.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

[Дълга темa ]Помогнете ...

Здравейте напоследък при мен нещата се объркаха страшно много и просто незнам от къде да започна от сега казвам на тези от вас които ги мързи да четат дълги темички предполагам ,че тази ще е една от тях Та значи ще започна от самото начало, преди почни година бях с едно момче с което щяхме да направим 1 година от както сме заедно , но той( замина 3-4 дена преди да направим година) на състезание извън България та лошо няма там се запознал с едно момиче, което много го харесало и му се хвърлила на врата та точно тогава нещата не вървяха много между нас и той веднага щом видя новата възможност и се възползва когато се прибра пак в България се разделихме и той тръгна с това момиче . На мен ми беше много кофти и имаше едно момче, което ме хаесваше та тръгнах с него за да забравя бившия си приятел, но не се получи Ходихме 3 месеца и нещо ,и аз се повече разбирах колко много обичам бившия си и затова скусах с момчето с което ходех за да не страда поне той от цялата тая работа и така измина половин година ,аз бях сам и страдах по бившия си проятел , който разбирасе беше с онова момиче и на мен ми беше много гадно от всичко това и се държах доста тъпо . Та може да се каже че аз и бившото ми гадже се държахме доста зле един с друг . Преди 2-3 месеча започнахме отново да си пишем с момчето ,с което скъсах и така той наскоро преди половин месец ми каза, че иска да се съберем отново и че ме обича и не е спирал да чувства това през цялото време през което бяхме разделени Аз не отговорих нищо само му казах че ми трябва време да си подредя малко живота . Та преди сняколко седмици трябваше да ходим на едно обучение (по едни проекти от даскало )извън града за няколко дни . Точно ден преди заминаването аз и 2ма мои добри приятели (момче и момиче )бяхме навън на една площадка и там се появи момчето което обичам(бившия ми ) тогава моята приятелка започна да ме убеждава да му каза всичко да приключа с миналото си и да започна на чисто . Но аз нямах смелоста да отида при него и затова тя му каза че го чакам да говорим и да дойде , но той не дойде разбира се аз се чувствах много гадно и много жалка и си тръгнах . Когато се прибрах той ми писа по skype и така от дума на дума та взех че ми написах всичко( имам предвид за това 1е все още го обичам , че мисля за него , че ми липсва , казах му колко много страдах за него и как продължавам да страдам за него и други подобни неща) той прочете това и първоначално се държеше ужасно с мен предлагаше ми да се видим и да правим секс , постояно се държеше зле с мен и донякаде ссе подигравяше мен, но аз не съм такова момиче и естествено се подразних от това и го отрязах доста здраво> След извесно врем той спря да се държи така и стана сериозен и ми каза че и той мислел за мен и искал да се съберем и ако си нямал проятелка би искал да е смен прави ми намеци яе мойе да съм му не само бъвша , но и бъдеща прятелка . И това беше в общи линий после на хийата доста мислих и реших да дам шамс на момчето ,което ме обича . И така аз и той започнахме да излизаме и да се опитваме да подновим тръпката която имахем И измина така извесно врме бившия ми ме потърси няколко пъти да излезем понеже нямало с кой да излезе аз пжа1е му отказах Та сега наскоро преди ден - 2 ми писа по skype и започнахме да си пишем и от дума на дума той поиска да се видим понеже искал да му казай всичко което му бях написала по skype лично Аз се съгласих и Излязохме ние седнахме на една пейка и през цялото врем докато аз се опитвах да говоря (понеже се притвеснявамх доста от него ) той се заяждаше с мен и се държеше доста гадно с мен После тръгнахме към моя блок и той каза че му е студено и влязохме във входа седнахме на стълбите и продължихме да говорим той изведнъж ми каза че съм се изцапала на лицето и се пресегана да го махне и ме хвана здраво в прегрътките си и ме целина аз се дърпах мъчех се да се измъкна но той не ме пускаше . Накрая му отвърнах и след извесно врем след като поосвободи "примката" около мен аз се измъкнах попитах го защо ? А той отговори че напоселдък мисли много за мен , че ме сънува, че желае да целуне усните ми , да осети аромаа ми от доста врме . Каза ми че има много силни чувства към мен че ме иска със сърцето си (или поне това разбрах от думите му, е не каза че ме обича но каза че ме искам и най-много ме иска съ сърцето си )Аз се разплаках защото бях много объркана и ми беше доста гадно защото той си има приятелка , а пък и аз си имах най-гадното беше , че точно няколко часа преди да стане това бях казала на момчето с което скъсах че съм сагласна да се съберем И на висчкото отгоре момчето в което съм влюбена и момчето което иска отновода се съберем се познават и момчето което обичам знаеше че съм приела да се съберем и все пак го направи и то не веднъж или 2 пъти а доста пъти ме целуваше. Опитвах се да се измъкна от него но той ме стискаше здраво и не ме пускаше После вечерата си писахме по skype и той каза че не съжелява и ми каза че ако скъса с пеиятелката си ще ме потърси ако искам да се съберем .... Най- интересното е че по -принцип той се промени много ,стна надут прави се на големия тежкар и женкар , а преди беше мил добър , прекрасен човек беше много земен и добронамерен . И когато стан това, когато той ме целуна сякаш за няколко се секунди оня надут пуяк и тежкар изчезна и се появи старото момче което обичам . Сега съм много обърката и просто незнам нито какво да правя нито какво да си мисля вече Благодаря много на тези от вас които са прочели темта до край ако някои мойюже да ми помогне някак нека пише ще съм му много благодарна и моля ви без заядливи коментари наистина много ми се насъбра и не ми е и до това .... благодаря ви
    All of my memories keep you near [!]

Моето мнение е че твоето момче (тва което си мислиш че обичаш) се е качило в облаците ако сега го удостоиш с вниманието и с всички екстри които си мисли че му се полагат ще стане много зле за теб. Той се е превърнал в друг човек и помисли в/у това- искаш ли да бъдеш с човек който САМО си мислиш че познаваш. Можеш много да страдаш ако се окажа права-. От друга страна ако не реагираш по очаквания за него начин ще приковеш интереса му и гарантирам че ще те "сънува" повече от сега. В момента това което прави е да си играе с теб. Бъди разУМНА. Направи това което ти казва мозъка а не сърцето защото това ще ти изиграе лоша шега.
    А новото момче което те харесва - той си заслужава защото е искрен.
    Така разбирам аз ситуацията.
    Успех от мен. И най-вече направи това което мислиш че ще те направи щастлива.

Здравей. Може да съм момче, но съм бил влюбен (сега и аз не знам дали съм влюбен), даже заради момичето, което обичах... Прибягвал съм до такива крайности, лишавал съм се от неща, за които толкова силно съм копнял (и все още копнея), но в крайна сметка мислех само за нея. Историята ми е тъжна, но извадих много поуки от нея. Та, стига за мен.

Относно този, в който си се влюбила - той не се е промелил заради теб, ами защото на една възраст при момчетата си има много промени - от увеличаването на тестостерона - като цяло ставаме по-"мъжествени" от това. И като гледам как стоят нещата, предполагам, че може и да не те обича, а просто да иска да прави секс с теб. Но може и да те обича. Ако предпочетеш него ще страдаш още.

Съветвам те да предпочетеш другото момче - разкажи му всичко как стои и му кажи, че все пак си предпочела него. Мисля, че той ще те разбере. Даже предполагам, че е възможно да се влюбиш в него, но не съм сигурен. И все пак, с него може и да си нещастна, но с другия ще си по-нещастна.

Една от най-важните поуки, която съм добил от времето, през което си мислех, че не пречи да ме видят даже целият ми клас (хора, които не я познават) да плача, стига да плача за нея (тази мисъл е много грешна) е това, че любовта е само едно чувство, както и, че всички чувства ни съветват да правим напълно ненужни неща. Затова, преди да направиш решение не се допитвай до чувствата си, а до разума си. Помисли си "защо да го правя това?" "как стоят нещата реално", ако се замислиш ще видиш, че си се лъгала за много неща относно него и че той далеч не е толкова съвършен за колкото си го мислила. Дори и да те обича, той сигурно ще ти изневери, или ще предпочете нещо по-маловажно за него от теб пред теб. Ако беше един свестен човек, той нямаше да е с друга заради мисълта, че ти може да разбереш за това и че може да те загуби. Също така, нямаше да е груб. Не се заблуждавай, че можеш да го промениш. Той просто е станал мъж.

Абсолютно грешно е да се живее ден за ден, защото хората, които се стремят право към щастието го постигат по-трудно отколкото тези, които мислят. Както тези, които не си учат уроците си мислят, че са по-щастливи от това, но в крайна сметка като порастнат се реализирват и са по-щастливи. Така и ти трябва да направиш компромис със сърцето си - може да е по-трудно, но ще си по-щастлива. Директния стремеж към щастието носи нещастие, а не щастие. Късмет!
    You know so much about nothing at all!

Град
    В думите на хората ;)
    Лично според мен отношенията ти с тези момци са твърде сложни...според мен трябва всичко да е много ама много по просто...не знам какво да те посъветвам освен да забравиш цялата история и да продължиш напред.

Прочетох цялата тема и забелязах 2 основни момента - този, в който ТОЙ те е зарязал и този, в който ти е казал, че АКО скъса с гаджето си, то той би могъл да се върне при теб. Разбирам, че сигурно го обичаш, но мога да ти кажа, че той едва ли чувства същото. Най - добре си намери някой, който наистина да отвръща на чувствата ти, това ще те посъветвам.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Според мен да оставиш миналото и бившия си приятел зад гърба си и да си с момчето, което наистина има чувства към теб (но ако ти нямаш просто не го наранявай, по думите ти не го заслужава)
    П.П - силно се съмнявам, че бившия ти приятел те обича...
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Изцяло подкрепям ThePhilosopher!
    Момиче съм!
    Музиката е откровение ,по -висше от мъдростта и философията - Бетовен

Град
    isperih
    Ще се влюбиш в момчето, което иска да е с теб, защото все пак нямате големи спомени предполагам с момчето, което обичаш.Сърцето ти все още е свободно , 1 година не стига за нищо!Обичаш истински, когато наистина се привържеш и във всяка частица от всекидневието виждаш този човек пред себе си, дори и облаците, звездите ти напомнят за него-само тогава ще кажеш "аз обичам"!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Аз съм била в подобно положение. Моля те просто не се занимавай с този идиот, който те използва когато му е скучно, а ти го обичаш и само страдаш. Започни наново и не му давай да те доближава. Ако пак те награби вземи крайни мерки за да му покажеш, че си друга класа и не те заслужава. Това е твоето спасение

Град
    Варна
    Не съм чел другите мнения. Рядко плюя момчета. НО този...Твоя.. Бившия, направо ме спечели... Е*ати чекиджията. Ку*вар. Чеши го п*шока здраво. За*би го. Кратко, точно ясно. Извинявай, ако нещо те обиждам, ама направо ми се ***** докато чета това... Голем мъжкар. Направо нямам думи

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Не съм чел другите мнения. Рядко плюя момчета. НО този...Твоя.. Бившия, направо ме спечели... Е*ати чекиджията. Ку*вар. Чеши го п*шока здраво. За*би го. Кратко, точно ясно. Извинявай, ако нещо те обиждам, ама направо ми се ***** докато чета това... Голем мъжкар. Направо нямам думи
    много добре казано

eiho
    Ще се влюбиш в момчето, което иска да е с теб, защото все пак нямате големи спомени предполагам с момчето, което обичаш.Сърцето ти все още е свободно , 1 година не стига за нищо!Обичаш истински, когато наистина се привържеш и във всяка частица от всекидневието виждаш този човек пред себе си, дори и облаците, звездите ти напомнят за него-само тогава ще кажеш "аз обичам"! Smile
    Там е проблема имаме толкова много спомени заедно и след толкова време те са все още толкова ясни за мен и си ги спомням сякаш е станало вчера всичко ми напомня за него всяко място , всеки ден дори полъхат на пролетния вятър ,аромата на разцъфналите цветя ми напомня за него и за нашата връзка и за тазаи една година която прекарахме заедно и най-лошото е че тои ми пише по skype доста често напоследък дори ме покани да излезем , но аз му отказах и незнам просто .......това, че поне си говорим толкова много ме радва и не искам пак да се скараме и да спрем да си говорим , а не искам да излеза с него ,тоест искам го много ,но .... знам че не трябва и че така ще се скарам с момчето което ме обича а аз не искам да става и все пак не мога да го отржа не мога да му кажа да напусне живота ми да не ми пише и да не ме търси защото не мога не искам него да го няма .... Знам че съм глупачка да искам да е част от живота ми и да ме търси след всичко това , но просто не мога да го изгоня от живота си сякаш ако не го виждам ще съм просто тяло без душа ...... толкова ми е гадно от вичко това че вече и аз незнам
    All of my memories keep you near [!]

моя съвет е да си останеш с мом4ето което те оби4а (и с което си) а на мом4ето което ти оби4аш да кажеш 4е докато си има гадже да не се занимава с теб защото независимо от 4увствата не се занимаваш с обвързани
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Oxygen
    eiho
    Ще се влюбиш в момчето, което иска да е с теб, защото все пак нямате големи спомени предполагам с момчето, което обичаш.Сърцето ти все още е свободно , 1 година не стига за нищо!Обичаш истински, когато наистина се привържеш и във всяка частица от всекидневието виждаш този човек пред себе си, дори и облаците, звездите ти напомнят за него-само тогава ще кажеш "аз обичам"! Smile
    Там е проблема имаме толкова много спомени заедно и след толкова време те са все още толкова ясни за мен и си ги спомням сякаш е станало вчера всичко ми напомня за него всяко място , всеки ден дори полъхат на пролетния вятър ,аромата на разцъфналите цветя ми напомня за него и за нашата връзка и за тазаи една година която прекарахме заедно и най-лошото е че тои ми пише по skype доста често напоследък дори ме покани да излезем , но аз му отказах и незнам просто .......това, че поне си говорим толкова много ме радва и не искам пак да се скараме и да спрем да си говорим , а не искам да излеза с него ,тоест искам го много ,но .... знам че не трябва и че така ще се скарам с момчето което ме обича а аз не искам да става и все пак не мога да го отржа не мога да му кажа да напусне живота ми да не ми пише и да не ме търси защото не мога не искам него да го няма .... Знам че съм глупачка да искам да е част от живота ми и да ме търси след всичко това , но просто не мога да го изгоня от живота си сякаш ако не го виждам ще съм просто тяло без душа ...... толкова ми е гадно от вичко това че вече и аз незнам
    Иска се ВОЛЯ! Само това мога да ти кажа.... Воля, Воля и пак Воля! Ако искаш да го забравиш, то ще го направиш! Вместо да мислиш за спомените си с бившия си, мисли за това, което ти се е случило със сегашното момче Ти си силно момиче, пък и мисля, че заслужаваш да бъдеш обичана, а не някакъв си, който не знае какво иска да те тормози (без да се обиждаш)
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Има една поговорка:"Често става така: да обичаш този който бяга от теб, а да бягяш от този който те обича" Замисли се и може и сама да разбереш какво трябва да направиш

Не Не Не и пак Не! Ще се опитам да съм по мила .. та .. това момче което обичаш си играе с теб .. надут бил .. незнам къф бил .. а като те целунал станал както преди .. няма ги тея .. разбираш ли .. ако те "искаше със сърцето си" щеше на секундата да скуса с приятелката си и да е с теб .. направил го е само за да ти врътне главичката .. и да ти стопли сърчицето .. ти сама каза че е женкар .. просто иска да направи поредната бройка .. моя съвет е Забрави го! .. а за другото момче ..ти си знаеш .. ако искаш бъди с него .. ако не искаш - недей .. обаче другото момче просто си играе ... не очаквай да е сериозен .. знам че ти звуча грубо и гадно .. ама ако не беше на мястото си, на което си сега, щеше да знаеш защо ти ги казвам тес неща..айде успех
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си