- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли боси на нестандартни места?
Първоначално написано от IrrieSkyline
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Това лято нещо много ми се късаха джапанките (поне 6-7 чифта съм сменила) та единия път беше като се прибирах от тренировка и трябваше да бягам, за да не ме гледат хората, но то беше тъмно и се обадих на баба ми да ми донесе чехли
![]()
![]()
Сега като се сетя ми е адски смешно..
Ми не
Просто аз
ми един път не знам защо реших да тръгна с възможно най не подходящите чехли и посредата на центъра се скъсаха и повървях малко боса докато стигна до един магазин че да си куъпя други![]()
Всеки път, когато мога.
Добре, че се стопли.![]()
Чукам BabaVihronrav
Първоначално написано от Infinity
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Лятото... когато съм на токчета и ме заболят вече МНОГО краката си ги хващам в ръчичка и така !
иначе и в София бих ходила боса примерно по улиците, ама после ще има да си вадя 5 часа стъкла от ходилата и още 5 часа да ги мия. дадаПървоначално написано от pamii
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
амм . . . Да на едно язовирче неможеше да се мине с кола и ние трагнахме пеша но колкото наближавахме терена ставаше неравен и се плазгаше и си събух обивкте да не се пребияа един път в Ахтопол огромен порой улиците бяха реци направо и тогава всички ходиха така и защото кадето спяхме беше много висок и страмен път и леко се пързаляше . А и доктора ми ми каза че е супер полезно за краката ми и за самото ми тяло ако имате леко изгърбен гръб (аз нямам просто ми беше интаресно) е добре да оделяте по 1 1.30 часа за ходене боси !
![]()
![]()
![]()
The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...
Да лятото особено..Един път ми се скъсаха чехлите на манифистация и си ходих боса като селянче ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
по улицата 6от един фр ме изнерви адски и бях бос в нас и го изгоних![]()
![]()
Ми само на плажа или лятото на село,но само около къщата!ама не е мн хубаво да се ходи бос навсякъде,щото може да ти се забият кърлежи особено през лятото
![]()
Освен у нас, на морето и на село около къщата - не...
да обаче си отварям очите за стъкла,имах лоша случка преди това ,но продължавам лятото да си вървя боса от време на време![]()
ходил съм бос само със единият кракскъса се чехлонката мии
![]()
6б3З10
Лятото ходя боса по градинките и улиците.. ама от лиготия разбира се ..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
на село![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Да.
Баси темите, баси чудото.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Лятото..у нас,на плажа.Иначе по улиците си е доста мръсно особено в големите градове,ако тръгнеш да ходиш бос краката ти ще станат..![]()