.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Повече от фен

МАЛКИ ТАЙНИ В ГРИМА

Предлагам в тази тема всеки да издаде по някоя друга малка тайна в гримирването .. да ми дадете съвети малко защото от скоро се гримирвам ии искам да напредна в техниката .. ако може слагайте ии снимки ако има друга тема се извинявам ...

Голям фен
    "тайните в грима" не се учат просто така трябва някой да ти го покаже как се нанася с какво и т.н.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не си слагай много грим за всеки ден..минимално количество е най-добре пък и ти сигурно си на 13-14-15 години мислиш ли че имаш нужда от това?По-добре няколко недостатъци по кожата сега,отколкото като станеш по-голяма да страдаш

п.п.усещам,че ще ме нападнат защитничките на скъпите фон дьо тени и пудри и кремове,но мое лично мнение е,че всяка химия вреди на кожата
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

С тренировки ще се осъвършенстваш. Защото и да ти кажем "малките тайни" ти надали ще можеш да ги повториш върху себе си. По-добре пробвай с нещо по-лесно и семпло за начало - научи се да си слагаш молив хубаво ( ако примерно ще си слагаш ) ( не споменавам фон дьо тена и другите неща, защото за мен са ненужни ) Аз обикновено като бързам и нямам време за нищо по-интересно, си слагам сив молив и отгоре съвсем тънка линия бял ( за горния клепач става дума ) - много ефектно се получава, а и които ми види очите казва уоу

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    С тренировки ще се осъвършенстваш. Защото и да ти кажем "малките тайни" ти надали ще можеш да ги повториш върху себе си. По-добре пробвай с нещо по-лесно и семпло за начало - научи се да си слагаш молив хубаво ( ако примерно ще си слагаш ) ( не споменавам фон дьо тена и другите неща, защото за мен са ненужни ) Аз обикновено като бързам и нямам време за нищо по-интересно, си слагам сив молив и отгоре съвсем тънка линия бял ( за горния клепач става дума ) - много ефектно се получава, а и които ми види очите казва уоу
    може ли снимка
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Ами за съжаление един малък бандит поля фотото със сок , пък преди не съм се сещала да снимам Ако все пак намеря някаква снимка , на която съм така, ще постна

1.Когато сложиш на четката пудра или сенки я издухай леко за да не ти падне по дрехите
    2.Ако имаш сенки под очите си слагай 2-3 тона по светъл ФДТ от твоя тон за да ги прикриеш
    3.Когато си слагаш течно червило го попий леко с кърпичка и сложи 2-ри слой за да е по дълготрайно
    4.Ако си слагаш сенки може да сложиш светъл тон под веждите за да ги подчертаеш
    5.Като си слагаш ружа си глътвай бузите навътре за да си очертаеш по добре скулите
    6.Преди да си сложиш сенки си слагай база за грим за да ти издържи по-дълго (аз съм доволна от тази на Artdeco )
    7.Ако имаш леко мъхче по лицето си слагай бебешка пудра за да го прикриеш
    Това е от мен засега ако ми хрумне нещо друго ще пиша в темата и помни че колкото по-естествена си толкова по добре.Слагай грим ,но в умерени количества...

:P
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

^ Никът ти се превежда "потцелувка".

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    или мокра целувка...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    или мокра целувка...
    Хаха май е искала да напише sweet a не sweat

http://img299.imageshack.us/my.php?image=img0667l.jpg
    ето аз как се гримирах един път

^^ Супер е
    Let's get away..just for one day..

Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    или мокра целувка...
    Хаха май е искала да напише sweet a не sweat
    dam obyrkala sym se
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Мега фен Аватара на Infinity
    ^Нищо,и мокра целувка не е зле!
    А по темата-мократа целувка ти даде много добри съвети,а аз бих добавила,че практиката ще те научи да подчертаваш красивите си черти!
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    7.Ако имаш леко мъхче по лицето си слагай бебешка пудра за да го прикриеш
    а?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Толкова много статии и съвети от професионални гримъори има в нета...

Най елементарните неща са молива и спиралата. С тях не знам какъв проблем можеш да имаш. А ако миглите ти се слепят, аз лично си ги разделям с клечека за зъби. Вместо молив отгоре, слагай очна линия - за мен е по - лесно, а и е по - черна и издържлива от молива, който ти се отпечатва и се разтича в горещините.
    Преди фдт си слагай крем. Като попият и крема и фон дъо тен - а, сложи руж или перли като си всмучеш бузите, за да изпъкнат скулите.
    Ако е за излизане вечер можеш да сложиш и малко пудра върху фдт - а, за по - порцеланов вид. Но го смятам за излишно, особено щом си и от начинаещите, давай го по - леко в началото.
    За сенките - в края на клепача се слагат по - тъмните, а в началото - светли. Към веждите също по - светли, а за завършек след като си си сложила молива отдолу, сложи сенки и там. Руж се слага и на върха на носа и на брадичката. Та, не знам какви точно съвети ти трябват, питай ако те интересува нещо конкретно.

* nebrejnata - страхотен е грима. Само още малко да беше размазала черното отгоре, но пак е добре. (розово и черно е страшна комбинация )

От всички съвети дадени до сега , единственото което аз правя е да си сложа крем преди ФДТ ,,
    Според това , което си написала е ясно ,че си начинаеща не мисля , че имащ нужда от толкова силни неща , като молив пък отгоре очна линия ,, ако спазиш всичко ще станеш страшна за околните .. Моя съвет е да не слагаш молив за очи , той само притваря окото и закрива истинската му красота ,, по - хубава и силна спирала ще ти свърши работа вместо един тон глупости .. Това в постовете не са 'малки тайни' , а чисто и просто чалгаджийски стил на гримиране , за да бъдеш красива трябва да знаеш ,че не ти трябва толкова грим ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Моя съвет е да не слагаш молив за очи , той само притваря окото и закрива истинската му красота ,,
    Ти си луда Точно молива подчертава красотата на окото.
    Ако искаш ще ти постна снимки на мен без и със очен грим да видиш колко по-добре изглеждат очите (ми) подчертани.

*Само ЧЕРНИЯТ молив притваря. Белият отваря.

ПП. sweatkiss - буквално преведено "потна целувка", а в преносен смисъл, би могло да означава и "напрегната (дълго чакана) целувка"

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Моя съвет е да не слагаш молив за очи , той само притваря окото и закрива истинската му красота ,,
    Ако искаш ще ти постна снимки на мен без и със очен грим да видиш колко по-добре изглеждат очите (ми) подчертани.

ПП. sweatkiss - буквално преведено "потна целувка", а в преносен смисъл, би могло да означава и "напрегната (дълго чакана) целувка"

Ми ние за черен молив си говорим де

♫ Beautiful.. ♫

Супер фен
    не си слагай много грим за всеки ден..минимално количество е най-добре пък и ти сигурно си на 13-14-15 години мислиш ли че имаш нужда от това?По-добре няколко недостатъци по кожата сега,отколкото като станеш по-голяма да страдаш

п.п.усещам,че ще ме нападнат защитничките на скъпите фон дьо тени и пудри и кремове,но мое лично мнение е,че всяка химия вреди на кожата
    +1!
    Аз съм против тези пудри и фон дьо тени ... не стига,че като прекалиш и ставаш се едно си се мазал с ...... по лицето,ами и си зпаушваш порите и става още по-зле.Точно от тея неща си бях развалила лицето.Беше гладко ... без нито една точка и пъпка ... ама нали другите слагат ... що да бъда по назад и аз.Сега си давам по 20лв на месец,ама знам,че е за добро и лицето ми е чистичко

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    ^Нищо,и мокра целувка не е зле!
    А по темата-мократа целувка ти даде много добри съвети,а аз бих добавила,че практиката ще те научи да подчертаваш красивите си черти!
    Не означава "мокра целувка".
    Просто две отделни думи – "пот" и "целувка".
    Както и да е.
    От гримове не разбирам, бай.

Цитирай Първоначално написано от InnchetO

Ми ние за черен молив си говорим де
    Абе аз не съм съгласна за черния молив. Първо: много си зависи от формата на окото и второ от това как човек си го слага.

според мен спиралата предава красота на очите

Град
    Варна
    Аз нямам големи очи, но няма друго нещо, като черния молив, което така добре да описва и откроява бадемовата им форма
    Envoi moi ! ;]

Не на всеки седи хубаво и подчертва окото черния молив ,, Има хора на който грам не им утива и 50 % от тях дори не го осъзнават ,, По простата причина , че всеки е свикнал 'спирала и черен молив' , някой дори не се усещат колко грозно им стой ,,

П.С - Лично аз съм го усъзнала за себе си , за това го казвам .. Радвам се , че на Вас ви утива и си слагате , но повярвайте има хора на който изобщо не им утива

smileforyou12 +1

♫ Beautiful.. ♫

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си