- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- В България ли умира принцеса Анастасия?
лелел ако се докаже България пак ще влезе в историята на Русия. Може да се докаже ако извадят костите и се направи днк анализ там където е правен анализа на убитото и семейство. Аз като чух какви доказателства има това наистина да е тя повярвах. Интересно ми е какво ще стане ако се признае че тя и престолонаследникът Алексей са живели в България.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
големият ФИЛМ е тука![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
преди няколко месеца по БТВ мисля че беше даваха филм за Анастасия филма беше нов от 2000 и някоя та пак изследваха кости намерени край двореца и нз си къде още и все пак остановиха че Анастасия и брат и също са умрели тогава,но са заровени на друго място.Не съм сигурна не си спомням много добре филма,но мисля че точно те след разстрела се опитали да избягат,но ги намерили и разчленили и след това са ги заровили в една гора.И пак да кажа не съм сигурна.Даваха и за приликата между тези двете,но все пак Анастасия е умряла същата вечер когато и семейството и.
![]()
И аз го гледах, и имаше доста доказателства, които обясняваха, че това е тя.
Напълно възможно си е според мен.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и аз тва си помислих..Първоначално написано от PIF
![]()
И аз го гледах по някаква необяснима причина.През по-голямата част от предаването си мислях,че това е някакъв експеримнт със зрителите-кой ще се върже и ще им гледа скапаната телевизионна реклама.Не можеш да докажеш,че някои от тях наистина се вадяли нещо от живота на умрял човек,камоли случаааайно да са го свързали с този на Анастасия.![]()
Аз пък съм гледала два филма (единия по БТВ,който споменахте) в които доказваха че Анастасия е екзекутирана със семейството си.
Абе дано докажат противното,ще се прочуем с нещо добро![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Може ли заглавията на филмите за Анастасия![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
България с добро... нещпо не ми се вярваПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз пък съм чела, че умира в Австрия.![]()
You are broken, I can fix you...
Nqkoi znaae li imenata na filmite za Anastasiq ??? plsssssПървоначално написано от SunLov3
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Първоначално написано от unicorn_f
и аз го гледах,точно така беше
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Пълни глупости,че е живяла в България.То ако беше така до сега 100 пъти да и бяха изследвали костите за да се докаже.
И аз съм гледала това по БТВ май National Geographic беше и си се доказа от американските учени,че е умряла в същата нощ,но погребана с брат си в друг гроб,малко по-далече от първия.