.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от Kman
    Зле....много зле....просто заглавието е такава злетарщина,че ми се повдига!

Един съвет от мен....спри да цитираши и изобщо да се занимаваш с разни сайтове поддържани от фанатици,защото като ти чета коментарите виждам как и ти се отправяш към тея среди!

От темата ми стана ясно,че господ е триглава ламя!!!
    Александър Велики не само се е обявил за бог,а дори и са го считали за такъв и са го боготворили по много по респектиращ начин от колкото сега боготворят християнския бог,който дори си няма име!

Леле леле леле....чак сега забелязах че най-отдолу пише Волен Сидеров....това е абсолютно пълна глупост,която си цитирал...ти дори не осъзнаваш как ставаш жертва на политически манипулации,чрез вярата ти....ти си просто една овчица от стадото,ти си за тези хора просто една единица,просто една пачка с пари...ние всички сме,за тези хора които управляват България...така че разкарай това знаме,защото го опозоряваш!!!!!!!!!!
    ..."демокрация"...
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    тук таме
    А евреите не са християни.
    А Христос какъв е бил бе кретен!!!!!!!!!!!!!!!!?????????Караш ме вече да обиждам,но то бива бива и липса на сиво вещество...
    Българите са покръстени езичници!Ако прабългарите са били християни,защо след като са се обединили с траките и славяните нищо не е останало от християнлъка а!?
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Българите са покръстени езичници!

Те всички народи преди да станат християни са били езичници.По умна мисъл не бях чувал.

Мега фен Аватара на ZipFail
    А евреите не са християни.
    А Христос какъв е бил бе кретен!!!!!!!!!!!!!!!!?????????Караш ме вече да обиждам,но то бива бива и липса на сиво вещество...
    Българите са покръстени езичници!Ако прабългарите са били християни,защо след като са се обединили с траките и славяните нищо не е останало от християнлъка а!?
    Хитлер е нацист => всички германци са нацисти
    Религията на евреите се нарича юдаизъм..и смята християнството и Исус за своя най-голям и смъртен враг.
    За прабългарите не се знае, само че почти всички владетели от Дуло най-вероятно са били християни..
    То бива бива необразованост...

Сигурни са само Кубрат и Тервел за тях няма никакво съмнение ,че са били християни. Иначе по голямата маса са си били езичници.
    А евреи са всички които приемат юдаизма както хазарите са станали евреи(ашканези), както има негри -евреи.Те не са народност ,а секта. А и те сами се отричат от Иисус пък и като е евреин какво!?

KMan след 864 години нататък какви са били дедите ти?
    Иначе в кой вярваш дали в Тангра ,дали в Перун, дали в Загрей(едно от имената на тракийският бог на слънцето)?
    Да не говорим че не се знае е със сигурност дали българите са наричали своя върховен бог Тангра, Ефу или и двете,или са почитали само небесните светила.

Град
    тук таме
    Те всички народи преди да станат християни са били езичници.По умна мисъл не бях чувал.
    За християните всички които не изповядват тяхната вяра са езичници...

Религията на евреите се нарича юдаизъм..и смята християнството и Исус за своя най-голям и смъртен враг.
    Ахам...и се страхуват от него,така както християните се страхуват от бог и искат ако имат възможност да го убият,въпреки че той е разпнат за да изкупи греховете на всички...

За прабългарите не се знае, само че почти всички владетели от Дуло най-вероятно са били християни
    По какво се съди...по символите с които са били изписвани ли,знаеш ли че точно символите на християнството преди са имали много по различно значение пред да бъде разпнат Исус!

Негреи-евреи са секта....бреййййй и католиците с дръпнати очи ли са секта!?

KMan след 864 години нататък какви са били дедите ти?
    А преди това какви са били?За мен християнството е религия-паразит,болест....последова елите ходят навсякъде да я проповядват и да извъртат умовете на хората,да ги изтръгват от корените им!

Иначе в кой вярваш дали в Тангра ,дали в Перун, дали в Загрей(едно от имената на тракийският бог на слънцето)?
    Всичко е боготворене на бога-слънце.Християнството изобилства от символи за това че вярата в бог,всъщност е вяра в бога слънце.
    Първите религии са били точно такива....обожествявали са бога слънце,после и луната,после и гръмотевиците.
    Най-яркия пример....ореола около главите,картините на които бог е описван като светило.

Аз нямам вяра,но за християните съм езичник.

Много ми е интересно как бихте противопоставили християнския бог срещу египетските,като имате на предвид пирамидите и че на тях са изобразени извънземни!?

Много ми е интересно как бихте противопоставили християнския бог срещу египетските,като имате на предвид пирамидите и че на тях са изобразени извънземни!?
    На пирамидите само рисунки с извънземни има. А това че някой неща (не като в измисления Zeigist) е заимствало примерно от юдейството,митраизма и зороастризма е нормално всяка нова религия взаимства от по-старите няма как, за да направи нещо по съвършенно .

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Тянко помияр мръсен кат не те кефи Иисус Христос ... опъвай килимчето пред томбул джамия в така или иначе вече турският шумен!
    На теб немога да разбера какъв ти е проблема...всеки който не е християнин за теб е "резан"!?
    Ест. наскоро започна много да ограничава мисленето си..
    Всеки който не е християнин е турчин. Логика.. само дето религия и произход са две различни неща.
    Абе помияри смотани ... вие не заслужавате да се наричате българи!!!

Следвай ми мисълта ... неверниците биват претопени!

Тянко а ти пендел мършав ... гледай си компютрите и смотания мустак ... фес пребит !
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Хареса ми написаното,с кеф го прочетох,искам само да разбера,последно-Иисус Христос евреин ли е бил или не?В крайна сметка като е бог,той не може да има националност,от друга страна защо пък евреите го убиват?
    Да бил е евреин резак,което е още една добра причина да не вярваш в глупавата Хесусова драма.
    Тука не схванах логиката...
    Логиката е :

Евреи=нищо добро
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    тук таме
    бе помияри смотани ... вие не заслужавате да се наричате българи!!!
    Кой го казва...фанатизирания хиперпатриотичен расист!

Следвай ми мисълта ... неверниците биват претопени!
    Следвай смрадта която излиза от ушите ти...защото вътре в кутията ти е гнило!Намерил се кой да ми каже че не съм заслужавал да се наричам българин...особенно с тая снимка на тея кухи лейки с пушки!

Тея "кухи лейки с пушките" се борят за свобода и обединение на своята родина,нещо явно твърде далечно от твоя мироглед.

Град
    Търново.... Велико Търново
    на тея дето плюят християнството ще кажа че са идиоти - само плюете без нищо като защита ....
    на фанатичните християни - овце ...... иисус ако го приемете за бог е БИЛ евреин и НИкога не е искал да започна нова религия някаде да е споменато "и роди се иисус да прай ноа религя " християнството е една добре скалъпена глупост (специално визирам католиците, православните ме кефят повече ) държала години наред нации под своята власт 1 религия = сила за това са се налагали да покръстват всичко живо..... още повече че религията е "основана 350" год. след като е умрял Иисус....... аз вярвам в едно просто нещо ( спрете да си представяте че бог е нещо даже в библията го пише че НЕ можете да си го представите и не четете повечето глупости в новия завет от писанията на всички ученици са избрани само 4 ( ? ) ) та така де вярвам че идеята на всяка религия е не да се бори с дявола и да прославя господа а да ни научи да преборим своите собствени "демони" с 2 думи нашите лоши черти ............... силата е в нас не в небето

Град
    Цитирай Първоначално написано от kael
    на тея дето плюят християнството ще кажа че са идиоти - само плюете без нищо като защита ....
    на фанатичните християни - овце ...... иисус ако го приемете за бог е БИЛ евреин и НИкога не е искал да започна нова религия някаде да е споменато "и роди се иисус да прай ноа религя " християнството е една добре скалъпена глупост (специално визирам католиците, православните ме кефят повече ) държала години наред нации под своята власт 1 религия = сила за това са се налагали да покръстват всичко живо..... още повече че религията е "основана 350" год. след като е умрял Иисус....... аз вярвам в едно просто нещо ( спрете да си представяте че бог е нещо даже в библията го пише че НЕ можете да си го представите и не четете повечето глупости в новия завет от писанията на всички ученици са избрани само 4 ( ? ) ) та така де вярвам че идеята на всяка религия е не да се бори с дявола и да прославя господа а да ни научи да преборим своите собствени "демони" с 2 думи нашите лоши черти ............... силата е в нас не в небето
    Първо-не всичките писания са били на негови ученици ,даже обратното ,повечето са на лица,които никога не са го виждали.
    Второ- ще "плюя" религията ,защото тя е начин за манипулация и докато има балъци ,които да се хващат на въдицата няма да спра.
    Трето -не може да наричаш идиот човек с друга гледна точка ,защото и той може да те нарече така ,поради факта ,че за него ти няма да си прав.
    Четвърто, Исус говори за ново царство ,което може да се приеме ,като нов ред или по-просто казано явно е съзнавал,че това което прави ще му донесе слава и власт на над наивните еврейски балъци.
    Пето, религия има още тогава ,когато са почнали да следват Христос ,това ,че чак няколко века след смъртта му става масово явление е друг въпрос,но още през неговия живот е имало негови последователи ,които са го почитали(вече християнството е било факт),дори в малки мащаби.
    Шесто ,ако приемеш буквално думите ,че Бог е създал хората по свой образ,значи много лесно може да си го представиш.
    Не всяка религия защитава "доброто" и "Бог" ,сатанизма също се води религия,а не защитава "добродетели",а поставя "Аз"ът над всичко.
    Седмо ,повечето аргоменти срещу религията са поставени в други постове ,но все пак ще изброя отново част от тях :Несъответствия между 4те евангелия,наличието на поне още 30 евангелиа ,които не са били "одобрени",манипулативна а роля на цървите ,като цяло,основната цел на християнството е да ограничава човешкия потенциал и да подтисне естественото желание за борба в човешкия характер,отново страхотните недосмислици между стар и нов завет/

Има и още ,но сега не ми се изброява
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    тук таме
    да преборим своите собствени "демони" с 2 думи нашите лоши черти
    Осъзнаваш ли че ако няма лошотии,няма да има и добрини...те немогат едно без друго!

ще "плюя" религията ,защото тя е начин за манипулация и докато има балъци ,които да се хващат на въдицата няма да спра.
    +1

да преборим своите собствени "демони" с 2 думи нашите лоши черти
    Осъзнаваш ли че ако няма лошотии,няма да има и добрини...те немогат едно без друго!
    Затова да се избиваме, лъжем, мамим и изнасилваме при всеки възможен случай...то ни е в природата, нормално е

Град
    тук таме
    А не мислиш че има и неща за които си заслужава да се живее...

Град
    ама кви сте мисмешни оня дето ме цитира - момченце аз съм атеист нз за кви въдици ми говориш......... и всичко което казах там беше за вярващите в "бог" ако хипотетично приеме че иисус е наистина син на господ .....

А не мислиш че има и неща за които си заслужава да се живее...
    Ирония ?

Град
    ама кви сте мисмешни оня дето ме цитира - момченце аз съм атеист нз за кви въдици ми говориш......... и всичко което казах там беше за вярващите в "бог" ако хипотетично приеме че иисус е наистина син на господ .....
    Ако беше чел би разбрал какво имам предвид за "въдиците" и че може би те нямаха пряко отношение към теб ,но щом си мислиш ,че се е отнасяло за теб ,значи си има причина...

Цитатът беше по повод това ,че наричаш незачитащите религията "идиоти",което не е редно ,защото ти едва ли си най-умния ,разбрания и прочутия тук ,за да даваш подобни квалификации за когото и да е било,ноо твоя воля .

Град
    знаеш ли коразбрах блаб лаблаблаб лаблалбалблаблаблаблалбал блаблалбалбалблабала " правя ти се на важен" идиоти са що - щото само плюят - тфа правят идиотите

бате;
    напоследък само неграмотни християни срещам.

съвпадение ли е нещо това?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    знаеш ли коразбрах блаб лаблаблаб лаблалбалблаблаблаблалбал блаблалбалбалблабала " правя ти се на важен" идиоти са що - щото само плюят - тфа правят идиотите
    Да правя се на важен ,точно това бе целта ,а ти умееш много добре да свиваш текст с "бла" и да наричаш идиоти хората с различна гледна точка.
    Това е уникално ново разбиране за света ,атеизма ,религията и начина на живот ,като цяло !
    Браво !

\/ \/

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    бате;
    напоследък само неграмотни християни срещам.

съвпадение ли е нещо това?
    Явно не ,според фанатците трябва да се върнем в каменната ера ,опа грешка нямало е такава ,всичко е Бог ...

Град
    гледната точна е една, хората са идиоти. не му знам там ника кой беше имаше тема за антихриста много зле детето религията "боклук глупосст простотия" добре бе мама му дай доказателство или някъв аргумент да си защитиш тезата ( btw раздела е философия и религия - не понасям пиклювци убедени в нещо да ми врещят как обратнада гледна точка е глупава без нищо да подкрепят думите си .... дори идасме с еднакви виждания )

аз пък не понасям многознайковци, които не можеш да им разчетеш поста и претендират колко са начетени..

нищо лично.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си