.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Град
    Търново.... Велико Търново
    може ида си прав any way който е вярващ е овца ..... ма тва не значи че треа го наречеш боклук едва ли не .. just my 2 cents

е,
    и аз отдавна общо-взето стигнах до мнението, че не всички християни са овце

религията е полезно нещо;
    just don't overdo it, както се вика :ь
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    аз пък не понасям многознайковци, които не можеш да им разчетеш поста и претендират колко са начетени..

нищо лично.
    Me ?
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    не ! Me <=

да, каел визирах в случая :Д

ама не, наистина е ужасно непрегледно :/
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    **** съм го стчупен ми е space-a

Град
    Някъде по широкия свят...
    ААаааа ясно

btw вчера си свалих един мн интересен филмец God VS Satan ,на Хистори Ченъл ,беше готино направен
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    тук таме
    Много сте писАли тука брие...

Kman написа:
    А не мислиш че има и неща за които си заслужава да се живее...

Ирония ?
    Не,наистина има неща за които си заслужава да си изживееш живота въпреки гадостите.Не съм някакъв хейтър все пак,казвал съм че целта на живота не е няква висша и че от горе всички изглеждаме като въшки в козината на въшка,обаче пък аз лично живея за адреналина и за кефа.На когото,каквото му носи удоволствие това му е целта на живота или да открие какво му носи удоволствие...

гледната точна е една, хората са идиоти.
    предполагам че и аз и ти влизаме в това число...от една страна съм съгласен,защото човешкото същество наистина не е достигнало максималния си потенциал,но пък не сме и чак пък безмозъчни...

Предполагам че следващите писаници са били по мой адрес....аз като съм се аргументирал,ти не си присъствал в тоя раздел и не си пишел изобщо....ако искаш поразтършувай се малко из хисторито на коменатрите ми и намери аргументите....там изобилства от такива,стига да имаш желание да си загубиш известно време в търсене.Давал съм аргументи не по един път,а по сто пъти всеки....сравнения,научни доказателства,научни открития,физика,химия,логи ески разсъждения и много други подходи и сфери!
    Доживях да видя атеист да казва че атеистите са идиоти...кажи го тва на Доукинс,Карлин и многото други видни атеисти,които имат изключително много сходни като моите раздъждения!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си