.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    В пловдив познавам една която за вежди,да ти ги оформи или да ти ги скубе взима по 5лв,а ако си и постоянен клиент взима по 2-3лв

Супер фен Аватара на galu6a

Re: Отстраняване на Космите от ТЯЛОТО !!! ( Как )

Цитирай Първоначално написано от cwalk
    Привет на всички , и честит празник .
    Момче съм
    ---------------------------------------------
    Имам доста въпроси за окосмяването и неговото отстраняване.
    1. По какъф начин да си махна космите от краката.-самобръсначка (лесно и безболезнено)
    2.По какъф начин да си махна космите на ръцете. (кола маска или епилатора все пак са ръци )
    3.Какфо да правя космите по корема ? ( чух че е добре да се изрусяват но с какфо да го направя и колко време остават руси ? -с хининова вода ги изросявай или с кола маска
    -----------------------------------------------------------------------------
    Сега за космите по !!!ЛИЦЕТО!!!
    1.Цялото ми чело е покрито със тънки черни косми :@
    особено областа на слепоочията. -ако се мо лицето с кола маска
    Какфо да ги правя ?
    2.Какфо да правя космите по бузите ( имам в предвид областа от бакембардите до очите защото неискам да си бръсна цялото лице ) -кола маска отново
    --------------------------------------------------------------------------------
    Последен въпрос - >
    Ако има някой който си е правил лазерна епилация на лице нека да каже какфи са процедурите и колко струват
    ---------------------------------------------------------------------------------
    БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си