- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- рол-он, стик или гел против изпотяване използавате
сега съм с рол-он, розов на адидас и изобщо не съм доволнаобаче днес ми свърши и ще ходя да си взема тази рексона която михайлова препоръча
![]()
rol-on![]()
Рол-он Нивеа пюр... от всичките, които съм ползвала ми харесва най-много, но доста ме заинтригува Михайлова и мисля да пробвам тая рексона...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дааа, аз си я взех преди 2 дена! Ползвам я, но още не мога да кажа на 100% дали ми действа и на мен, защото сега в Казанлък е студено...
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Стик
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Дезодорант Адисас розов или рол - он на орифлейм,доволна съм и от двете![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Чак и аз днеска си купих тая Рексона, та да видим дали ще има ефектНадявам се, че не я хвалите напразно ;]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
рон-лон![]()
рол-он
Е,да ама е рексона,а иначе кожата там ми е доста чувствителна,и може би при мен си е бил проблема..ддзПървоначално написано от Mihailova
![]()
To infinity and beyond.
В момента рол-он (:
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
^ Виж мнението на mysterious93, на 2 страница, най-отгоре! А иначе сори, ама цитати ми нещо не се получават![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
рол-он,стиковете не ми харесват,а геловете са яки ама доста трябва да се чака докато изсъхне
попринцип ползвам дезедорантите на адидас..
но сега ще си взема рексоната на михайлова
И аз си я взех. Зариби ни.Първоначално написано от TonChoY
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Е, щом с Рексоната пожънах успех, май ще започвам с наркотиците![]()
Envoi moi ! ;]
Ами на моя дезодорат пише bac майка ми го донесе и съм доволна...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..