.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ботушки...?

Ботушки...?

Да попитам, тъй като ми се отвори пътуване към Норвегия, а там е СТУУУД трябва да си купя ботушки..Та въпроса е следния: Знаете ли къде все още продават и все пак да са... прилични

Защо не си вземеш ботушите с които си била зимата.Съмнявам се вече да продават някъде.

Еми през зимата си бях по кецове и затова нямам..

Магазини БОЛ Даже днес в единия видях ,че се продават за 10 лв и останах в шок разходи се има още много

Бол....Къде?

опа.. ти да не помисли ,че това е име на магазин Ох ами не Говоря странно на моменти това означава много Съжелявам за объркването Иначе аз съм виждала много боти и ботуши

Ех.. жалко, но ще трябва да се разхождаам.. Все пак мерси и на 2те :P

с кецовете си ми беше перфе даже и на -13 и на +13

Мега фен Аватара на teenems
    търси по магазините - ся би трябвало да са доста намалени ,праят разпродажби
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    100% има по магазините ботуши. Дори да не са изложени, имат, няма начин да са продали всички ботуши, просто са ги прибрали.

Град
    Казанлък
    Ами да, и в Казанлък има...даже ся са доста намалени, с по около 50% намаление са...на сметка си е да си купуваш ся
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    Хасково
    Мисля, че навсякъде има и в момента са на такива фрапиращи цени... Аз например вчера гледах един магазин, в който от единия край гледах летни, а от другия останалите от зимата ботуши и всички за по 18 лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си