- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- рол-он, стик или гел против изпотяване използавате
Какво от изброените ползвате и каква марка![]()
стик : )
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Стик![]()
Не харесвам рол-оните![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
стик,един розов на Адидас
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Рол-он на Nivea: Double Effect! Пак се изпотявам, но поне мирише супер яко! Не съм попадала на рол-он, стик или дезодорант, с който да не се изпотявам!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Дезодорант Rexona - Crystal clear aqua
Няма такъв друг , просто. Действа безотказно и наистина се чувстваш защитена![]()
Envoi moi ! ;]
^ И не се изпотяваш въобще ?![]()
Въобще , нямаш представа колко съм доволна. Минала съм през всякакви рол-они и глупости , но просто от този продукт съм най-доволна. Ето например днес навън бях по потник , температурата беше 25 градуса във Варна към 13 часа наобед и аз обикалях по улиците до 18 , безпроблемно. Беше ми наистина горещо , но нито следа от изпотяване. Хубавото е , че няма мирис и самият дезодорант и можеш да си ползваш отделно парфюм.
Envoi moi ! ;]
Оооо значи и аз ще си взема такъв и дано ефекта при мен да е същият! БлагодаряА дали ще има проблем ако върху него се сложи рол-он или е желателно да не се слага нищо друго (за да има някакъв аромат де) ?
стик на нивеа в момента
предпочитам стиковете,но и рол-он се случва да използвам.
а ще ми разясни ли някой за какъв гел става въпрос?![]()
Да, и аз се чудех какъв е тоя гел!![]()
Няма защо![]()
Няма смисъл да слагаш и рол-он. Хубавото на този дезодорант е освен , че предотвратява изпотяването , ами и не остава петна по дрехите . Няма смисъл просто.
Ако искаш ще постна снимка на този, който използвам - надявам се ефекта при теб да е същия. Първо майка ми го изпробва и като ми го похвали , реших се и аз да го видя що за стока е,но впечатлена от ефекта му , ще си останем завинаги заедно![]()
Envoi moi ! ;]
Добре, една снимка ще ми е от полза! Искренно се надявам и при мен ефекта да е същият!![]()
и аз такаПървоначално написано от CaribbeanGirl
единственото , което ме дразни е че стават мокри петна..те са ми неизбежни просто, но пък поне не мирише гадно... аз бързо се потя..
Това мисля че еПървоначално написано от CaribbeanGirlConfused
даже Шарапова го рекламираше![]()
Cruel Intentions
^Благодаря, mysterious93!![]()
Няма проблемПървоначално написано от CaribbeanGirl
Макар че и аз не съм 100% че автора/ката е имал/а в предвид точно това... но съм го пробвала и ми изглеждаше точно като гел
и то също мирише много готино.. но последно като гледах беше по - скъпо и си взех това на нивея(а пък и отдаван исках да го пробвам заради този двоен ефект
) но следващия път сиг ще си взема от него..малко разнообразие... единствения минус на тези рол-они и гелове е че трябва да поизчакам да изсъхне..ппък понякога като бързам иии
![]()
Cruel Intentions
Даа, и другият минус е, че въпреки тях пак се изпотявам...!
Аз използвам гел, защото е без талк![]()
ами по принцип мисля че тия стикчета,рол-ончета и т.н. са само , за да не мирише неприятно,а не за да спре процеса изпотяванеПървоначално написано от CaribbeanGirl
Макар че някои хора като си сложат не с епотят но то тва вече си е и до човек. Има пък други които толкова много се потят че прибягват до медицински продукти(в смисъл такива като одорекс), а за мен козметичните са тия на нивеа и др. подобни
таа зависи
но тия мокри петна са си напаст
![]()
Cruel Intentions
Заповядай снимката :
http://store.picbg.net/pubpic/8A/C0/...3146468ac0.jpg
Envoi moi ! ;]
усещам как ще си го купя и аз това,михайлова.
мерси за съвета,пък дано да има ефект при мен..
не че се изпотявам особено много,но все търся нещо по-добро и по-добро...то си е нормално де
Михайлова, благодаря МНОГО!![]()
![]()
В най-скоро време ще си го купя!
![]()
![]()
![]()
Имам само 1 въпрос относно него - с талк ли е ?![]()
пише,че не еПървоначално написано от CaribbeanGirl