- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Що е то footjob и има ли то почва у нас...
Ми...![]()
Да, харесва ми...
It's too late...
Фистинг се нарича.Първоначално написано от Zodiac
А по темата: Footfetish т.е. фетишизъм към крака. На някои им харесва.На моя примерно му харесва, с каквато и да е част от тялото си да го докосвам.
Да обичаш значи да страдаш!
Абе личи си, че в България има добри археолози!!!!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
fear4o Рейтинг ли си трупаш? Отговаряй по темите, не пиши каквото ти падне, ще те изгорят.
Да обичаш значи да страдаш!
Тва...ми се струва доста тъпо , защото представи си докато му биеш чикия на партньора си и без да искаш го ритнеш...не мога дори да си представя колко ще боли...аа...относно турските чикии...емии аз познавам доста хора , дето супер много им се кефат!!
Защо се казваш всичко това неподготвен?Първоначално написано от AnzaRe
ПО-хубаво с крака. Като се разкрачи малко, знаеш ли пък , може да свършиш по-бързо.
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не ми е нито за рейтинга, нито за бана!Първоначално написано от ladykeisy
Търся нещо интересно/полезно/смешно!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
На мене ми е много меряк някое момиче да м иго направи, ако има желаещи пишете плс![]()
Обожавам да целувам хубави женски крачетаСтрахотно е
![]()
Безмислено, болезнено и напълно излишно..![]()
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
пхахаха сигурно ще ми стане смешно, ако приятелят ми ме помоли за чикия с крака, но бих му угодила.... не е нищо странно или гнусно, но не мисля, че ще има голям ефект.![]()
Ако е с крак сигурно footing ще се казваПървоначално написано от ladykeisy
.
Едва ли краката на повечето момичета тука биха издържали на нужното темпо, трябва да е спортиска мацката или пича да свършва бързо![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Да, това е вярно. Фуутджоб е все едно да прави коремни преси.Първоначално написано от vaseto0o
Но пък пича може да помогне, като й държи краченцата и върши работата сам.
Значи ще го кажа така, тва е се едно някое момиче да се кефи някой да я ръга в сливата сас големия пръст на кракът абе някак си е много неестествено,по принцип нямам почти никви задръжки в леглото ама тва ми се вижда някак си много едно че тъпо друго че ми идва някак си Антивазбуждащоно болни мозаци колкото искате
![]()
Май не е особено разпространено в БГ, но хора за всичко си има
На мен ми харесва, на тези, на които съм го прилагала са били доста доволни.... Ддз, май дългите години спорт ми се отплащат сега![]()
![]()
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Не ме влече, хич.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Доволно е мноу и с една мацка , с която ходех преди години го правеше добре и издържаше без проблем.., но както казахте трябва да е слабичка и спортна мадама. Разбирасе при достатъчно желание всичко се постига![]()
Първоначално написано от PainMonopoly
Яко е, ама ако ти го прави някоя баскетболистка, която носи поне 42-44-ти номер![]()
Що е то footjob и има ли то почва у нас...
егати заглавието, ти да не водиш новините бе ?![]()
![]()
![]()
Ами чесно казано не бих отказал ако има желание приятелката ми..![]()
не и ми се струва скучно и ако тръгна да го правя ще ме избие на смях
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...