- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момиче с дълги косми подмишниците!?
В махалата имам една приятелка на 13 години, по незнайно какви причини майка й не й дава да си маха космиите подмишниците! Много фрапиращо особено сега като е топло и е по потник гледката е ужасна. В цялата махала избухна клюката и искам да дам съвет на момичето, но в семейството му вижданията са доста остарели и незнам какво да й кажа? ( Не става въпрос за мене някой да не си помисли така)![]()
Аз ако бях на момиче тайно от наще щях да си ги махна... кво ще се излага само заради тях... ама явно на нея не и дреме.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Оххх това пък е най-грозното...Момиче с косми под мишниците. Ами кажи и да поговори с техните и да им каже по някакъв начин,че в днешно време е грозно така,че и се подиграват...незнам. А ако вече наистина не и дадът пък да иде на козметик без да казва на майка си. Като я постави пред свършен факт тя нищо няма да може да направи...![]()
++++++++++++111111111Първоначално написано от DessieQueen
Абе да ви кажа на нея наистина не й дреме ама на нас ни дреме като седнеме и тя си дигне ръката да не ви говора![]()
Ти пък какво си тръгнала да искаш съвети за момичето след като и на нея не й пука какво ще кажат другите. Нея пък може да я кефи така да си й мирише .. Остави я. Тя си е решила така в крайна сметка не само че и родителите й не й дават, а и тя не иска. Ако поне искаше, можеше и да се обръсне без да им казва. Да няма майка й да я гледа под душа стриктно кво прави.![]()
![]()
Явно така си е решила.
![]()
епа да си ги махне, кво ше и направят техните...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Явно тя самата не желае да се обезкосми. Разни хора , разни идеали. Покажете и ясно, че не Ви е приятна нито гледката, нито миризмата издаващи нейните косми.
Envoi moi ! ;]
Амиии вие в общи линии нищо не можете да направите! Можете да говорите с нея, но ако те не иска нищо няма да се промени! Гадно е наистина!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Оф не виждам защо да й се бъркаш .. Тя сама явно не иска да реши проблема тръгнали сте вие ,, Аз ако съм поставена в такава ситуация изобщо няма да ми пука от последници ще махна космите ,, Щом тя не го е направила значи не й пука , защо пък на вас да ви пука .. Като почнете да я отбягвате ще се усазнае ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
абе има държави в които не е прието да се махат космите под мишниците, и много момичета не си ги махат.
Първоначално написано от tuzaro
Ти да не си пиян от празниците ? Кажи поне 1 такава ?
♫ Beautiful.. ♫
няма майтап, чел съм няйъде.Първоначално написано от sladkish_14
ЛъжешПървоначално написано от tuzaro
,, пиян си
![]()
![]()
п.с - шегичка,, както и да е
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Аз пък съм чела за Кайли Миноуг, че до 15 год не се е обезкосмявала, по-точно четох за мишниците й де...!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Да не се прави на французойка![]()
бях чула че те повечето не си ги махали..преди време
![]()
Cruel Intentions
сетих се къде съм чел, в Неапол не обичали да си ги махат, вече сигурно всяка хубава кака си ги маха де, ама преди не е било прието да се махат.
Оставете Кайли , погледнете Мадона на снимки от 21,22 годишна възраст. Всяко Йети би и завидяло![]()
Envoi moi ! ;]
Може момичето да не осъзнава, че това е грозно, отблъскващо и гнусно, защото тя ако има желание да ги махне ще го направи и без съгласието на майка й.
Може така както си говорите да и подхвърлиш темата за обезкосмяването и виж тя кво ще каже по темата.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
като бях 4 ти клас имах учителка която не си махаше космите под мишниците.беше ужасно.смятайте щом го помня още а в момента сьм 11 клас
Бях гладен... Вече не ! благодаря...
Първоначално написано от Drogiranata_
Аз като започнах да си обезкосмявам краката, не казах на нашите. Много по-лесно е като просто не питаш дали може - така вашите са поставени пред свършен факт и не могат да кажат "не може"Този принцип рядко го ползвам все пак, защото нашите ми разрешават почти всичко (дори и преди беше така, не е само защото съм на 1
и не е хубаво да си играя с огъня.