- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момиче с дълги косми подмишниците!?
Добре бе,ти пък толкова ли нямаш проблеми,че си тръгнала да се занимаваш с нейните подмишници?
Дразнят те? Мене знаеш ли колко неща ме дразнят?А лично тебе нейнито косми какво те засягат? А и в крайна сметка света е голям-разни хора,разни идеали.Не може да караме хората да живеят, така както на нас ни харесва?Нали?
нали знаете, че обезкосмяването на тези части идва от ориента... точно по тази причина допреди 10 години всички французи си бяха косматисега от много модни списания глей кво става...
като я кефи така момичето, оставяйте я... гледайте себе си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужааааас
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
тва е брутално бена нейно място аз тайно бих го направила или поне да ходи с къс ръкав да не се вижда...ужас
и кво си мислишш?че кат пуснеш темата и ще ги махне?? искаш съвет аха.. значи не можеш да се досетиш сама че може би просто трябва да й го кажеш с едно изречение? за друг начин сещаш ли се?? или докато спи се промъкни с един бръснач и ти си човека...
Cruel Intentions
июлллл... да ходи самичка да си ги махне или да не облича потници, защото е адски гнусно. Една приятелка така не си ги махаше и един път - яко изпотена, по потник, и сме в асансиора и аз и още едно момиче питаме ' няма ли да ги махнеш? ' отг ' еми не човешко е ' и си дига ръката и те се виждат с все огромното кръгче водаОтвратно е.
Stay up all night with the stars *
тя въобще защо пита майка си
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ХАХАХАХАХХАХАХАХ малееееееееееееее има ли такива ЖИВОТНИ БЕПървоначално написано от Dollystar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
милото моми4е
много ли са й дълги космите?
а и си мисля че се отнася за тебе
По принцип когато косъмът стигне до една определена дължина и спира да расте..така, че това с прическата отпада![]()
![]()
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
![]()
![]()
![]()
аааа
т`ва е противно![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
перфектната прическа![]()
+1 Как може така бе....тва е отвратПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
Twilight FANPIRE
Неприятно и гнусно е особено за околните ,ама тя си решава
Какво значи "то си е за нея,защо се месиш"?Ами,замислете се,че е мега фрапиращото да стоиш до момиче с плитки под мишниците.И не е само естетически грозно,но тук става въпрос,и за хигиена.Все пак,на такова място,когато човек се изпоти,тея косми задържат миризмата,и я карат да мирише още по-зле.Супееер гнусното е,особено за момиче и то на такова място.Една съученичка миналата година и тя си ходеше с буйна растителност под мишниците,и като си беше облякла и потник..протяга ръка и гледаш растички.![]()
всяко момиче с косми трябва да бъде брутално избито!!!
Не мога да разбера какво е това родителите да не дават на децата им да се обезкосмяват..От какво изобщо ги предпазват?!От това да се чувстват добре в кожата си, или минималното което е- много по-хигиенично е.
Според мен трябва да обясниш на приятелката ти тези неща, защото на нея най-вероятно и е втълпено, че да си махаш космите е нещо нередно, да не кажа вредно.
абее кфо я мислиш толкова нали не си ти на нейно мястотя ако желае ще си ги махне ама явно не и дреме много много щото ако и дремеше до сега да ги е махнала.. обаче верно гледката си е фрапираща да видиш момиче с косми под мишницитее
.. определно май е със доста странни разбирания тфа момиче ддз и аз вече кфо да си мисля направо съм шокиранаа
![]()
Първоначално написано от LittleWoman
![]()
Абе хора, млади сте, нямате ли си собстевн живот? Приличате ми на бабичките по пейките, които цял обсъждат кой с какъв цвят сутиен е и кой колко е надебелял. Космите и пречели, ами като ти пречат, не общувай с нея.Детска радост...
ПП Да ви имам хигиената, която се изразява в бръснене и ходене на кола маска.Къпеш ли се редовно и ползваш ли дезедорант, миризмата няма нищо общо с космите.
Don't worry, be happy!