.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Добре бе,ти пък толкова ли нямаш проблеми,че си тръгнала да се занимаваш с нейните подмишници?
    Дразнят те? Мене знаеш ли колко неща ме дразнят?А лично тебе нейнито косми какво те засягат? А и в крайна сметка света е голям-разни хора,разни идеали.Не може да караме хората да живеят, така както на нас ни харесва?Нали?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    нали знаете, че обезкосмяването на тези части идва от ориента... точно по тази причина допреди 10 години всички французи си бяха космати сега от много модни списания глей кво става... като я кефи така момичето, оставяйте я... гледайте себе си

ужааааас
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Под слънчевите лъчи...
    тва е брутално бе на нейно място аз тайно бих го направила или поне да ходи с къс ръкав да не се вижда...ужас

въпрос на лично разбиране..

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и кво си мислишш?че кат пуснеш темата и ще ги махне?? искаш съвет аха.. значи не можеш да се досетиш сама че може би просто трябва да й го кажеш с едно изречение? за друг начин сещаш ли се?? или докато спи се промъкни с един бръснач и ти си човека...

Cruel Intentions

июлллл... да ходи самичка да си ги махне или да не облича потници, защото е адски гнусно. Една приятелка така не си ги махаше и един път - яко изпотена, по потник, и сме в асансиора и аз и още едно момиче питаме ' няма ли да ги махнеш? ' отг ' еми не човешко е ' и си дига ръката и те се виждат с все огромното кръгче вода Отвратно е.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на galu6a
    тя въобще защо пита майка си
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Re: Момиче с дълги косми подмишниците!?

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    В махалата имам една приятелка на 13 години, по незнайно какви причини майка й не й дава да си маха космиите подмишниците! Много фрапиращо особено сега като е топло и е по потник гледката е ужасна. В цялата махала избухна клюката и искам да дам съвет на момичето, но в семейството му вижданията са доста остарели и незнам какво да й кажа? ( Не става въпрос за мене някой да не си помисли така)
    ХАХАХАХАХХАХАХАХ малееееееееееееее има ли такива ЖИВОТНИ БЕ
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    июлллл... да ходи самичка да си ги махне или да не облича потници, защото е адски гнусно. Една приятелка така не си ги махаше и един път - яко изпотена, по потник, и сме в асансиора и аз и още едно момиче питаме ' няма ли да ги махнеш? ' отг ' еми не човешко е ' и си дига ръката и те се виждат с все огромното кръгче вода Отвратно е.
    А деа тва е гнусно

милото моми4е

много ли са й дълги космите?
    а и си мисля че се отнася за тебе

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Нека да ги пусне дълги до кръста.
    ДА ги изправи с пресата и да ги разреше с гребена.
    Перфектна прическа.

Град
    Казанлък
    По принцип когато косъмът стигне до една определена дължина и спира да расте..така, че това с прическата отпада
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl
    По принцип когато косъмът стигне до една определена дължина и спира да расте..така, че това с прическата отпада
    дори да са по-къси ( да речем малко над кръста)
    може спокойно да ги навие на ролки или да ги топира,масурите са страхотна идея.

аааа
    т`ва е противно
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Голям фен
    ей ако се обръсне да кажеш

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl
    дори да са по-къси ( да речем малко над кръста)
    може спокойно да ги навие на ролки или да ги топира,масурите са страхотна идея.

перфектната прическа

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    ужааааас
    +1 Как може така бе....тва е отврат
    Twilight FANPIRE

Неприятно и гнусно е особено за околните ,ама тя си решава

Какво значи "то си е за нея,защо се месиш"?Ами,замислете се,че е мега фрапиращото да стоиш до момиче с плитки под мишниците.И не е само естетически грозно,но тук става въпрос,и за хигиена.Все пак,на такова място,когато човек се изпоти,тея косми задържат миризмата,и я карат да мирише още по-зле.Супееер гнусното е,особено за момиче и то на такова място.Една съученичка миналата година и тя си ходеше с буйна растителност под мишниците,и като си беше облякла и потник..протяга ръка и гледаш растички.

Град
    Е там...
    всяко момиче с косми трябва да бъде брутално избито!!!

Град
    In your pink dreams.. :]
    Не мога да разбера какво е това родителите да не дават на децата им да се обезкосмяват..От какво изобщо ги предпазват?!От това да се чувстват добре в кожата си, или минималното което е- много по-хигиенично е.
    Според мен трябва да обясниш на приятелката ти тези неща, защото на нея най-вероятно и е втълпено, че да си махаш космите е нещо нередно, да не кажа вредно.

абее кфо я мислиш толкова нали не си ти на нейно място тя ако желае ще си ги махне ама явно не и дреме много много щото ако и дремеше до сега да ги е махнала.. обаче верно гледката си е фрапираща да видиш момиче с косми под мишницитее .. определно май е със доста странни разбирания тфа момиче ддз и аз вече кфо да си мисля направо съм шокиранаа

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LittleWoman
    Добре бе,ти пък толкова ли нямаш проблеми,че си тръгнала да се занимаваш с нейните подмишници?
    Дразнят те? Мене знаеш ли колко неща ме дразнят?А лично тебе нейнито косми какво те засягат? А и в крайна сметка света е голям-разни хора,разни идеали.Не може да караме хората да живеят, така както на нас ни харесва?Нали?

Абе хора, млади сте, нямате ли си собстевн живот? Приличате ми на бабичките по пейките, които цял обсъждат кой с какъв цвят сутиен е и кой колко е надебелял. Космите и пречели, ами като ти пречат, не общувай с нея. Детска радост...
    ПП Да ви имам хигиената, която се изразява в бръснене и ходене на кола маска. Къпеш ли се редовно и ползваш ли дезедорант, миризмата няма нищо общо с космите.
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си