- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път ... тройка ?!?!
Такам имам една много добра приятелка, която има огромното желание да прави тройка с мен и приятелят сиИ на мен също ми е интересно, НО съм девствена
![]()
И ... нали първият път трябва да е незабравим...
Та въпросът: дали ще е нормално ако първият път е "тройка" ?![]()
даже по-скоро ще перифразирам.... Как бихте постъпили на мое място![]()
ако си сигурна в хората които са 2/3 от 3ката ОК давай, но те са двойка и се обичат, а ти си 3тата нали я знаеш детската игричка 2ма са малко 3ма са много важно е ти как ще се почувстваш ... въпреки че е малко страннообикновенно тройките са за разнообразие.. нещо секси, мръснишко, перверзно, диво, страстно... не съм сигурна колко от вс това може да изпита едно девственно момиче
Това е пълна простотия за мен..
Като искаш прави си 3ка, но изчакай да мине 1вият ти път.
Аз не бих го направила![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и аз клоня към НЕ![]()
След като не си сигурна, по-добре изобщо не рискувай![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мда права си. Миси многоПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
хахахахаха 2ра тема гледам и неиздържам.. <.<
Първоначално написано от Drogiranata_
хммм...не ти ли е малко рано за 3-ка,първия път се помни,сигурна ли си че точно това искаш да си спомняш? Според мен първия път трябва да е по-интимно и специално,но в крайна сметка ти си решаваш...![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
аз ако бях на теб никога не бих го направила бих се оставила за момчето което н аистина обичам и искам да го направя.. и не първият ми път да е с приятелка и приятеля и.... но всеки си има гледна точка..
И на мене ми е интересно за тройка, ама ти като си девствена си представям ситуацията. Почти съм сигурна, че ако в крайна сметка решиш да го наяправиш тооолкова много ще се сдухаш като дойде момента...ама идея си нямаш! Второ, първия път не е както си го мислиш...в повечето случаи е мъка и зач двамата(в твоя случай и за тримата) Трето...това е.
Не го прави..
а btw на колко си ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Твърде неопитна си, за да правиш тройка. На твое място не бих се съгласила, рано ти е.
You're frozen
When your heart's not open..
Не не и пак не...![]()
![]()
Никога...и за първи и за който и да е път!!! Не деля!!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе я вземи първо си го направи като хората а пък после ако искаш и оргия правиПървоначално написано от alex4ii
.Първия път трябва да си е нормален за да опознаеш по-добре "техниката"
.Моя съвет е първо си го направи като хората после другите неща
а и едно малко въпросченце на колко си години?
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
идеята не е много добра според менкакто ти каза първият път трябва да е незабравим, но за да е незабравим и специален трябва да е с човек който наистина обичаш
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
е как тройка е..нали сме големи..дайте четворка![]()
Щом си девствена , според мен е по редно да изчакаш , първо се отдай на момче което найстина си заслужава и обичаш , след това мисли за лудорий като тройка , но няма нищо лошо , решението си е изцяло и само твое , но имай в предвид ,че те са двойка и не си струва за едното изч***ане![]()
За какво първия пут трябва да ти 3ка. Не мислиш ли че е по-добре да го направиш с някого който наистина обичаш и той да те обича, а не просто е така за 1то разнообразие. Цял живот имаш пред тебе после ако искаш всеки ден прави 3ка.
Според мен не го прави, има си време за сичко!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
1ви път тройка![]()
![]()
![]()
ще е много интересно и смешно
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
еми моя съвет е ... - ДАВАЙ момиче...разпусни задръжките !!!
1вия път е ... голям провал .... не си мисли че ще е незабравим романтичен СЕКС!!!
пускай се в 3ката и се забавлявай! :Д
странна идея имаш...все пак никoй не може да те спре и си свободна да правиш каквото си пожелаеш...ти реши дали искаш да си съсипеш първия път...(не е вярно това,че непременно ще е провал...)май не ти пука много много за това как ще мине и т.н. ...не знам даже какво да ти кажа...прави каквото ти сърце иска...само внимавай какво точно правиш и с кого,за да не останеш пре***ната накрая...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
и аз съм на мнение че щом се чудиш не бива да го правиш изобщо ;] пък и не знам защо все си мисля че ти е рано (нз на колко си просто такова чувство имам )![]()
Не е нужно първият ти път да бъде незабравим и уникален, за тази цел ти трябва приятел който много да обичаш и бла бла бла дълга и широка, обаче ако ти се чака... чакайПървоначално написано от alex4ii
(но това нети го препоръчвам защото ще изпуснеш много)
Ако искаш тройка много ще ти хареса, но преди това си намери някой да те "отпуши" няколко пъти, дори може това да е гаджето на приятелката ти .. тъкмо ще свикнете поне малко един с друг и за тройката няма да ти е неудобно нито на него . Но за пръв път да ти е и тройка според мен твърдо ! Н Е !