- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път ... тройка ?!?!
Аз също мисля ,че небива 3ката е нещо ,което се прави за разнообразие или някой го правят и от скука за забавление ,а ти искаш ли да бадеш тяхното забавление''опитното им зайче",нали се сещаш че те са заедно и ти след това си излишна? Пък и немисля че ще ти хареса след това просто щот си неопитна и немуе времето. Според мен приятелсвото след секса се променя след това неучаквай да си баде всичко както преди или ще се появят обаркани чувства или нищо няма да устане от приятелството ви. Защо неизчакаш подходящия момент ,момента в който няма да пускаш подобни теми и няма да му мислиш и ще си сигурна че това е подходящия човек ,когато го срещнеш няма да питаш сега или неПървоначално написано от alex4ii
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
неее 3ка не е добра идея![]()
по добрия вариант ще е и мене да извикате и 4ката ще стане феноменална![]()
И кво значи са тва '' И ... нали първият път трябва да е незабравим...'' Като гледам теб много много не те интересуваПървоначално написано от alex4ii
каза го все едно некой те кара...
...ако щеш в кенеф го направи.
За мен идеята е изключително тъпа...не само за девствени,но и попринцип.Ама аз си знам де..кво ли разбирам с моите остарели разбирания за тези неща.
секса бил за двама..ХА..
![]()
идеята е супер. бих казал да го направиш, ако го искаш, рабира се. по незабравимо от 3ка с приятелката ти, кво искаш?
По принцип съм ЗА експериментите в секса...ама какви експерименти като ти още най-нормалните,чисти и красиви отношения с момче не си изживяла...защо трябва да споделяш този момент с приятелката си и от нежен момент,макар и леко плашещ с любимия,да превръщаш първия си път в достояние и на др човек?Според мен е АААДСКи глупаво,но нито ще си първата,нито ще си последната "съвременна" девойка...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
зависи...от мнооооОго неща![]()
1.Да, ако си без задръжки, неромантична и държиш на всяка цена купон да става!
2.Не! Хубаво е първия път момчето да те предразположи..а..у...да чувстваш, че си си само негова и той само твой![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
аз трайка не бих забравилаПървоначално написано от alex4ii
и на мен мн ми се прави тройка с още едно момиче,затова няма да давам мнение,пристрастна съм.Но ако го искаш,ако си сиг във себе си,ако мисриш,че това няма да развали приятелството ви,го направи
![]()
Аз съм ТВЪРДО НЕ! и не само НИЕ казваме че първия път трябва да е незабравим а е така! аз също не съм правила секс но не бих позволила девствеността ми да отнеме гаджето на моя приятелка...пфф пълна простотия..Момиче не прави тази грешка![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!