.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Re: Първият път ... тройка ?!?!

Цитирай Първоначално написано от alex4ii
    Такам имам една много добра приятелка, която има огромното желание да прави тройка с мен и приятелят си И на мен също ми е интересно, НО съм девствена
    И ... нали първият път трябва да е незабравим...
    Та въпросът: дали ще е нормално ако първият път е "тройка" ?
    даже по-скоро ще перифразирам.... Как бихте постъпили на мое място
    Аз също мисля ,че небива 3ката е нещо ,което се прави за разнообразие или някой го правят и от скука за забавление ,а ти искаш ли да бадеш тяхното забавление''опитното им зайче",нали се сещаш че те са заедно и ти след това си излишна? Пък и немисля че ще ти хареса след това просто щот си неопитна и немуе времето. Според мен приятелсвото след секса се променя след това неучаквай да си баде всичко както преди или ще се появят обаркани чувства или нищо няма да устане от приятелството ви. Защо неизчакаш подходящия момент ,момента в който няма да пускаш подобни теми и няма да му мислиш и ще си сигурна че това е подходящия човек ,когато го срещнеш няма да питаш сега или не
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Голям фен Аватара на Naik1
    неее 3ка не е добра идея
    по добрия вариант ще е и мене да извикате и 4ката ще стане феноменална

Супер фен

Такам имам една много добра приятелка, която има огромното желание да прави тройка с мен и приятелят си И на мен също ми е интересно, НО съм девствена
    Та въпросът: дали ще е нормално ако първият път е "тройка" ?
    даже по-скоро ще перифразирам.... Как бихте постъпили на мое място
    И кво значи са тва '' И ... нали първият път трябва да е незабравим...'' Като гледам теб много много не те интересува каза го все едно некой те кара...
    ...ако щеш в кенеф го направи.
    За мен идеята е изключително тъпа...не само за девствени,но и попринцип. Ама аз си знам де..кво ли разбирам с моите остарели разбирания за тези неща. секса бил за двама..ХА..

идеята е супер. бих казал да го направиш, ако го искаш, рабира се. по незабравимо от 3ка с приятелката ти, кво искаш?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    По принцип съм ЗА експериментите в секса...ама какви експерименти като ти още най-нормалните,чисти и красиви отношения с момче не си изживяла...защо трябва да споделяш този момент с приятелката си и от нежен момент,макар и леко плашещ с любимия,да превръщаш първия си път в достояние и на др човек?Според мен е АААДСКи глупаво,но нито ще си първата,нито ще си последната "съвременна" девойка...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    зависи...от мнооооОго неща
    1.Да, ако си без задръжки, неромантична и държиш на всяка цена купон да става!
    2.Не! Хубаво е първия път момчето да те предразположи..а..у...да чувстваш, че си си само негова и той само твой
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

аз трайка не бих забравила и на мен мн ми се прави тройка с още едно момиче,затова няма да давам мнение,пристрастна съм.Но ако го искаш,ако си сиг във себе си,ако мисриш,че това няма да развали приятелството ви,го направи

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Тъпо

Град
    дЖигитАй xD
    Аз съм ТВЪРДО НЕ! и не само НИЕ казваме че първия път трябва да е незабравим а е така! аз също не съм правила секс но не бих позволила девствеността ми да отнеме гаджето на моя приятелка...пфф пълна простотия..Момиче не прави тази грешка
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си