.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Надебеляване - всичко познато до сега

Не знам до колко написаното тук ще Ви помогне, но искрено се надявам да Ви бъде от полза.

- бирена мая
    - рибено масло
    - шоколадови изделия
    - мазни храни
    - диетолог
    - спорт за качване на маса
    - витамини
    - специален хранителен режим:
    (Пример : Сутрин,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО закуска,по възможност тестяна.След това до обед ядеш каквото набараш по възможност пак от тесто.
    На обед,една хубава пържола с пържени картофи или ориз.
    Следобедна закуска,нещо лекичко(кексче например).
    Вечеря Хубава свинска мръвка отново с картофи или ориз.
    Най важното при това е да се храниш постоянно и да не пропускаш важните хранения.
    Като основните храни трябва да са:месо(задължително),ориз, артофи(сякакъв вид),сирене,кашкавал,наблег ни и на хляба.Наблягай на супер калорични храни.Спи редовно,защото и съня е важен.Ако ти е изнервен деня,направи го по-спокоен.
    Неочаквай нещата да станат за 1 седмица,но след 10-ят такъв ден ти гарантирам,че като се качиш на кантара ще се зарадваш. )
    източник : www.pudriera.com

- зърнени култури
    - хляб (ръжен, типов)
    - хранене по-начесто, от колкото по-рядко и в огромни количества
    - глюкоза за пиене (аптека)
    - противозачатъчни (не се приемат без лекарско предписание!!!)
    - мерц драже

В общи линии това е, което открих. Правя тази тема, защото аз самата се интересувам и търся информация в интернет, а и виждам, че подобни теми зачестиха във форума. Не гарантирам, че написаните неща ще подействат на всеки. Аз за една година напълнях с 5 кг и съм много доволна. Искам да кача още 2-3 кг и ще съм идеална. Не забравяйте само едно : Никога не насилвайте организма си. Желанието е едно, разумните действия са друго. С търпение всичко се постига и нека после не съжаляваме за последствията.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    qj s16to taka mysaka,bob bql na mandja,orexi,f1st11ci,le6nici,pykanki.....ako samo se t1p4ete s pici 6te nap1lneete da no 6te e vredno dokato tiq sa polezni
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

това,че от противозачатъчните се надебелява е пълна щуротия...отдавна вече са с различен състав от старите,познати на майките ни хапчета...всеки е различен,но все пак-това не е показател за надебеляване

Град
    Варна
    LiliS Показател е , въпреки, че през годините са еволюирали, не означава, че пак не са си хормони.
    Envoi moi ! ;]

Изкарах нещата, които открих, че хората използват за надебеляване. Не гарантирам, че се надебелява от тях.

Re: Надебеляване - всичко познато до сега

Цитирай Първоначално написано от caseoftheex
    (Пример : Сутрин,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО закуска,по възможност тестяна.След това до обед ядеш каквото набараш по възможност пак от тесто.
    Абе казано накратко всякакви боклуууцииии каквито ви идват на ум по многооо

Защо всички си мислят, че да надебелееш е много по-лесно от това да остлабнеш .. ?

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    edno e da ka4i6 kilogrami drygo e da nadebelee6.za mnogo slabite e dobre da ka4at no tva ne zna4i 4e trq se t1p4at s banici i pici za6toto taka 6te napaqt korem4e.za da ka4at e dobre da qdat qdki i bobowi kyltyri.........za da ka4at ne samo tl1stinki
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Враца
    Защо всички си мислят, че да надебелееш е много по-лесно от това да остлабнеш .. ?
    Вярно е много трудно да качиш... Ям си всичко, но не се получава... а най-лошото е, че ако имам проблеми и апетита ми изчезне... тогава свалям килограми за дни... после как се качваат - не питайте

Голям фен Аватара на akinom
    При всеки човек е твърде относително. Едни имат завидно ускорен метаболизъм ( но не осъзнават предимството си и искат да дебелеят.. че като натрупат малко годинки, килцата трудно да се свалят ) , други са пък с твърде бавен.
    Така, че всеки гледа на дебелеенето с различни очи, както и на слабеенето.
    Пък и всеки се е подлагал на някакви диети и в зависимост от това колко ефикасни или не чак толкова допринасящи желания резултат са те, хората си променят мнението относно продължителността, мъките ( ако щете ), степента на натрупване/ сваляне на кг.. и си изгражда мнение- дали е по- лесно да се отслабне / дали е по- лесно да се дебелее?

Моите диети са страшно неприемливи от родителите ми, от съученици, но все си вършат работа.. за 1 седмица свалям с около 3кг.. и пак си оставам с убеждението, че е по- лесно да напълнееш.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си