- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DnB стъпки
Всеки харесва различни неща.На едно DnB стъпките ще му се сторят глупави,еднотипни,смешни и пълна простотия.За много други обаче това съвсем не е така.Все пак не може всички да мислим еднакво и да харесваме едни и същи неща.За мен това е предизвикателство и смятам да науча стъпките и следователно да мога да изтанцувам танца.Очаквайте скоро и клипче.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Нещо не мога да разбера кво общо има това със DnB-то?
е то още в предните страници излязохме от темата на днб-то :Д
хранихте се, ексо пусна кор, дам
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
като бяха Кreator, Eluveitie и същите Caliban тук също имаше на КалибанО...ама аз бях смачкан от Елувейти и с ебаси температурата, щяха ме прегазят.
но какъв мошец стана![]()
иначе някой път искам да се мушна в уолец, пък ще видим живО ли ще останем :п
отиди на някой траш/блек/дет концерт и си готов.
макар че откакто направиха пого на една от най-нежните балади, които съм чувал, вече наистина не знам.. О.о
ексо, не знам, аз на голяма част от концертите съм с жената или с някое девойче, което все някак трябва да го пазя, щото кинта и шейсет и има-няма 50 кила го помитат като мокър парцал. но пък ако няма никого си влазяме от раз.. ^^
хесусе - нема се шашкаш. по мои наблюдения напоследък голяма част от поготата ги правят некви 15-16 годишни, които просто ръкомахат с ръце като гарги и горе-долу нищо не правят..![]()
:Д
мани, че като прескоча един концерт в Каварна, който ме интересува, чак Октомври засега предстои по-значително раздвижване. :/ пък тъкмо насъбрах пари за билети, да не тормозя нашите, дано не ги профукаме ;д
На мен 1 фр ми разправя че преди имало някакво много яко пого където като паднеш веднага те вдигали и не те оставяли да се пребиеш ами само сте се бутали и сте си правели кефа![]()
ами то принципно си има нещо като кодекс...все пак идеята е да се поблъскате, поръгате, но и позабавлявате - не да се убиете и смажете..
Не думай!Първоначално написано от x3eme
![]()
ее т'ва ме накефи сууупер брутално !Първоначално написано от Raybeez
![]()
I am what I am !!!
видях теПървоначално написано от Raybeez
![]()
а иначе тва ДнБ е супер елементарно. Стъпките са много лесни. Просто е изморително да подскачаш като скакауец![]()
Аз живея в мезонет и понякога едвам успявам да стигна до тоалетната навреме. Да не говорим, че се е случвало да припадна от глад докато отида до хладилника.Първоначално написано от psychopath
Наще ме търсят с часове, ако им трябвам за нещо.
![]()
Много грешки в толкова малко думи.Първоначално написано от RichKidsOnLSD
Поздравления.
Уол ъф Дет пък е най-голямата глупост и не е никак забавно ако не си дебел...
http://www.youtube.com/watch?v=8m5C9...om=PL&index=31
Pliok0019 - не ми говори за грешки, ти ходиш на дръм енд бейз партита за да релаксираш и да се отпускаш? Какво подяволите?
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
ем чесно да ви кажа хора .. нищо няма да е трудно да се нау4и дори ДнБ-то ... само трябва са имаш по=голяма воля и търпение ;] аз лично се занимавам с jumpstyle, но все още не съм толкова добрa =]
В един роман прекрасен аз сум 4ела, 4е птиците умирали сами! (от стиха ми )
Не мога да си се представя да посдскачам така![]()
Иначе успех де. Ако има воля всичко става.
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.