- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сезона на Аутсайдерите :)
Аз смисъл не виждам да се обясняваме по теми и така нататък.Форумни бойци като теб с лопата да ги ринеш.Седиш си ся у вас и се чудиш кво да измислиш за да ме заташиш.Е нема такъв като теб умник.Само дет хем не си забавен,хем ставаш банален.Не си ти тоя който ше ми каже какъв съм или какво да правя.Не си ти тоя който ше ми дава напътствия.Махни ми се от главата и изобщо не се занимавай с мен.Оправи своя живот,а не опитвай да променяш моя.
Никога не съм се правил на форумен или какъвто и да е боец
Ти обичаш да се правиш на какъвто не си. Целия ти живот е един фалш. Но наистина, кво съм седнал да се занимавам. Всички виждат що за стока си.
Лека вечер
п.п.
Аз също. Издирваме неиндефицирано лице с ръст 165см.Първоначално написано от x3eme
SofiaRegularCunt как се побираш във собствената си кожа със това его дет вадиш?
Лелеее нападат ме стадо примати.
Звучиш доста... нежен.Първоначално написано от x3eme
![]()
Инак, тъй като EeeBobi го няма, аз ще кажа, че сте комплексирани и не ви прави чест!
Кви два метра, бе брат..... 172/3 макс, после аз съм бил дребен... пхАХАхАхА!Първоначално написано от Raybeez
Ама тва, че съм комплексиран си е така и хич не ми прави чест да се заяждам по тоя селски начин с останалите.![]()
без фул-контактПървоначално написано от Raybeez
![]()
то густо, то пусто
Стискай палци за Фетел.Направи добри квалификации.Да видим кво ше направи на днешното състезание.Първоначално написано от Jesus
btw гледам има нов коментатор,който не може да казва Р.Малко дразнещо за ушите е но важното е състезанието.
Трета позиция за Фетел не е никак лошо.Искренно се надявам да спечели и това състезание.Даже преди малко чух Момчил (коментатора) да го коментира.Както той се изказва "Детето чудо".
фетел отдавна ми е фаворитаз гледах по тв7 сега ще превключа на бтв
![]()
След състезанието очаквам да го обсъдим.И аз отивам да гледам а после ше коментирам.
е аз успоредно с това гледам и кранк 2 и чета книга![]()
АХахах Кранк 2... направо ме разби тоя филм. Имах чувството, че ше ни изхвърлят от залата.
Аз го гледах вчера на кино. Ебати тъпите сцени. Ебати тъпия филм.![]()
Детето чудо от 3 финишира на 2 място.Бая се прецака със тоя лош старт.Жалко за него,имаше всички шансове да спечели ако не беше стартирал толкова тъпо.Хамилтън и той направи добро състезание (никак не ми се понрави).И както винаги Казуки Накаджима отпадна.
Миналото или по миналото състезание чух коментатор да казва,че бащата на Казуки Накаджима бил супер известен във Япония със целите си 8 точки спечелени в кариерата му във Формула 1.Това си е чисто постижение за японеца.
Определено сцената в Ел. централата беше мега малоумна. Но имаше и много култови моменти, най- вече на хиподрума и негрото с пушката в гъзаПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Тия последните филми с Джейсън Стейтъм са само за Диема + !!!Първоначално написано от StayFly
Много вероятно е да го повторя като се съберем в квартала!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Посмях се на сцената с електрическата кучешка каишка и кръмп изпълненията, на оня дръпнатия педал.![]()
Днес за жалост не можах да го гледам :С но както и предполагах първите 2 места за браун гп и че ще дадат път на бътън, яд ме е за фетел че на старта се е преебал :С кими пак няма късмет, маса горкият, каза ли му че няма да му стигнат 1-2 литра бензин и почнал да кара по-бавно и 2ма го изпреварили накрая :С