- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Нещо не ми е забавно![]()
nicolepcd
мале много ми е готинко,някакво![]()
Нямах уроци по химия и въпреки,че безпричинно се разкарвах 3 часа из сф в жегите си видях Лорчето и си поприказвахме малко.Запознах се съ сестра й ,която е голям шемет и много радва мацката![]()
Сега ще излизам със сестра ми и ще се помоткаме малко,ще понапазаруваме и така...![]()
![]()
![]()
Току-що xplay ми съобщи най-смешното нещо,което можех да чуя
![]()
![]()
Лелеее това лапе ... Нямам думи просто
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер съмПреди малко излязох от банята и след малко ще започвам с оправянето на косата
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Йееееее,получи се чудесно..Чуствам се великолепно.
Туко що се прибрах .. и добре времето е слънчево и хубаво... но много ме боли пръста и много ме е страх да отида на чекракчия а е зле... сега ще ходя на урок и след това ще видим... пф пф...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Сдух..Още от вчера съм така,но днес тря'ше да е друго...Баси,не и днес...
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се чувствам добре![]()
Оффф пак лиПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
По темата:Мислех да придам на косата си ефекта "УАУ",нооо нещо ме мързи да си играя да се пресирам 2 часа и половина![]()
Сега се мъча с тъпите ленти за френски маникюр ама така е то като ми свърши тиксото и ме мързи да отида до магазина да си купя![]()
Споко,някой ден всичко ще си дойде на мястото.Първоначално написано от 3oPuTy
Не се тревожи-ок съм.Сега излизам на разходкааа!Успех,с правенето на френския маникюр, стискам палчета. Чао,от мен!
![]()
![]()
![]()
![]()
Боли ме главата.За цял ден съм написала само 3 теми,като 3тата още не съм я завършила, имам още толкова.Все ще се намери някой да ме разсее , а и тези майстори.Сега малко почивка,че се побърках и то некфи тъпотииииииииииииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Объркана съм ...![]()
![]()
Днес в парка минава един младеж и ме гледа и ми се усмихва, и ми се стори супер познат.. гледам, гледам и си викам "А, БОБИ!!!" ...
И веднага звъня на Зорито, 2 пъти, тя наща била в банята и на ми вдигна ... После въпросния младеж гледам си ляга на 1 пейка
![]()
![]()
Тогава ми се уби надеждата това да е БОБИ
Доближавам с до него и го снимам, той взе, че се обърна към мен и казвам на Коко (човекът до мен) "А, виж, снимах катеричката на дървото ей там отзад!!!"
После стигнахме до кака ми Зори, звъня на вратата, тя отваря още по хавлия, и разговора беше нещо такова:
-Здр, Зори ам ...Случайно Боби да е в Сс?! ...
-Амм .. не, в Испания си е, що?
-Абее май го видях в парка да се разхожда и накрая се опитваше да хване тен на сянка![]()
Тук и 2те избухваме в смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боби, гледай като дойдеш в Сс (ако дойдеш) Да не те сбъркам пак с някой силистренски шанаджия ...![]()
По темата: Лигаво ми е, и имам да пиша ЕСЕ ..![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
^![]()
![]()
Иве не ми напомняй
![]()
![]()
![]()
А иначе той Боби няма причина да идва в Сс,така че няма как да го объркаш с някого![]()
Едит:Нали ти казах като ме търсиш да ми звъниш на Глобулския ... или поне да ми пускаш сигнал на него и чак след това да звъниш на МтелскияЕййй няма да се научиш,че си държа звуците на Сименса изключени,тцтцтц
![]()
![]()
По темата:Лакирах се,изправих си косата ... Сега си чакам пицата и сядам пред телевизора![]()
![]()
![]()
Първо се извинявам,че се получава двоен пост ама .....
По темата:БЯСНА СЪМ!!!![]()
![]()
Все се опитвам да помогна и все излизам виновна!!!Единия ми споделя,какво мисли ... После бившата му (ако мога така да се изразя) ме пита,какво сме си писали ... Аз й казвам с цел по някакъв начин да й помогна да се поправи,а тя тръгва да прави скандали (или и аз не знам к'во точно е направила) ... Естествено момчето разбира,че съм й казала и на края се карам и с 2-та ... Той ми се сърди,защото съм казала на момичето ... Тя ми се сърди,защото съм й казала и се е разочаровала от прочетеното,а и се сърди,защото й казвам в очите,че не е права,а тя очаква да застана плътно зад нея и да се съгласявам с всяко нейно решение (дори то да е грешно) ...
Знам,че и двамата ще прочетът мнението ми и ще им кажа нещо:
ПИСНА МИ все да се опитвам да оправям нещата между вас и да се мъча да не вземам страна ... Вземете поговорете и си кажете това,което имате ... Знаете много добре,че винаги ще кажа,какво съм си писала с другия,но няма да го направя,защото съм клюкарка,а защото и двамата имате к'во да поправяте в себе си!!!Държите се като лапета - НАИСТИНА!!!Уж искате да сте заедно,а и двамата имате разни съмнения ... Ми като е така си ги кажете и решете к'во ще правите,а не търсете вината само в другите!!!![]()
![]()
![]()
днес се чувствам повече от прекрасно.прекарах един неповторим ден.леко съм притеснена и главата ми е пълна с мисли,но това е съвсем нормално.днес наистина се чувствам страхотно.видях се с приятеля ми и...беше...уоу!
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
невероятно се чувствам...Тука пиша с жената и с Жорето,който ми вика,че щял да ме изяде...баси почвам да се плашо вече-вече над път и под път ща ма ядат..друг е въпроса дали им се давам![]()
![]()
Иначе жено ми е нещо изнервена и се опитвам да я успокоя,ама и аз покрай нейните глупости на нокти се изправям..
Иначе си видях духовното сестриче,или тъй нареченото пате..пате,знам ,че леееееко те дразни как ти викам ама е веселооо,don't u Thinkхъх,голяма съм злобарка начи
![]()
Имам да ума-мързи ме..след 3 дена ми е класното ,а не съм пипнала..абе мързел и 3/4и те така...поредния супер лигав,як ден
![]()
I'm carrying the torch for her!
Иначе бива, кеса гол до кръста в нас щото е жегаИ ми е скучно, нито има с кой да поговорим, нито има някоя тъпа игра да поцъкам
уж щяхме да излизаме с 1 кретен па той някъде зачезна
Утре имам аналогова схемотехника и не знам дали имам практичен тест, ако имам ще го изям целия
![]()
madafaka
Объркано, много объркано се чувствам....
Много е гадно да знаеш, че нищо незнаеш и да искаш да знаеш какво да правиш ама да не можешкак ми се иска да ми падне от небето едно листче на което да има инструкции какво да правя.. направо се поболявам... повярвайте хора по-добре да имате изготвени планове за всичко, а не като мене да се чудите кво да правите ... и как да постъпите..
:P
Пф ... толкова ми е... безлично. Чудя се какво да правя мисля да хапна и да седна да решавам тестове и да уча по физика то не остана друго... и ще си чета от книжката. Каня се от 1 седмица да си изгледам новите серии на One Tree Hill and Gossip Girl и да почна Las Vegas но напоследак нямам никакво време .. както и да е ... едва ли някой чете как се чустваш![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Сигурна съм че има такиваПървоначално написано от FancyGirl
![]()
По темата-чувствам се доста уморена и нямам търпение да помириша възглавницата![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Преди броени минути xplay ме разсмя супер много като ми разказа за объркването си днес в парка.То бива да ме бъркат ама не и със клошари....
![]()
По темата:сънено ми е,цял ден ми се спи,но едва преди час,два заспах.Събудих се внезапно като,че ли по часовник и сега още съм като заспал.
^ Аз като му видях снимката на тоя по-скоро прилича на друсалка,а не на клошарИ все пак не те е разсмяла повече,от колкото мен ... Това да ти се появи на вратата и съвсем спокойно да каже "Боби в Сс ли е,че май го видях" е просто уникално
![]()
![]()
![]()
По темата:Още съм нервна на ония двамата ... Като за капак и един приятел ме изнерви и май в събота няма да му отида във Варна на гости![]()
![]()
![]()
Чувствам се зле... но отново с тъпите надежди...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3