- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Получих снимките и клиповете от снощи и се изкефих на макс![]()
![]()
Направо нямам търпение някои хора пак да си дойдат в Силистра или ние да отидем във Варна и да си избухнем отново
![]()
![]()
![]()
Супер ми е готино,весело,забавно,но и ми се спиАйде лека нощ на всички
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами малко по спокойна...амм малко мъчничко ми стана за миналото ама ще мине... и като за капак ми е се тая вече, който иска да се сърди...
![]()
P.S. Поне си имам добра компания..!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мммм...4-ти ден пореден и отново като предните 3 съня ми се равнява на точно 2 часа и 31 минути....днес в работата ще има убийства..
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Всички мрънкате за земетресение - другия път ще съм по кротък като правя секс, обещавам
По темата - както винаги перфе![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Знаех си аз,че ми изневеряваш ти.Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
По темата - Добро утро!Аз мене не е особено добро,ама важното е,че още дишам.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
... ОфффЕдни приятели заминаха преди час и 15 мин.,а на мен вече ми е мъчно за тях
Сякаш няма да ги видя след 3-4 дена
Малко ми е кофти,че не съм заминах с моите шматки за да празнувам с заедно с тях абитуриентските им (а и да правя компания на една съученичка),нооо к'во да се прави като не можах да се освободя от даскало
![]()
Като изключим това съм добреНавън е адски хладно и това ме радва :P
Лек ден на всички![]()
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
умрело
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
^^^
хах,по-полека Владо,по-полека...доста беше силен труса в Дружба..искам поне блока ми да си остане на мястото![]()
Имах чувството ,че до Мусагеница ще се придвижим снощи и ще станем съседи на леля![]()
Иначе ми е някво супер весело и готинко..Ще си видя приятелката дето ще заминава,после съм на пазар,че тела ми спешно се нуждае от нови слушалки,а аз от някоя и др блузка :P
отделно имам да уча за класните,ама пък ме мързи адскии много и ще видя кога ще отделя време..
Утре е конзерта на даскало и по руски искаха да ни карат да пеем Катюша ама аз твърдо отказах да се излагам така пред даскалото,при положение,че никой освен една приятелка от класа не ме е чувала ама пък с нея сме такъв дует,че разлайваме кучетата..хъх,доста ще ми липсва мацката като се разделим след 2 годинки..![]()
охх бях вчера на балама много лошо се напих многооо
![]()
даже спах и още ме мотае главата и мисла се върна да поспъ още
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Вече втори ден изтрезнявам![]()
![]()
![]()
... Иначе на баловете беше много яко :P
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
... смачкана ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
сънено...
още ден и половина няма да го има...
но пък довечера мисля да си пиина хъх..
mnogo mnogo zle![]()
Мързеливо ми еС xpaly ще излизаме по-късно,а аз още се размотавам и не влизам в баята
![]()
Чудя се дали да звънна на моите шматки за да ги чуя как са ... Баси имам чувството,че не съм ги виждала от месеци,а ги няма едва от няколко часа
![]()
Като за капак една приятелка се премести с майка си във Варна и сега ще си дойде чак на трети за изпитите,ще стои една седмица и пак ще замине![]()
Оффф скапано ми е ... Сдухвам се ... Гррр искам да е лято и всички да сме заедно на плажа в Кранево![]()
![]()
![]()
Перфе, съм.С братовчедка ми чистим и се лигавим.
![]()
Много се кефя,че я навих да спи в нас.Много си я обичам.Винаги ни е яко, когато сме двечките...
![]()
![]()
нещо много ми е унило, особенно и след като се появиха няколко усложнения![]()
Щастлива съм!Ще излизам със едни приятели и се надявам да си изкараме супер както предния път
Но този път не мисля да се напивам
защото после нз как ще се прибера
ох леле имам само 30 мин. айде чао от мене.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Отвратително, още един човек си отива от живота ми.. и сякаш някой стъпка сърцето ми..
Как сеее чувствамм!Чувствам се празна и мотивирана в същото време!Навън времето е в антисинхрон с душевното ми състояние или откачам или е от пубертета!
Обличам се и имам среща с xplayДнес ще падне голямо обикаляне по магазините,защото трябва да си харесам някакви черни обувки,а това ще е многооо трудно като се има предвид,колко съм претенциозна и капризна
![]()
![]()
Тъпо
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Горе-долу съм добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от mishkaa
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Спуер.Таман се изкъпах,ще уча малко и излизамм :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.