- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.3
Да му таковам и късмета, тъпмного ми е тъпо,ядосано какво ли не...оффф
![]()
Настроена съм, положително.![]()
Все някога, трябваше да се осъзная...
![]()
Pff typo mi e, za6toto ve4e ne izdyrjam bez . Pove4e i den ne moga :S
Sorry za latineca, no sym v u4ili6te i v Belgiq nqma kak da si pusna kirilica ...
Мързеливооо.Как може утре да имаме контролнооооо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Отивам по магазините със моето момиченце и ми се струва,че ще се нервирам много лошо като я знам колко се шматка по тия магазини.....Аз само трябва да си намеря една кръчмичка в близост до мола и да си седя търпеливо и да чакам.Чао на всички
.
Смотано се чувствам...Иска ми се нищо д ане се беше случвало през последните месеци...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но уви на мен ми пука безкрайно много дори и сега...
Искам си приказката... искам си приятелите... искам да бъда това, което бях...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В тоя дъжд как да се чувствам?!Добре ли?!![]()
Бясна съм!!!В сряда направихме резервация в един хотел на Златни пясъци и утре по обед трябваше да заминем на море за 3 дена,нооо заради гадното време се наложи да преди малко да отменя резервацията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като за капак днес трябваше да ходя по магазините за да си харесам бял панталон,бяла чанта,черни обувки,2-3 колана и да си взема 4 блузки,които си бях харесала,нооо заради гадното време и това няма да станеГррр Б-Я-С-Н-А---С-Ъ-М!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
мм малко ми е лошо![]()
и имам чувството , че пак ми се сърдии поради тази причина ми е кофти .. нямам кой знае какво настроение в момента ..
Пфф да времето е тъпооо ама аз се кефя че днеска поне няма уроци и нямам да учааНо иначе ми е малко сдухано, че моето момче е далеч ама съм влюбенааа
тай че всичко е супер
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
странно....нито ми е гадно,нито ми е весело![]()
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Цял ден се смях като умопобъркана и ми бише супер....до преди 2 часа.От тогава просто не мога сама да се разбера какво ми е,но определено не ми е гот и просто...Абе гадно ми е,но и аз не зная точно защо.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
криво ми.. вали и не моа да изляза.. утре сме на даскало... абе тъпа работа![]()
Ми не знам и аз вече...Поне дъждът ми вдъхва радост в тази сивота...Ах,как искам да дойде неделя,за да се усмихна истински отново...Добре,че е идва краят на учебната година...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
много шибано...
корема ме боли,тря да уча за класно,утре сме на даскало,пък и искам да изляза с него.....![]()
О чувствам се много щастливо объркана![]()
![]()
Тоолкова много неща станаха напоследък и толкова много се очертават да станат скоро.. И всичко е толкова несвързано.. Но пък това ме прави щастлива. Не знам точната причина, което е много приятно..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.