Цитирай Първоначално написано от workplace
hei ! amii az sega zavurshvam 8mi klas v 1AEG ii moga da ti kaja che... si4ko si zavisi ot teb ) naistina tova e edna ot nai-dobrite i respectable gimnazii v sofia . prosto drugo si e da kajesh AZ UCHA V 1AEG ii da kajesh AZ UCHA V [[edi koe si tam SOY..]] nali ? sushto taka neka spomena che ne popadnah na nai-dobrata klasna.. si4ko e na kusmet. i ako razchitash na tova nqkoi drug da te uchii... nqma smisil izobshto da govori,;dd kakto kazah veche si4ko si zavisi ot tebe ! aide kusmet ! ako iskash neshto da me pitash otnosno aegeto - draskai )
Workplace, и кое толкова ти харесва в 1 АЕГ? Тези от 112 които те блъскат по коридорите и ти налитат на бой през цялото време? Не са ли ви нахлували от 112 в часовете да псуват учители и да бият съученици, защото при нас се случваше честичко? Не ви ли удрят някви 5класници по задници с ухилени физиономии и предлагащи ви секс?

Точно една година бях в 1 АЕГ и както влязох, така и напуснах! Върха на сладоледа беше госпожата по математика, която влезна първи час след стачката и каза, че тя нямала време да преподава и да сме си обяснявали един на друг кой, каквото разбрал. И познайте - цяла година на уроци по математика не за да се надгражда, а за да се учи непреподаденото. Единствено госпожите по английски и рисуване бяха добри. Всичко друго там е стари лаври. Много ме е яд, че изгубих една година там и за някои хора, с които продължавам да подържам връзки.

За 73 СОУ, в което учих до 7 клас мога да ви кажа, че определено ми е ясно защо винаги е в топ 5 на матурите. Невероятни хора, невероятни преподаватели и директорката, когато беше Фъндткова (настоящ зам-кмет по Образованието и Науката) дисциплината беше невероятна. Няма друго такова държавно училище за мен! Няма да сбърката, а и с нищо не е по-малко от 91 НЕГ, след като махнаха лайстунгите от тази година