- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща/футбол петък 15.05/16:00
да бе, и аз тръгнах с вопъл да протестирам срещу подлите маневри на топика, но! ;П
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm
Вопъл ли !?! Аз си приготвях колана с експлозиви!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
аз пак съм боленако решите нещо ще дойда обаче
![]()
Кой запика магазина?Първоначално написано от Raybeez
![]()
Аз днес съм пас.
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
еми ние в оная яката градинка ше си цъкаме...
изгледи за мач няма, ама ако искаш мини по някое време![]()
сега ще опитам да навия някой![]()
за мач съм навит само аз май![]()
Яка при това.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Елате в Красна поляна ... направиха 3 игрища само тази зима!![]()
Ама елате въоръжени .. все пак факултето е на 2 крачки!
аз там не смея да ходя...Първоначално написано от InitialD
![]()
Тук сигурно има 20 игрища, от които 2/4 с изкуствена настилка и дренаж + полянка пред всеки блок и изненада!!! Няма къде да риташ от циганите !!!Първоначално написано от psychopath
Ако си некъв малък под 16 забрави !!! Ако си некъв над 20 може и да стане бой и то грозен !!!![]()
2/4 не е ли 1/2Първоначално написано от InitialD
![]()
ако съм под 16 забрави...
да ме бият или да играя![]()
Мноо съм спрел...
Еми имаш 2 варианта - не играеш или играеш с тях и те почупват !!!
3ят е за силни мъжаги като кежуалите ...
Нали не им оставам длъжен.
Важното е да си в мелето.
Драсни ми едно ЛС, искам да съм там!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Да ме набиете мен не се брои за мазало!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Е, да ама съм реален ...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
... аре верно елате, че ми е интересно кой ще победи !
аз също бих искал да дойда, но имам ангажимент...имам час при личния коафьор![]()
не обичам насилието но бих гледал как сритват "брадчедите"
и още 30 чакат в ЗП![]()
аз пък днес преди мача пак ритах![]()
отчаях се от себе си...завърших мача с цигара в устата...тотално отчаяние![]()