.
Отговор в тема
Страница 2 от 14 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 337
    е, ексо, като за загрявка малко пешеходни акции :Д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

аз требе си взема къси панталони бе деба, затрил съм си яките
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Иначе в моя квартал има няколко изкуствени терена, но винаги е фул с народ (и мангасари).
    Ако някой иска да събере по- голяма група tuff lads, да почистят преди да отидем на ритаме.

хахаха, ама сещате ли се, че ще се съберем 50 човека хах ? трябва да се разберем кои играят напред, кои назад ...
    Raybeez, със 83 се стигаше до там нали ... хах 10 години съм живял до южния

Още по- добре. Ако има повече хора може да се направи турнирче.

бе накрая ще сме не повече от 10 души, колкото за 5в5

аз като по-малък бях супер вратар, ама знам ли сега как е положението. пак предупреждавам при евентуална игра за кьоравостта си ;д

Град
    РЮАР
    Хайде... няма проблем.. в Орландовци това лято отвориха спортно изкувствено игрище... ако искате да поц1каме на него ? : )

http://www.orlando-sport.com/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Хайде... няма проблем.. в Орландовци това лято отвориха спортно изкувствено игрище... ако искате да поц1каме на него ? : )

http://www.orlando-sport.com/
    И в Лагера има едно.

Град
    РЮАР
    Е аз само казвам, защото комплекса е много свеж... музиката е страхотна... обстановката... изобилие има от всякакви напитки и прочие.. с1що така в сайта не е доп1лнена информацията, че комплекса притежава и тенис на маса... много добра маса... изключително добри и удобни хилки... и прочие... с1блекалните винаги мерише хубаво... чисто е.. неее да влезеш и да мерише на пот и мр1сни крака... винаги на хубаво... мисля, че комплекса имаше и онлайн видео камера, но не знам на този етап дали работи...
    Много с1м нав1тре с нещата все пак ходя с на шефа д1щерята

верно?

не съм го виждал.. О.о

за туй у Лагеро

Е аз само казвам, защото комплекса е много свеж... музиката е страхотна... обстановката... изобилие има от всякакви напитки и прочие.. с1що така в сайта не е доп1лнена информацията, че комплекса притежава и тенис на маса... много добра маса... изключително добри и удобни хилки... и прочие... с1блекалните винаги мерише хубаво... чисто е.. неее да влезеш и да мерише на пот и мр1сни крака... винаги на хубаво... мисля, че комплекса имаше и онлайн видео камера, но не знам на този етап дали работи...
    Много с1м нав1тре с нещата все пак ходя с на шефа д1щерята
    Връзкар!

Естествено в южният е най-добрата оферта, защото останалите ще можем да пием бира.

Град
    РЮАР
    Бирата след мача... или по време... ние така правим... купуваме си по 1-2 бири на човек... и зад вратата ги оставяме...играем играем.. па като се сменяма на вратата... ела да видиш к'во ста'а
    П1к след мача още по 1-2 бири... и перфектно, може да ходиш да си легаш
    Давайте да се с1бираме, че и без т'ва ми се рита... отдавна не с1м обличал екипа

Град
    РЮАР
    В момента няма по - популярно от този комплекс... сега.... може някой да не са го чували, но ще ви кажа, че в комплекса се играе на часове... графика за часовете е поп1лнен до Август месец...
    Ако се разберем да играем аз мога да направя така, че да играем ние... щото с1м там с вр1зки... дъщерята.....

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Идеята е да е някъде, където е по-популярно...

аз иначе си ритам в зала...
    Южният

Като крайно асоциална, съм много "за" среща.

Спортна София, колодрума, НСА, Славия ....

Не, че нещо съм стиснат или ме стяга джоба за 10тина лв, напротив, но дайте да е някъде където не се плаща.

Град
    РЮАР
    в Орландовци на комплекса ако се с1берем к1м 10-12 човека максимума, който ще дадеш като парична сума е 4 лева... дали ш'е дам 4 лева или ш'е ритам нек1де на х'асфалт.. разликата е, че с 4-те лева ш'е ритам на хубаво, а на х'асфалта ш'е си свалям кожляка..

дразнител, има си чар в това бе..пък и Южния май не е асфа :п

аз съм за Южния

Град
    РЮАР
    'ма никой не те кара... изпритребвал си ми.. трябват ми 5-6 човека... аз другите ш'е ги намера с 1-2 телефона...

Град
    Hate City
    Много свежа идея, а Южния е перфектно, ама този weekend съм пас аз.
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Град
    РЮАР
    ---..

в Орландовци на комплекса ако се с1берем к1м 10-12 човека максимума, който ще дадеш като парична сума е 4 лева... дали ш'е дам 4 лева или ш'е ритам нек1де на х'асфалт.. разликата е, че с 4-те лева ш'е ритам на хубаво, а на х'асфалта ш'е си свалям кожляка..
    Както казах вече, за мен няма проблем дори и да е на платено игрище. Но предполагам всички предпочитат да е на място където можем да си киснем колко си искаме, без да се съобразяваме с часове и тем подобни.
    Южния парк е перфектно място според мен.
    Колкото до "х'асфалта" май, всички сме на едно мнение.

п.п. Raybeez имаше предвид, че не иска на Орландовци, не, защото трябва да плаща, а, защото му е далече.

Град
    РЮАР
    Къци, искам да се облегнеш на стола и да дишаш д1лбоко... ок ?

P.S нали прочете к'во пишеше к1в ти е проблем ? Шубенце ? ххахахха Ей сополкьо... я се стегни малко и слез на земята

Деба, защо винаги когато трябва да се разберем за нещо важно някой ше се появи да усере темата !?

Супер фен Аватара на Riot
    Аре е
    да ви покажа малко професинална игра
    във футболните среди съм известен като Shadow Step
    да покажа колекцията от финтове и танцови стъпки
    Моля ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си