- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща/футбол петък 15.05/16:00
Питай, Къци. Той се прави на интересен....
..предложих Орландовци защото ми е по - близко, бе кал1фка...ти си нереално ограничения индивид...
я ходи се наший няк1де...
ама нали знаеш, че на теб ти е, но на други не, затова...
дайте все пак да гласуваме къде кой иска - мнозинството определя.
аз за южния..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Южен парк.
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
хахаха не ти нямаш право да си толко ограничен...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
просто... нямаш право...
дразнител, стига заяжданици, кажи ще идеш ли и ти![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И аз съм за Южния.
Но ако става въпрос за удобно място, предлагам на изкуственото пред моя блок![]()
gPa3HuTeJl, млъквай бе...
Тоо уикенд и аз няма да мога, но следващия ще гледам да се дотътря.
Щом е в тая част на Южния, добре. Само дето в 83 има много метли и светлоотразителни жеуетки.![]()
Само да не се стигне до ексцесии![]()
а?
Забийте един кол в игрището и ще е все едно съм там.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Може и да дойда
да ви поритам в кокалчетата :d
shadow4e
на мен Южния парк не ми е близко, но това не ми пречи![]()
само, че не мога да намеря игрището..ще трябва да се срещна с някой някъде![]()
за времето не знам (би трябвало да е хубаво).
днес имаше турнир в училище и джапахме в локви над глезена...утре съм болен![]()
Дразнител, престани да разваляш темата, виж, че никой не иска да е в Орландовци, предложи, така че стига вече. Никът ти отива много.![]()
А колко хора се предложиха за агитка, а от играещите никакви реакции. Айде, бе, няма да сме толкова досадни, ще създаваме настроение.![]()
е удобно ми е, но трябваше да покажа на другите, че трябва да се направи саможертва![]()
то щом е трева, май ще трябва бутонки да взимам?![]()
ами топка някой да има?
пс- за тоя уикенд желаещи има ли?![]()
окПървоначално написано от Raybeez
и аз усещам, че няма да се съберем.
от 1. до 6. май има почивни дни, ако искате може тогава
(аз иначе няма да мога от 1. до 3. , защото ще ходя на някаква ексурзия в училището)
Мерси шадоуче, бях в училище. :>
Гуменки стават ли за трева.. по принцип?
еми аз винаги на кецове я карам, тъй че..
топка щом имаме, хубаво. ако нямаме, събираме всеки по 5 кинта примерно или нещо такова и заимваме.. :п
тва и аз понякога го правяЗабийте един кол в игрището и ще е все едно съм там.![]()
аз съм като кол, който 10 мин се движи и след това вече няма сили
И сега къде викате е мястото ?
а кой е казал че не пием ? абе то вие ако вземете по 1 хапче ще имате супер много енергия и ще бъде безинтересно :С
кънте, то може да се измориш и просто щото не си играл от доста време
като карането на колело / планинарката и прочие.
ма ще си поджитим, де. като гледам вече сме към 6-7 желаещи, добре върви![]()
e аз 1 обиколка нз дали ще издържа, ако са като мен ще ни надбягаш като нищо и аз съм грозен и дебел![]()
аз от скоро съм активен спортистПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()