- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща/футбол петък 15.05/16:00
аз не искам да съм вратар!Първоначално написано от Raybeez
![]()
пс- и аз трябва да отслабвам...сега лятото яко зор ще е![]()
може да се вадят точки за този, които нацели кенчетата/бутилките и разлее бирата...червен картон директЕ ;п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ае аз съм съдията,въпреки че всичките ше ви напрая смешниде да бях от София ви покажа кво е футболл
![]()
up
случайно да не забравите...![]()
централен нападател? по-рано пазех много добре, ама цигарите и алкохола ме преебаха!Първоначално написано от FockidyFockFock
а така!![]()
е мен какво ли не ми прееба 'кариерата'![]()
лятото ще се изчисти това(малко късно, но няма значение)
![]()
важното е, че имаш желание!!!Първоначално написано от psychopath
важи! брат ми играе такъв, ама като го гледам как дебелее скоро ще се качи при мен на трибунитеПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
и аз играех на такъв пост...Първоначално написано от TERRORMACHINE
тогава можех да тичам много, а и бързо![]()
никога не съм можел да тичам бързо, ама все още съм достра издържлив на тичане. например в училище ни карат да тичаме 600 метра, само аз ги тичам всичките без да се спра...Първоначално написано от psychopath
Аз нямам проблем с тичането. Е, не съм бърз, но не издъхвам лесно. (голем дроб!)
Що се отнася до "техниката" - оплитам си крачката. Хич ме няма за футболист.![]()
ще те видимПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
Искам и аз.![]()
Мен къде ще ме сложите?
Само да видя няква глупост да напишете, ще дойда и ще ви разглобя всички!
мислех, че следва друго след "зад вратата да..."Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
Та кво правим в крайна сметка?
Еми аз тая няма да мога, както казах, също още некъв пич сподели същото. Изпити, брате, немА какъ.Първоначално написано от StayFly
Но другата съм он фийлд.; п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Форумна генг бенг среща...
Другата съм на Каменица, иначе за тази съм свободен.
аз другата мога :п