- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща/футбол петък 15.05/16:00
най-вероятно тази ще мога, но не е 100% сигурно :С
аз няма да мога другата...Първоначално написано от Raybeez
от 1ви до 3ти не мога, иначе по всяко време (дори в момента)![]()
^И при мен е от 1ви до 3ти.
мале да знаеш как ви следя, в момента знам с точност до 5 см къде се намираш![]()
верно ли бе.
Той по- скоро ги гледа отгоре![]()
абе човек последната седмица едвам стоя прав, ти викаш че съм следял момичета :С
абе я ми разяснета малко за какво става дума, заклевам се в най-святото нещо че не вдявам и дума :С
абе сега се връщам от навън и си духа солиден вятър :С
да, да се надяваме, че ще е по-добро - тея дни е толкова противно променящо се, че не се знае...
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ Тва ми напомня, че трябва да откажа алкохола....![]()
Алкохола нема ти навреди толкова колкото това, че продължаваш да играеш с джагалите в игрището!!!Първоначално написано от StayFly
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Вчера на един му одрах доста добре крака с бутоните и глей кво се казват писаци и 10 мангала да наскачат срещу тебе....
... не ми казвай после какво стана ... сам срещу всички нали !?Първоначално написано от StayFly
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
аз пък вчера гледах Green Street Hooligans и вече съм casual.
то густо, то пусто
Мне точно.
Са нема да ти разказвам, тука.
п.п. Гледай и 2ра част, също е добра.
веднага след 1ва истегли втора HQ 6гб.![]()
то густо, то пусто
След като изгледах Green Street Hooligans кежуалите ми станаха още по- антипатични.
За това ли на оная форумна беше на другия край на масатаПървоначално написано от Loshotia
![]()
.!.
Ами честно казано сега изгледах филма, а онзи път бях на края на масата, защото slun4ice беше там, а основно заради нея дойдох на срещата.
А ок .. аз не питах особено сериозно .. все тая .. не ми се получи ..![]()
.!.