- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща/футбол петък 15.05/16:00
Аз съм на лекции до 4, след това мога да се включа.
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Амиии, пише, че ще вали..
Ама то и за днес така пишеше, пък..![]()
бе егати избушените дни са, хем пекне слънце, хем завали някакъв псевдо порой..
..иначе утре аз май също мога.дано не вали, ще изчакаме прогнозата вечерта все пак и тогава?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
еми ок, решете после :Р
аз днес също ритах, въпреки че бях тотално неадекватен![]()
дано утре съм по-добре![]()
не изпитвам липса на секс, не все 1 мие, но понякога яростта ми става твърде голяма и вместо да правя глупости по-добре да изразходя тази енергия по някакъв начин, този чувал е като боксова круша![]()
само трябва да се разбера с някой, да не ходя сам
топка кой ще носи?
![]()
с други думи където е спирката на 102? нали така?
ще да дойда, освен ако не ме блъсне нещо по пътя. :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
значи от семинарията, не тази след сити центъра ами следващата там ли ?Първоначално написано от ScionOfStorm
аз пък не съм ходил там от 6 години![]()
демек с 74...слизам къде?![]()
между другото след малко ще ми подарят едни бутонки...и ми е мерак да ги пробвам...та ше може ли да се играе с бутонки или направо с другите да си идвам![]()
пс- все още си търся с кой да дойда![]()
значи топка има за утре![]()
кори?![]()
хесусе;
# 20 мин. до СЕМИНАРИЯТА
# 23 мин. до ХОТЕЛ ХЕМУС
# 25 мин. до ПК СПАРТАК
# 27 мин. до ЮЖЕН ПАРК
ето ти спирките.
иначе...
София
вторник 05.05.2009
03:00 часа 8°C
Предимно облачно Усеща се като: 6°C Сила на вятъра: лек бриз, 2.3 м/с
Посока на вятъра: север
09:00 часа 10°C
Променлива облачност и слаби превалявания от дъжд Усеща се като: 9°C Сила на вятъра: лек бриз, 1.9 м/с
15:00 часа 15°C
Променлива облачност с краткотрайни превалявания от дъжд Усеща се като: 15°C Сила на вятъра: лек бриз, 3.2 м/с
едит:
аз ше дойда с квото намеря, не знам какво имам за игра на футбол, май с кецове ще си карам :Д
психопате, къде живееш? може да те пикна от някоя спирка на 102 или на красно село, ако ти е удобно.
предполагам, че ще се оправя![]()
само да видим дали ще се съберем
аз след малко ще отговоря, че за сега е 99%![]()
пс- оказа се, че не са бутонки (амин...дано ми станат xD)
мен ме устройва, наистина трябва да стане нещо екстремно за да не мога да се добера.
сциона - 2
аз нямам;
само ако теглим някой фал да няма бягане на дължини :д
ако трябва и аз може да викна хора, ама нека видим.![]()
като каза олимпийските игри се сетих че може да играят инвалидивсе пак филип македонски е бил инвалид а ги е спечелил
![]()
няма проблем...стига да не ме бият![]()
така бройте ме и мен + още двама от кофата и квартала![]()
значи 6 сме май![]()
кори да си взема ли?![]()
Аз чакам някои друг за публика, за да имам компания.![]()
Ама...може ли?
к'ви кори бе пичове, вие като танкова дивизия О.о
ела деПървоначално написано от Pliok0019
![]()
аз ще играя без кори, че не мога да си ги намеря...![]()
е аз все пак ще си взема![]()
да знаете, че далеч не съм във форма![]()
при мен е за камофлаж...Първоначално написано от Jesus
![]()
пс- ти ше идваш ли?