- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща/футбол петък 15.05/16:00
тъкмо да питам само в люлин ли .. като друг градвали като изведро
![]()
.!.
батеее, ебаси пороя.
то дори да се оправи, като е трева, ще плуваме из нея и ще се плъзгаме, няма да тичаме.
дееба и променливото време![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
а на асфлат като вали е още по-гадно![]()
пс- сега пък слънце май изгря![]()
еми...on hold.
аз утре със сигурност не мога (обяснимо), ама то като гледам и утре го дават някакво такова :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
супер, тъкмо след изпита ми по БЕЛ![]()
Ми при мен има няколко игрища с изкуствена настилка и дренаж (неплатени) и дори да вали леко няма да има проблем, но надали някой ще иска да идва чак до тук.
Две са в Западен парк и едно в Красна поляна.
баси градушката се изсипа.![]()
дано другата седмица се оправи времето..
Тва покана ли е![]()
ние обаче кво си говорим,все едно сме в различни градове- в Дружба кво било,в Надежда,Овча купел,Княжево,Люлин,на НДК..![]()
![]()
п.п. а то вече изгря слънце
нали няма да има футбол неска..
че отивам на лунапрк![]()
.!.
Много е яко. И цирк имаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Ма ше ходим на гондолата![]()
са ше се окаже че ще има футбол и ще се прецакам ама нищо![]()
.!.
ааааа това е удар под кръста не казваш всичко както беше, а то има доста да се казва :С аз помня 10тина човека как точно бяха облечени, а при положение че тя беше с 1 пич аз да ида да е заговарям, освен че ме беше срам, той можеше да го възприеме по иначе :С освен това странното беше че всеки пък като отидех до тоалетната и тя идваше, по 1 време си мислех че тя ме следислед това тя се бутна в мен. Аз съм толкова срамежлив че даже сега ако е видя ще ме е срам да е заговоря :С ама след като толкова много хора не обичат евреите ще дойда
![]()
ХАХАХАХХАХА
хесусе, човече..
![]()
![]()
![]()
Аз ще си облека специално тениската на Ливанският национален отбор ... тя е направена от кевлар заради гражданската война едно време ... тъкмо и от кежуалите ще се опазя!
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
а лют сиПървоначално написано от InitialD
аз ще ида до илиянци да си купя и аз някаква дето да ме пази
![]()
Първоначално написано от Raybeez
След 4 години пак викаш ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Е брао....Форумна среща/ отложена![]()