- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ливърпул 4:4 Арсенал :D
След 4:4 на Стамфорд Бридж не вярвах,че това ще се повтори направо се хванах за главатаАршавин направо ги направи луди с тези 4 гола
Но по-добрата игра беше на Ливърпул
Казвайте вашето мнение за този меко казано ЛУД мач
![]()
П.П. Фен съм на Манчестер Юнайтед![]()
Get what you can and never get back
Магията на футбола идва с Ливърпул![]()
![]()
Арсенал според мен показаха че могат от всяко положение гол да направят пак и се пак сам фен на лидера и най-добрият отбор в Европа![]()
Мача беше много хубав,и двата отбора играха страхотно и мисля че се получи един ненормален мач!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Ливърпул винаги са били, са, и ще бъдат най- добрия отбор в Англия. Манчестър имат г/д добър отбор, но... Челси с тоя интернационален отбор не са за никъде. Сменят треньорите всеки ден и.. Арсенал - Того, Кения, Сомалия, Афганистан, Ислямабат .. От къде ще копуват футболисти.. За мен няма големи 4. За мен има само Ливърпул в Англия!
П.С.Само Спартак Плевен![]()
|Y| България над всичко |Y|
По какви показатели съдиш, че Ливърпул си "остават" номер 1 и са номер едно? Помниш ли от колко години не ставали шампиони? Е, ще ти припомня- от 20! През това време Манчестър Юнайтед станаха 11 пъти шампиони на Англия, а тази година вървят към 12-тата титла в този период и ще се изравнят с Ливърпул по титли. След някоя друга година Юнайтед вече ще има повече титли от Ливърпул, понеже Ливърпул скоро титла няма да видят. Също така в Шампионската лига в тези същите 20-тина години Юнайтед спечелиха 2 пъти, а Ливърпул- един. Тогава как прецени, че Ливърпул е по-добрият отбор след като очевидно Юнайтед ви бие по всички показатели в ново време? Славата на Ливърпул е стара и такава и ще си остава. Този отбор никога повече няма да бъде лидера на английския футбол както е бил едно време. Приеми този факт независимо приятен или неприятен ти е той и не приказвай смешки как Ливърпул били "най-великите". Просто Юнайтед е с класи над вас, също и над Челси, да не говорим за Арсенал, който също от години не е това, което беше.Първоначално написано от "Vanio22"[color=red
колко точно..Първоначално написано от gsh
А по темата- Ливърпул естествено.
Мисля, че всеки който е гледал мача няма нужда от коментар![]()
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..
абе ливърпул .. нищо не става от тях .. Аршавин ви разката отвсякъде .. все едно игра сам .. ЮНАЙТЕД ДЪ БЕСТ![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Само ЛИВЪРПУЛ![]()
Живей днес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде.
Ливърпул :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.