.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 179
    Ехаа аз ненам към кой си ги отправила тия въпроси но аз ще кажа за мен.

Значи там сме различно - има и по-малки има и по-големи. Има и на 16-17 и на 19. Водещите при мен са млади на по 28-29 някъде. Не знам точно.
    а всеки път сме едни и същи хора. То идеята е да се опознаваме и да започнем да имаме някакви отношения. Ходи се един път седмично за час и половина.
    А за приятелката може. Начи аз се обадих на телефона и отива на среща с тях и си говорите само. Те ти разказват за групата за правилата и тн и се уговаряте кога да започнете.

Бебка1 - ами аз съм на 17. Не знам дали сме от една група.

Аз вчера бях много замислена след този разговор и сега ми държи още. Вие във вашата група говорите ли много?

Различно. Понякога не можем да спрем, дори и времето не ни стига. Аз съм на 14. Вие за какво говорите

Ами различно. Всеки си споделя някакви неща. Нали знаеш, че не се говори за това навън - заради правилата.

Много яко е обаче, аз си мисля след групата после много за нея - какво см казала, кой какво е казал...

еее, да. Ама исках да те питам ти изпускаш ли си нервите там. Аз вече не се карам толко с наште откато ходя

Ми аз вече си мисля за други неща и не им обръщам толкова внимание

Ей такива. Всеки път като се прибера от група си мисля. Сега има едно момче в групата, което ми харесва много и си мисля и за него

А пък в мойта има едно момче дето много ме кефи и аз мисля много за него Ама, незнам той дали ме харесва. много си говорим, обаче ... малко се притеснявам да му го кажа.

Ха и ти ли
    Много якооооооо
    Ами аз мисля, че ще поизчакам пък не знам. И мен ме е срам. Водещата ме усети едната и ме попита дали искам да кажа нещо на някой и аз казах "Не"

Аз говоря най-много за проблемите ми около желанията. Менят се постоянно и си го изкарвам на някой

Лелее мноо яко че и ти ходиш. На мен ми беше малко странно в началото, че няма с кой да споделям.

Абе ако някой от другите отиде - да разкзва. На мен ще ми е любопитно дали ви е харесало и на вас. То е малко странно да се обясни - трябва да се почувства.
    Някой ходил ли е друг на такова нещо и мислите ли, че ще ви е интересно?

Цитирай Първоначално написано от plmn
    как се наричат тия събирания?
    Наричат се "група за опознаване на себе си, чрез другите".

ето: http://center.kak-da.info/workshop_opoznavane.html

Това е група от непознати, които започват да се опознават и през какви взаимоотношения минават и как изобщо създаваме отношения. Но най-вече за това как да се справяме с емоциите си и емоциите на другите.

Аз чак сега видях въпросите..

Здравейте, това и мен много ме накефи

искам да попитам може ли с тези групи да си изучаваш емоции и гняв? Кога и към кого го изпитваш?

Аз имам проблем с хора, които се държат гадно с мен в училище и ме обиждат - такава група ще може ли да ми помогне да се науча а се оправям с такива хора?

БабатаВуна - да.

Това е една от основните задачи, до колкото ни казаха - да разберем що ни говорят така и какво чувстваме ние и как се справяме - то и това са си взаимоотношения. Ти в групата като почне усещаш, че някой не те харесва много и почва да се заяжда и после воещтите показват защо единия го прави и защо и ти реагираш така и как да се защитиш...

Аз установих от там, че си "трупам" емоциите в мен и накрая избухвам.
    А може и да се престрашиш да ги кажеш още в началото, тогава няма ефектът "вулкан"

Много интересно.

А как става тези емоции - учиш се кога какво те е подразнило и го споделяш ли?

Е така е идеалния вариант

Примерно на мен какво ми се случи. Аз не харесвах едно момиче от групата и се дразнех много. И когато някой кажеше нещо против нея и аз го подкрепях. И водещата ми го показа как чрез друг, аз си казвам моето мнение, щото ме е шубе да си и го кажа.

Ей такива неща. Аз много се поуспокоих и започнах да се държа по-добре и с хора от класа.

Аз пък винаги избухвах срещу хората и там след като го направих няколко пъти ми казаха, че го правя защото не че не съм съгласна ама чуждото мнение ми идва в повече. Потренирах там за някакви тактики за овладяване на този тип емоции и сега ми е по-лесно с наште.

Леле хора ако такова нещо направят в класа ми със съучениците ще е готино много.

Може да се развалят групичките и да почнем да сме по-единни...

Да бе. То няма как да сме съвсем единни - то не е и това идеята.

Просто няма да се караме и унижаваме толкова. Щото цялата работа е като не знаем какво да правим когато сме ядосани и започваме да се заяжаме с някой.

Абе тия групи са много яки

Абе направо се замислям дали да не тръгна и аз на такова, звучи ебати интересното ама съм на 17.. това дали ще е проблем? Смисъл.. хората на моята възраст не се занимават мн-мн с това

Аз също съм на 17. И повечето там са на нашата възраст.

Ами интересно е - аз все повече си мисля, че всеки има нужда, щото като не знаеш що ти пада пердето и все си мислиш, че или нещо не ти е наред или другите са виновни. Пък така намираш някакъв смисъл.

Да, определено тая възраст сте доста вървежни, май вие сте болшинство в нашата група. А и тоя дето ме кефи е на 17

То за да учасваш в такава група си мисля напоследък - трябва да си смел. Щото хората май се плашат, какво ще си кажат за тях и кво ще разберат.

Еееее мерсаж
    Незнам, но това става яко модерно Всички в даскалото ме питат как е, станала съм яко популярна, а ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си