- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой съм аз? А ти..?
аре веее, сички си намирате любови там, направо ме навивате още повече... само дето са имам изпити.. ддз, да не ме разсейва много?![]()
Ама аз само го харесвам не ми е гадже![]()
Секта ли?![]()
Да, де, да де...
Честно казано ще си помисля сериозно над това дали да се включа и аз... maybe it'll be interesting
Секта - хахахаха
сектата на тези, които се интересуват от себе си - звучи готино![]()
Както казах горе - тая работа не е за всеки явно. Не всеки е толкова смел да опознава себе си - по-лесно е да са виновни другите![]()
То всичко различно е подозрително. Пък в БГ психо-то е нещо "за луди", а после айде да спрем агресията и защо имаме проблеми с приятелите и съучениците.
Ама е ново и пак си е до човек - тези които са по-отворени за нещо ново ще пробват, тия, които ги е шубе от новото - ще са подозрителни. И това си е психология![]()
фастур там ли ходиш? http://center.kak-da.info/workshop_opoznavane.html
Абе всеки сам си избира.
Аз само за себе си мога да кажа, че ми е гот.
Пък който се притеснява - да отиде да види и с родителите си
Нашите ми се кефят на мен и им печеля доверие
Афтерфоревър - ами случва се да си харесаш някой. Все пак сте непознати и може и да си допаднете![]()
И аз съм там![]()
Аз си се чувствам супер, няма да се повтарям ама с наште си се разбираме вече по-добре и казват че започвам да пораствам.
Не карам никой да ходи ама не знаете кво изпускате. Лошото е, че знам кво е и аз самата не исках да ходя (щото наште ме записаха) и в началото бях спек ама сега нямам търпение.
Тия двете мацки са мнооо яки \/
Ти кво ще кажеш, теб могат ли да провокират?
Да ме провокират?
Не знам. Аз за сега се ориентирам повече в това кой какъв е и какво да правя като някой ме дразни.
А пък при нас, ние като мълчахме в началото, те ни помогнаха да започнем като отправяха различни провокации за да започнем да говорим, а сега човече сме ... абе как да ти кажа много работи си казахме и много гледни точки на поведението си разбрах![]()
.......
Да, записваш си се - то си се сформира нова група с непознатиЗа да си започнете отначалото на всичко -- да се появят тези чувства и симпатии или дразнения от начало непринудено
![]()
И от къв зор не можете да кажете за кво си говорите? Да не са някви огромни тайни, които не трябва да достигнат ушите на лошите, че може да превземат света? Омг...
Да! Точно така. Извънземните ни заплашват, ако кажем ще ни нападнатПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
Но ако ти е любопитно наистина - говорм си за всичко. Не може да се разказва навън, защото си споделяме някакви неща и никой не би искал като сподели нещо да се разказва на всички. Аз например си разказвам там неща за мен, които ще ми е гадно ако някой ги напише във форум.
А иначе няма теми - всеки може да си говори за каквото поиска и ако и другите го намират за интересно - ще стане тема, ако не ще се смени с друга.
И аз бях скептична в началото - нормално е. Все пак човек е предпазлив![]()
Ха ха ха![]()
Да бе, и при нас тва си е условие, да не се разказват историите на другите в групата.
И аз не искам, като знам колко лични работи съм си казала и групата е била ок с мен![]()
Ми те и хората от сектите си хвалят сектата,всички са доволни,от време на време се самоубиват,ама случва се.А иначе,аз имам приятели,с които наистина си споделям всичко,няма да е лошо за вас двете да изкарате тази по-голяма прозрачност и сред по-близките ви приятели,а не само в "центъра" . А и май на нищо не са ви научили щом не можете да кажете на момчетата какво изпитвате към тях.
Много странно нападателно се държиш![]()
Ти искаш да кажеш, колко добре се справяш с проблемите само като си говориш с приятелите![]()
Стига де, всеки си го мисли ама, нъцки![]()
Аз ти казвам,че си говорим за всичко,ама наистина.Незнам дали ти имаш такива приятели,явно не,щом се смееш неадекватно.Но както се знам мене,така ги знам и тях.Просто сме супер отпуснати между нас си.
Аз също съм си много отпусната с приятелите и си казвам всичко. Много е готино да си имаш такива приятели, с които можеш да си себе си![]()
То едното няма нищо общо с това, което си говорите в групата.
Групата има друга цел - не да си седиш и да си споделяш като с приятелите, а да разбереш неща за себе си. В ежедневието си ти просто правиш някои неща без да се замисляш даже - а там просто се замисляш над тях.
Например когато седя в някое кафе с моя приятелка и с нейни приятели, които не познавам и има хора, с които веднага си намираме "общ език" и има хора, с които някак не ми се говори. А и двамата не ги познавам еднакво.
И мен лично ме интересува това защо става така. То си е до човек и до това дали се интересуваш от нещата, които правиш.
Пък всеки има право да си мисли каквото си иска. Никой не кара никого насила. Ние с бебка1 си споделяме емоциите си от това преживяване![]()
Аз пък си имам доверие и смятам, че дори и да опитам нещо ново, ако ми е интересно ще мога да преценя дали е секта или ми харесва.
Но аз лично не мога да кажа, че нещо е гадно и да злословя, ако не съм опитала, защото утре може да се окаже, че аз съм задръстената, а не тези които са опитали
Но както казва fastur - всеки си избира сам.
На мен също ми е интересно какво и защо го правя. Аз съм чела книги по психология и ми е много интересно. То както си живуркаме и не знаем какво се случва в тялото ни, окато не те заболи главата - така и с отношенията ни, правим неща без да си даваме сметка. Аз също се кефя на идеята да не съм просто "user".
Аз пък не съм чела нищо по психология![]()
Но сме си говорили с приятелки за някакви такива неща. Ми не знам за вас, ама аз има хора, които нищо не са ми направили и са ми много анти. И съм се опитвала да си мисля що. И се усещам, че искам да се заяждам с тях, а пък разбирам, че те не са ми виновни с нищо, щото не ме познават нито аз тях![]()
И аз така казвах, но всъщност всички си знаем колко пъти сме завиждали, сме злословили под един или под друг предтекст и т.н. на приятелите си.Първоначално написано от ZaXaZa
Това, което е различно в групата е че те не са ти приятели и тяхната задача не е това.
Прозрачност? За каква прозрачност говориш? Ти казваш на всеки, който ти мирише в маршрутката, че мерише ли или на учителите като те ядосат им викаш?
Майка ми реши да ме записва след като се скарахме![]()
![]()
дайте някъв телефон
![]()
![]()
Егати якото, човече. Сбрахме се![]()