.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 179
    Е, аз вече си имам група, ама се кефя щото и ти ще споделиш емоция

after - на сайта има визитки с телефони. Те и двете са водещи, така че е без значение на кой ще се обадиш.

Ще разказваш после

Я кажи за какво се скарахте с майка ти

затова че й затворих телефона, защото водех важен разговор с едно момиче... както винаги ескалиралото напрежение през деня кулминира в изблик на гняв...

Мега фен Аватара на Blab
    Добре, и Теди иска.
    Трябва ли да си ученик, за да се запишеш?
    Групите по колко души са средно?
    С каква периодичност е занятието, през колко време и след колко пъти идва краят?

ПП: Тея женки си нямат работа и си правят весело, усещам аз.
    Никой не каза нищо за пари, струва ми се. Такса има ли? Едва ли, но все пак?

Казаха ми на лично, че е 60 кинта на месец. 1 път в седмицата...

Мега фен Аватара на Blab
    да забравят.;

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Добре, и Теди иска.
    Трябва ли да си ученик, за да се запишеш?
    Групите по колко души са средно?
    С каква периодичност е занятието, през колко време и след колко пъти идва краят?

ПП: Тея женки си нямат работа и си правят весело, усещам аз.
    Никой не каза нищо за пари, струва ми се. Такса има ли? Едва ли, но все пак?
    Аз мисля, че покрай нашата еуфория сме попредали малко по-различно нещата.
    Това, на което ходим е група, която има цел и е нещо като обучение, но е под различна форма. Тя идеята не е да се забавляваме, а да се научим да рабираме поведението си и това на другите. Просто е и много интересно и явно звучи като "майтап" и веселба, но не е така.

Това си е нещо сериозно и си има моменти, в които се ядосвам, объркана съм, защото не се разбирам какво става и ми е тъпо. Но като цяло е якото това, че откриваш неща за себе си.

То е много ясно да е с пари - щото ако е само за фън-а, няма да има нужда от такава група. Тогава просто ще си се съберем 5 човека и ще си лафим. Те водещите ти показват как правиш неща на момента и те карат да се замислиш.

Понеже аз много се кефя на това, което става, за това явно изглежда майтап работа, но не е така. Не е лесно да видиш как грешиш или как не можеш да си кажеш, че някой не ти харесва. Но ако искаш да ти е по-лесно общуването и да знаеш какво да правиш като се ядосаш - си има и работа.

Извинявам се за объркването.

Мега фен Аватара на Blab
    Хич не съм объркана.)
    Стори ми се интересно, а ако беше за някакво проучване, дипломна работа и прочие, пари нямаше да ви вземат, примерно. Кофти, 60 кинта са много пари за това занимание. Така смятам аз, не занимавам никого с мнението си, просто се познавам достатъчно добре, щеше да ми е интересно да наблюдавам самия процес.(интересно~весело, а не "веселба")

Дипломна работа на кой?

Ама то това е за теб самия. То си е като обучение някакво - като ходиш на курс по литература как може да дипломна работа на учителката?

А и няма как да наблюаваш самия процес - ти го преживяваш. Всеки от нас е участник и влиза в отношения с другите. Не можеш да си отстрани

Мега фен Аватара на Blab
    О, може, може

Ебати опозицията

Не може

Ок, приемете, че може и да не може и си стиснете ръцете...

Ок - стискаме си ръцете на това

Ако гледаш през оградата как хората в лунапарка се въртят на въртележките и ги е страх и се кефят и споделят - не плащаш таксата за да участваш

Почваш да ме разубеждаваш с тия сравнения с лунапарк и въртележки...

Мега фен Аватара на Blab
    Ама, дете, какво значи "отстрани"?
    Способността да гледаш през чужди очи себе си е полезна, не е нужно друг да те запознава с теб самата. И, да, сигурна съм, че им е много интересно на "водещите", един вид забавление.)

Моето мнение вече го казах. Аз в началото бях скептична, сега мнението ми е, че има смисъл и виждам ефекта от това, че се опознавам и конструктивно владея емоциите си.

Много странно извъртяхте темата
    Незнам как се случи това, ама аз давам толкова на козметик всеки месец и не мисля, че козметичката го прави за забавление.
    Никой не те кара насила (мен наште в началото де ), ама за 60 лв, да се правиме на луди. Хайде стига де.

Къде не са отишли, се едно като ходите насам натам, не ги давате и кво, тогава няма проблем. Като ходите на кино, на диско или просто за поредната дрешка.

Не правя сметка на нито едно семейство ама тва дето ги говорите си е направо тъпо. Някой ще ви прави нещо без пари и що да го прави, та нали и те са на работа.

Аз много се кефя на това колко хора от този форум подхождат скептично към нещо различно и най-вече как всички се познават себе си и са супер, а този форум е пълен с теми, за проблеми с общувнето и с това как "приятелка ми ме предаде" или "защо всички ме обиждат" и какви ли не такива неща.

Дали наистина няма проблеми, или никой не иска да ги реши. Все едно винаги другите не с в час, а ние сме просто жертви на тях.

То не беше секта, то не беше "водещите" се забавляват Или така е по-лесно. Не, че ме е страх да опитам, а просто искам да се окаже тъпотия

хора,заинтригувах се,прочетох всичките 7 страници,но така и не разбрах какво е заплащането

Никой не отрича напълно вашите методи,но вие изглежда напълно отричате уроците на живия живот.Просто приемете и други гледни точки,всички мислим различно и с това сме интересни.

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    хора,заинтригувах се,прочетох всичките 7 страници,но така и не разбрах какво е заплащането
    60 кинта на месец

Цитирай Първоначално написано от ZaXaZa
    Никой не отрича напълно вашите методи,но вие изглежда напълно отричате уроците на живия живот.Просто приемете и други гледни точки,всички мислим различно и с това сме интересни.

Изобщо не ги отричам, в никакъв случай не мога да кажа, че едното или другото е по-добро. Изобщо не мога да сравнявам нещата

Казвам само, че това е различна гледна точка за нещата, които ти се случват. Ако искаш да погледнеш и от там.

Именно. Там можеш да упражняваш същността си и да обмислиш своето поведение в живия живот. Виждаш разни неща за себе си и другите в по-чист вид, понеже все пак средата е защитена.

Да, и Нели иска.
    Но 60лв на месец.

Казвате, кой ще го прави без пари? Ами как кой, ако човек има желание може да огранизира нещо. Да, знам, че плаща наем на сградата, в която се събирате, но 60лв

Как можело да стане без пари, не може, ясно е, но да бяха 20лв. Искат ли тези мацки, които ви "помагат" да опознаете ссебе си може. Слагам "помагат" в кавички, защото те не ви помагат, а вие си помагате по между си, вие децата, а те само ви наблюдават и се включват отвреме на време, както казаха по горе си правят весело. Вие общувате, по този начин се учите да се самоконтролирате и т.н. Един ви дразни, но разбира се не можеш да му набиеш шамарите, просто защото като общуваш разбираш, че всички са различни, и че не може да се харесаш на всички, както и те да се харесат на тебе.

Едва ли е секта, но тези мацки си правят весело 100%.

В преднтие постове казаха, че са си харесали момичета и момчета. Това какво показва? Завръзвате контакти, съответно виждате как изглеждате в другите очи и по този начин чрез другите се опознавате.

Ох, отплеснах се.

^Вие (всички, които твърдите, че си правят весело) как се чувствате чисто... здравословно?! А хората, които ходят на психолог?! Кво и психологът си прави весело, като ви слуша?! Не виждам кой ви е опрял нож до гъбра, гърлото, сърца, мърца или другаде, където може да те убият с 1 движение. Аз на това му викам групова терапия, а това, че ви е яд, че не можете да "наблюдавате" процеса безплатно, не означава, че някой е виновен, че не прави труда си безплатен, защото вие имате това желание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си