- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой съм аз? А ти..?
Е, аз вече си имам група, ама се кефя щото и ти ще споделиш емоция
after - на сайта има визитки с телефони. Те и двете са водещи, така че е без значение на кой ще се обадиш.
Ще разказваш после
Я кажи за какво се скарахте с майка ти![]()
затова че й затворих телефона, защото водех важен разговор с едно момиче...![]()
![]()
както винаги ескалиралото напрежение през деня кулминира в изблик на гняв...
![]()
Добре, и Теди иска.
Трябва ли да си ученик, за да се запишеш?
Групите по колко души са средно?
С каква периодичност е занятието, през колко време и след колко пъти идва краят?
ПП: Тея женки си нямат работа и си правят весело, усещам аз.
Никой не каза нищо за пари, струва ми се. Такса има ли? Едва ли, но все пак?
Казаха ми на лично, че е 60 кинта на месец. 1 път в седмицата...![]()
![]()
да забравят.;
Аз мисля, че покрай нашата еуфория сме попредали малко по-различно нещата.Първоначално написано от Blab
Това, на което ходим е група, която има цел и е нещо като обучение, но е под различна форма. Тя идеята не е да се забавляваме, а да се научим да рабираме поведението си и това на другите. Просто е и много интересно и явно звучи като "майтап" и веселба, но не е така.
Това си е нещо сериозно и си има моменти, в които се ядосвам, объркана съм, защото не се разбирам какво става и ми е тъпо. Но като цяло е якото това, че откриваш неща за себе си.
То е много ясно да е с пари - щото ако е само за фън-а, няма да има нужда от такава група. Тогава просто ще си се съберем 5 човека и ще си лафим. Те водещите ти показват как правиш неща на момента и те карат да се замислиш.
Понеже аз много се кефя на това, което става, за това явно изглежда майтап работа, но не е така. Не е лесно да видиш как грешиш или как не можеш да си кажеш, че някой не ти харесва. Но ако искаш да ти е по-лесно общуването и да знаеш какво да правиш като се ядосаш - си има и работа.
Извинявам се за объркването.
Хич не съм объркана.)
Стори ми се интересно, а ако беше за някакво проучване, дипломна работа и прочие, пари нямаше да ви вземат, примерно. Кофти, 60 кинта са много пари за това занимание. Така смятам аз, не занимавам никого с мнението си, просто се познавам достатъчно добре, щеше да ми е интересно да наблюдавам самия процес.(интересно~весело, а не "веселба")
Дипломна работа на кой?
Ама то това е за теб самия. То си е като обучение някакво - като ходиш на курс по литература как може да дипломна работа на учителката?
А и няма как да наблюаваш самия процес - ти го преживяваш. Всеки от нас е участник и влиза в отношения с другите. Не можеш да си отстрани![]()
![]()
О, може, може:Д
Ебати опозицията![]()
Не може![]()
Ок, приемете, че може и да не може и си стиснете ръцете...![]()
![]()
Ок - стискаме си ръцете на това
Ако гледаш през оградата как хората в лунапарка се въртят на въртележките и ги е страх и се кефят и споделят - не плащаш таксата за да участваш![]()
Почваш да ме разубеждаваш с тия сравнения с лунапарк и въртележки...![]()
Ама, дете, какво значи "отстрани"?
Способността да гледаш през чужди очи себе си е полезна, не е нужно друг да те запознава с теб самата. И, да, сигурна съм, че им е много интересно на "водещите", един вид забавление.)
Моето мнение вече го казах. Аз в началото бях скептична, сега мнението ми е, че има смисъл и виждам ефекта от това, че се опознавам и конструктивно владея емоциите си.
Много странно извъртяхте темата![]()
Незнам как се случи това, ама аз давам толкова на козметик всеки месец и не мисля, че козметичката го прави за забавление.
Никой не те кара насила (мен наште в началото де), ама за 60 лв, да се правиме на луди. Хайде стига де.
Къде не са отишли, се едно като ходите насам натам, не ги давате и кво, тогава няма проблем. Като ходите на кино, на диско или просто за поредната дрешка.
Не правя сметка на нито едно семейство ама тва дето ги говорите си е направо тъпо. Някой ще ви прави нещо без пари и що да го прави, та нали и те са на работа.
Аз много се кефя на това колко хора от този форум подхождат скептично към нещо различно и най-вече как всички се познават себе си и са супер, а този форум е пълен с теми, за проблеми с общувнето и с това как "приятелка ми ме предаде" или "защо всички ме обиждат" и какви ли не такива неща.
Дали наистина няма проблеми, или никой не иска да ги реши. Все едно винаги другите не с в час, а ние сме просто жертви на тях.
То не беше секта, то не беше "водещите" се забавляватИли така е по-лесно. Не, че ме е страх да опитам, а просто искам да се окаже тъпотия
![]()
хора,заинтригувах се,прочетох всичките 7 страници,но така и не разбрах какво е заплащането![]()
Никой не отрича напълно вашите методи,но вие изглежда напълно отричате уроците на живия живот.Просто приемете и други гледни точки,всички мислим различно и с това сме интересни.![]()
60 кинта на месецПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Първоначално написано от ZaXaZa
Изобщо не ги отричам, в никакъв случай не мога да кажа, че едното или другото е по-добро. Изобщо не мога да сравнявам нещата![]()
Казвам само, че това е различна гледна точка за нещата, които ти се случват. Ако искаш да погледнеш и от там.![]()
Именно. Там можеш да упражняваш същността си и да обмислиш своето поведение в живия живот. Виждаш разни неща за себе си и другите в по-чист вид, понеже все пак средата е защитена.
Да, и Нели иска.
Но 60лв на месец.![]()
Казвате, кой ще го прави без пари? Ами как кой, ако човек има желание може да огранизира нещо. Да, знам, че плаща наем на сградата, в която се събирате, но 60лв
![]()
Как можело да стане без пари, не може, ясно е, но да бяха 20лв. Искат ли тези мацки, които ви "помагат" да опознаете ссебе си може. Слагам "помагат" в кавички, защото те не ви помагат, а вие си помагате по между си, вие децата, а те само ви наблюдават и се включват отвреме на време, както казаха по горе си правят весело. Вие общувате, по този начин се учите да се самоконтролирате и т.н. Един ви дразни, но разбира се не можеш да му набиеш шамарите, просто защото като общуваш разбираш, че всички са различни, и че не може да се харесаш на всички, както и те да се харесат на тебе.
Едва ли е секта, но тези мацки си правят весело 100%.
В преднтие постове казаха, че са си харесали момичета и момчета. Това какво показва? Завръзвате контакти, съответно виждате как изглеждате в другите очи и по този начин чрез другите се опознавате.
Ох, отплеснах се.
![]()
^Вие (всички, които твърдите, че си правят весело) как се чувствате чисто... здравословно?! А хората, които ходят на психолог?! Кво и психологът си прави весело, като ви слуша?! Не виждам кой ви е опрял нож до гъбра, гърлото, сърца, мърца или другаде, където може да те убият с 1 движение.![]()
![]()
Аз на това му викам групова терапия, а това, че ви е яд, че не можете да "наблюдавате" процеса безплатно, не означава, че някой е виновен, че не прави труда си безплатен, защото вие имате това желание
![]()
![]()