.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 179 от общо 179
    Аз идвам да пиша за първата ни среща.

Аз за разлика от фастур и бебка - не се забавлявах.
    Всъщност не открих до сега поне нещо забавно, но е много интересно.
    Не мога да го опиша, но когато си тръгвах имах хиляди мисли в главата ми.

Запознахме се и си поговорихме за някакви неща и изведнъж всички се запитахме "и сега какво трябва да правим". Поне аз - и попитах и другите дали знаят какво се очаква от нас. Много е странно как 7 човека непознати седят и се запознават. Водещите не се намесиха много още - и аз не знам каква е работата още
    Това е една от въпросителните ни на тръгване - емоцията от първия път, че ще седна с непознати хора. И е много странно как за тези час и половина - вече си тръгваш с някаква идея за всеки от тях.

За сега ми е любопитно и интересно. Ще пиша после пак.

Благодаря, че ми го показахте.

Моля

Ами то си е сериозно бе, посто на мен еуфорията ми към средата ме кара да го описвам така. Може би нистина е заблудително и за това повечето хора го приеха като "майтап" и им е странно, че се плаща

Моята група свърши и бих искала да кажа, че съм много по-наясно със себе си и чувствата които изпитвам

Искам да кажа на всички, които са решили да ходят БРАВО за смелостта

Аз вече ходих пак.

Бебка1 аз наистина мисля, че при вас е било различно.
    Вярно е, че се смеем понякога, но е много интересно да видиш как се сменя смисъла на нещо. Аз за първи път тозпи път го изпитах - не е ли странно как нещо, което съм правила до сега с една идея, научих че се разчита по друг начин от другите и когато съм опитвала да рабера какво става и да се защитавам, и те са тълкували нещата по друг начин и не сме се разбирали...

И попаднах в такава ситуация там, и получих най-сетне отговор - защото ми го казаха. А навън никога няма да ми го кажат или и да ми го кажат - ще се нацупя Това да знаеш нещата на теория ида го изпиташ е много различно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си