Аз за разлика от фастур и бебка - не се забавлявах.
Всъщност не открих до сега поне нещо забавно, но е много интересно.
Не мога да го опиша, но когато си тръгвах имах хиляди мисли в главата ми.
Запознахме се и си поговорихме за някакви неща и изведнъж всички се запитахме "и сега какво трябва да правим". Поне аз - и попитах и другите дали знаят какво се очаква от нас. Много е странно как 7 човека непознати седят и се запознават. Водещите не се намесиха много още - и аз не знам каква е работата още
Това е една от въпросителните ни на тръгване - емоцията от първия път, че ще седна с непознати хора. И е много странно как за тези час и половина - вече си тръгваш с някаква идея за всеки от тях.
За сега ми е любопитно и интересно. Ще пиша после пак.
Ами то си е сериозно бе, посто на мен еуфорията ми към средата ме кара да го описвам така. Може би нистина е заблудително и за това повечето хора го приеха като "майтап" и им е странно, че се плаща
Бебка1 аз наистина мисля, че при вас е било различно.
Вярно е, че се смеем понякога, но е много интересно да видиш как се сменя смисъла на нещо. Аз за първи път тозпи път го изпитах - не е ли странно как нещо, което съм правила до сега с една идея, научих че се разчита по друг начин от другите и когато съм опитвала да рабера какво става и да се защитавам, и те са тълкували нещата по друг начин и не сме се разбирали...
И попаднах в такава ситуация там, и получих най-сетне отговор - защото ми го казаха. А навън никога няма да ми го кажат или и да ми го кажат - ще се нацупя Това да знаеш нещата на теория ида го изпиташ е много различно