- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде да уча англииски?
E Чаенъл, шото нали се блееше там... въпрос е на желание ебати, права си, по дяволите!![]()
![]()
Знам, че се блее, и аз за това си помислих.Прав си.
Имаме една учителка, която казва "опън да брАкетс". Умираме си от смях.![]()
Гледай сега и 1 млн . да дадеш не ти е гарантирано колко ще го научиш . Трябва много да наблегнеш над учебниците и да го искаш , което е много важно .![]()
А що се отнася Фарос срещу Британика- Аз съм била във Фарос много отдавна и не ми хареса ( сега нз как е ) , в Британика ходи 1 приятелка и казва , че е добре .
Чувала съм , че "Модулор" са добри , 350 - 400 лв някъде на ниво .
Аз сега съм в "Образователни технологии" , от където много хора и авери са доволни .
П.С. Гледането на филми на англ. много помага . Аз си бях дръпнала някой друг сезон на ОТХ и нямаше субтитри ( тогава ) и добре се отрази на езика .![]()
![]()
![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
аз ходя на училище европа от 8 години и съм доволна от обучението там![]()
Първоначално написано от Boyd
Шанса да научиш един език в училище граничи с нулата!
^ Вярно! Аз 5 години уча език, който на практика не се приказва никъде, и пак нищо не мога да кажа на него![]()
![]()
![]()
Зависи от училището, броя часове и така нататък.Първоначално написано от Sarge
Мислиш ли, че съм учила английски някъде другаде? Мислиш ли, че дори сядам вкъщи да уча? Ми, не. Ама смея да твърдя, че поне основата ми е доста корава.![]()
Бих препоръчала тази школа за курсове по английски http://onlain-angliiski.com/kursove-po-angliiski/