.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на koshtramba

Такъв цвят гланц?Марка?

Отдавна си търся нещо подобно, но уви! Или е прекалено наситено, или не е точният цвят, или има блестящи частици в него! Моля дайте предложения (Обиколих Бонжур и още големи козметични магазини и нищо) Затова ще съм ви благодарна, ако ме насочите.

Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Наскоро ми подариха гланц на Ейвън, от тези които се закачат на телефона, той стои по същия начин

Да, ама съм малко скептична към Ейвън, а и не ми се чака.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    The Paradise
    влизала ли си някога в парфюмерия? защото като гледам май НЕ. във всяка една парфюмерия тук има цял щанд със толкова много гланцове за устни, че цял ден няма да ти стигне да ги видиш всичките. толкова ли е трудно да идеш и да разгледаш? пишеш, че си гледала, уви, май си спала.
    Good girl gone bad

Oriflame (май така се пипшеше ) аз си взех за 9 лв подобен такъв цвят абе сега около 3-4 гланца в 6 и 7 каталог има бас ловя че такъв цвят ще има
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Цитирай Първоначално написано от toy
    влизала ли си някога в парфюмерия? защото като гледам май НЕ. във всяка една парфюмерия тук има цял щанд със толкова много гланцове за устни, че цял ден няма да ти стигне да ги видиш всичките. толкова ли е трудно да идеш и да разгледаш? пишеш, че си гледала, уви, май си спала.
    you know.
    Пази моториста !!!

аре кажете веее!!!!!
    Пази моториста !!!

оо Буржоа има такива гланцове ама са над 20 лева.. иначе стоят по мн подобен начин

а тези по малките козметики са ужасни, скапват ти устните и миришат ужасно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си