.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Голям фен Аватара на dimi93

шампоан за по-бърз растеж на косата

здравейте искам да ви питам, дали знаете или дали има такъв шампоан или лосион за коса от който косата да расте по - бързо моля ви много ми трябва

Хининов шампоан, за втори път вече слагам от него. Също става и хининова вода или стимуланта за коса на Икаров

хора спорд мене косата си расте най бързо сама... аз си правех някфи маски с мисълта че растяла по бързо ама тфа е само като си въобразя .... и се пак хининовата вода не съм мн сигурна че ще действа поне на мене не ставаше тя мойта коса е мн нестабилна
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Цитирай Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
    Хининов шампоан, за втори път вече слагам от него. Също става и хининова вода или стимуланта за коса на Икаров
    с каква цена са и каде мога да ги намеря?

Продават ги в аптеките.Хининовата вода е стотинки(малките шишенца са това, все не мога да си намеря големи..).
    Стимуланта струва 5 и нещо.
    Аз ги ползвам 2те отскоро, да видим дали ще има ефект
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    София
    Шампоан с боров катран- за пърхот е моят, но доста почна бързичко да ми расте косата

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    хининовия шампоан е не повече от 2лв
    хининовата вода 1 може и лев и нещо
    стимуланта за коса на Икаров е около 5лв

Хининовият шампоан ми беше точно 2 лева, а водата 0,80 на Kasy, има много различни

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Шампоан с боров катран- за пърхот е моят, но доста почна бързичко да ми расте косата
    между другото преди и аз се къпех с катранен сапун и много барзо ми растеше ся като гледам по снимки....
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    и заслужават ли си тея неща?
    и има ли ефект
    <N>

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    между другото преди и аз се къпех с катранен сапун и много барзо ми растеше ся като гледам по снимки....
    а тоя шампоан не мирише ли гадно?
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Мега фен
    Град
    София
    Ами неприятно мирише, но като се измиеш с още един след това, всичко е ок

Мега фен Аватара на Rofl4e
    катранения сапун наистина мирише много гадно ни има ефект..

ся наскоро бях се навъдила с пърахот и като не го щях тоя сапун майка ми ми купи витамини за подхранване и от тях също се маха пърхота..

Ами неприятно мирише, но като се измиеш с още един след това, всичко е ок

на мене много ми помагаше катранения за пархута и за разтежа (ся осазнах) мирише поносимо кофти...но не смесвайте два продукта голяма грешка е аз преди тей 1во минаах с катранен после с джонсан и имах мн пархут като минах само на катранен сичко са опрай, апак проблема с миризмата реших с дизодорант
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

сега се замислям... дали да не направя така: сутрин да се къпя с катранен сапун а вечер с този хининов пашуан а след това да разтривам с хининова вода, но малко се опасявам, крайния резултат ще е без коса

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    сега се замислям... дали да не направя така: сутрин да се къпя с катранен сапун а вечер с този хининов пашуан а след това да разтривам с хининова вода, но малко се опасявам, крайния резултат ще е без коса
    и аз мисля,че така ще стане ако си миеш косата толкова много-по добре дси избери 1-2 продукта и им дай време да помогнат на косата ти да си порасне

колко струва шампоана с боров катран ???

Мисля, че и в друга тема съм го споменавала.
    Шампоан за растеж на косата с едни от най-агресивните за целта билки - репей, коприва, чемерика, лавандула. Изцяло билков, но според мен не е подходящ за сух скалп, по-скоро за нормален или мазен. Освен това придава обем на косата.
    http://foryoubg.com/products.php?id=41

Лосион за растеж на косата със сходните съставки без отмиване на същия производител и отново билков

http://foryoubg.com/products.php?id=42

Каквото и да изберете бъдете постоянни и не се отказвайте. Косата, кожата и тялото ви ще ви се отблагодарят за положените грижи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си