- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- шампоан за по-бърз растеж на косата
здравейтеискам да ви питам, дали знаете или дали има такъв шампоан или лосион за коса от който косата да расте по - бързо моля ви много ми трябва
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хининов шампоан, за втори път вече слагам от него. Също става и хининова вода или стимуланта за коса на Икаров![]()
хора спорд мене косата си расте най бързо сама... аз си правех някфи маски с мисълта че растяла по бързоама тфа е само като си въобразя
![]()
.... и се пак хининовата вода не съм мн сигурна че ще действа поне на мене не ставаше
тя мойта коса е мн нестабилна
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
с каква цена са и каде мога да ги намеря?Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
Продават ги в аптеките.Хининовата вода е стотинки(малките шишенца са това, все не мога да си намеря големи..).
Стимуланта струва 5 и нещо.
Аз ги ползвам 2те отскоро, да видим дали ще има ефект![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Шампоан с боров катран- за пърхот е моят, но доста почна бързичко да ми расте косата
хининовия шампоан е не повече от 2лв
хининовата вода 1 може и лев и нещо
стимуланта за коса на Икаров е около 5лв
Хининовият шампоан ми беше точно 2 лева, а водата 0,80 на Kasy, има много различни![]()
между другото преди и аз се къпех с катранен сапун и много барзо ми растеше ся като гледам по снимки....Първоначално написано от Loshotia
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
и заслужават ли си тея неща?
и има ли ефект
<N>
а тоя шампоан не мирише ли гадно?Първоначално написано от dimi93
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Ами неприятно мирише, но като се измиеш с още един след това, всичко е ок
катранения сапун наистина мирише много гадно ни има ефект..
ся наскоро бях се навъдила с пърахоти като не го щях тоя сапун майка ми ми купи витамини за подхранване и от тях също се маха пърхота..
![]()
Първоначално написано от Loshotia
на мене много ми помагаше катранения за пархута и за разтежа (ся осазнах) мирише поносимо кофти...но не смесвайте два продукта голяма грешка е аз преди тей 1во минаах с катранен после с джонсан и имах мн пархут като минах само на катранен сичко са опрай, апак проблема с миризмата реших с дизодорант![]()
![]()
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
сега се замислям... дали да не направя така: сутрин да се къпя с катранен сапун а вечер с този хининов пашуан а след това да разтривам с хининова вода, но малко се опасявам, крайния резултат ще е без коса![]()
![]()
и аз мисля,че така ще стане ако си миеш косата толкова много-по добре дси избери 1-2 продукта и им дай време да помогнат на косата ти да си пораснеПървоначално написано от dimi93
![]()
колко струва шампоана с боров катран ???
Мисля, че и в друга тема съм го споменавала.
Шампоан за растеж на косата с едни от най-агресивните за целта билки - репей, коприва, чемерика, лавандула. Изцяло билков, но според мен не е подходящ за сух скалп, по-скоро за нормален или мазен. Освен това придава обем на косата.
http://foryoubg.com/products.php?id=41
Лосион за растеж на косата със сходните съставки без отмиване на същия производител и отново билков
http://foryoubg.com/products.php?id=42
Каквото и да изберете бъдете постоянни и не се отказвайте. Косата, кожата и тялото ви ще ви се отблагодарят за положените грижи.