- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много суха коса - проблем!!!
Пиша тази тема за да помогна на най-добрата си приятелка, защото тя се е отчаяла напълно. Косата и е супер суха, ама много е твърда и е като слама. Не и помагат никакви балсами и шампоани, кристали, маски - нищо! Ако някой знае нещо което наистина помага ще съм му много благодарна. Освен че косата и е суха, пада и то доста, затова я е страх ако си слага нещо на косата да не пада още повече. Надявам се някой да помогне!!!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
боядисва ли я ?а колко често си постригва косата?защото е добре да се обират връхчетата за да не се изтощава косата.
ами не я боядисва, ама не я подстригва много честоПървоначално написано от mimsssssss
ама тя и да я подстригва косата и пак ще е суха!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
^ eми не е баш така.косата иска постоянна поддръжка за да изглежда жизнена.първо да иде на фризйор който да и обере изгорялото-сухото и тогава вече да почва с грижите по косата си.вече не веднъж споменах маската миозотис с костен мозък(макар че други хора ми напомниха как точно се казва).та въпросната маска е за подсилване,макар че моята коса растеше доста от нея.и все пак да не се отчайва тази твоя приятелка има спасение за нея.влиза в първия срешнат козметичен магазин и пита с какво да третира сухата си коса-най вероятно ще и препоръчат шампоан и балсам и някаква маска.но определено и кажи да се постриже за да не са тормози с нацафтяло и сухо по косата
Абе, хубава ли е тази маска?Първоначално написано от mimsssssss
![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
^ на мен ми харесва,ама предполагам че е индивидуално на някой друг може да не му помага.с опит се намира подходящи препарати за третиране,аз докато попадна на нещо добро доста време се мина,после е лесно като знаеш какво да си взимаш![]()
Хах .. пък моята косаежедневно ми падат по снопчета с косми
Какво да кажа аз? До 3-4 ще оплешивея
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
е нормално е да пада то се обновява косъма спокойноПървоначално написано от joannalof
иначе и аз да съм плешива досега
Първоначално написано от mimsssssss
Ааа познато![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.