.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на gabi_94

Много суха коса - проблем!!!

Пиша тази тема за да помогна на най-добрата си приятелка, защото тя се е отчаяла напълно. Косата и е супер суха, ама много е твърда и е като слама. Не и помагат никакви балсами и шампоани, кристали, маски - нищо! Ако някой знае нещо което наистина помага ще съм му много благодарна. Освен че косата и е суха, пада и то доста, затова я е страх ако си слага нещо на косата да не пада още повече. Надявам се някой да помогне!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    боядисва ли я ?а колко често си постригва косата?защото е добре да се обират връхчетата за да не се изтощава косата.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    боядисва ли я ?а колко често си постригва косата?защото е добре да се обират връхчетата за да не се изтощава косата.
    ами не я боядисва, ама не я подстригва много често ама тя и да я подстригва косата и пак ще е суха!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    у нас...
    ^ eми не е баш така.косата иска постоянна поддръжка за да изглежда жизнена.първо да иде на фризйор който да и обере изгорялото-сухото и тогава вече да почва с грижите по косата си.вече не веднъж споменах маската миозотис с костен мозък(макар че други хора ми напомниха как точно се казва ).та въпросната маска е за подсилване,макар че моята коса растеше доста от нея.и все пак да не се отчайва тази твоя приятелка има спасение за нея.влиза в първия срешнат козметичен магазин и пита с какво да третира сухата си коса-най вероятно ще и препоръчат шампоан и балсам и някаква маска.но определено и кажи да се постриже за да не са тормози с нацафтяло и сухо по косата

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    ^ eми не е баш така.косата иска постоянна поддръжка за да изглежда жизнена.първо да иде на фризйор който да и обере изгорялото-сухото и тогава вече да почва с грижите по косата си.вече не веднъж споменах маската миозотис с костен мозък(макар че други хора ми напомниха как точно се казва ).та въпросната маска е за подсилване,макар че моята коса растеше доста от нея.и все пак да не се отчайва тази твоя приятелка има спасение за нея.влиза в първия срешнат козметичен магазин и пита с какво да третира сухата си коса-най вероятно ще и препоръчат шампоан и балсам и някаква маска.но определено и кажи да се постриже за да не са тормози с нацафтяло и сухо по косата
    Абе, хубава ли е тази маска?
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Град
    у нас...
    ^ на мен ми харесва,ама предполагам че е индивидуално на някой друг може да не му помага.с опит се намира подходящи препарати за третиране,аз докато попадна на нещо добро доста време се мина,после е лесно като знаеш какво да си взимаш

Голям фен Аватара на joannalof
    Хах .. пък моята коса ежедневно ми падат по снопчета с косми Какво да кажа аз? До 3-4 ще оплешивея
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Хах .. пък моята коса ежедневно ми падат по снопчета с косми Какво да кажа аз? До 3-4 ще оплешивея
    е нормално е да пада то се обновява косъма спокойно иначе и аз да съм плешива досега

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    е нормално е да пада то се обновява косъма спокойно иначе и аз да съм плешива досега

Ааа познато

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си