Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
Боже боже

Седнали сте да сийдвате... Като дойдат от някой тракер да ми купят машина, да ми платят тока, да ми платят нета и да ми дават месечна заплата че поддържам машината ъп - ще сийдвам. Иначе защо да си правя труда?

Някой му се занимава да качва торенти - качва. Или му се плаща, или се чувства добре от това което прави. Той ще си ги сийдва значи. Мен нито ми плащат, нито получавам ерекция като сийдвам. Значи няма да сийдвам.

Има си определени похвати, когато сваляш да не ти се отчита никакъв трафик, което те спасява от ония глупости с коефициентите. Нито трябва да сваляш някакви програми за да го направиш, нито да си програмист... просто малко акъл трябва(и базови познания по мрежи) Можете да се опитате да се досетите. Ако се сетите - ползвайте на воля. Ако не се сетите - значи не сте дорасли в техническо отношение за да правите такива неща(и не - не ме питайте, няма да се занимавам да обеснявам, освен ако не сте сексапилно червенокосо деветнайсетгодишно момиченце с лунички и чипо носле, което иска да ме черпи бира или две ).

Просто ми е чудно защо сте доволни когато сийдвате - сякаш е нещо хубаво... как го беше казал някой - "божествено". Кое му е божественото някой ако може да ме светне... Или получавате ерекция? Или някой ви плаща? Не разбирам...
Ти си едно загоряло коКАленце.