.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    като почнеш сама да се оправяш в живота и мама и тате не ти дават пари ще преодолееш тоя "синдром".
    Напълно съм съгласна! Престанете да се глезите!
    Ами, точно това се опитвам да направя, макар че мама ми даде тези пари "за да си купя нещо", но не искам да ги харча.
    Мислих си за това, че има деца, които няма какво да ядат. Мислих си и за хората, които са съкратени, заради финансовата криза. Така преодолях желанието да си хвърля парите на вятъра.
    Радвам се, че ти е дошъл акъла в главата. Това, че ти ги е дала, не означава, че веднага трябва да ги изхарчиш. Може да си ги прибереш някъде и да си ги пазиш, докато наистина нещо ти потрябва. Моята майка ми праща всеки месец пари, за да си купувам неща, от коите имам нужда. Но обикновено си ги събирам и накрая си купувам нещо, което наистина ми трябва.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    6te vidi6 4e parite 6ti vlqzat v ypotereba za ne6to po stoinostno i nqma da te e qd.a i zarejdaniqta za lqtoto tep1rva predstoqt k1si pantalonki poli rokli banski......... ne6to koeto naistina 6te si stryva i nqma da sedi v garderoba
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    като почнеш сама да се оправяш в живота и мама и тате не ти дават пари ще преодолееш тоя "синдром".
    Напълно съм съгласна! Престанете да се глезите!
    Ами, точно това се опитвам да направя, макар че мама ми даде тези пари "за да си купя нещо", но не искам да ги харча.
    Мислих си за това, че има деца, които няма какво да ядат. Мислих си и за хората, които са съкратени, заради финансовата криза. Така преодолях желанието да си хвърля парите на вятъра.
    Радвам се, че ти е дошъл акъла в главата. Това, че ти ги е дала, не означава, че веднага трябва да ги изхарчиш. Може да си ги прибереш някъде и да си ги пазиш, докато наистина нещо ти потрябва. Моята майка ми праща всеки месец пари, за да си купувам неща, от коите имам нужда. Но обикновено си ги събирам и накрая си купувам нещо, което наистина ми трябва.
    mdam..qko e kato ima6 pari s1brani.az taka si kypix tela imax s1brani pari xaresax go i si go zex.ne se nalaga6e da opo4vam tepp1rva da s1biram i s meseci da zqpam vitrinata
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не си купувам неща, които не ми трябват. За какво ти е? Толкова ли не можеш да си доставиш радост с нещо друго, та трябва да харчиш 40лв за няква чанта, която няма да носиш? Не ги разбирам такива хора...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

splendour, именно! До сега съм имала три телефона и два от тях са били закупени с мои пари! И ти е много по-яко да си го ползваш, когато знаеш, че сам си си го купил.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    zai4ety13 Ако в София цените са високи, ние тук трябва да умираме гладни, боси и голи.
    Купи си я и ще ти мине мерака..

пак изказки ,абе то много лесно така да се каже !помисли ;авторката; майка ти и баща ти са се трудили хората се потили там да изкарат пари ,и то чесно не като други дето крадат и тваа и онова !а ти кво скимнало ти да си земеш няква шибана чанта .. щото няя кво да праиш ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Варна
    teenems Така ще се научи, като си купи веднъж и после съжалява дълго и продължително, няма да си повтори грешката.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на teenems
    квото ще да праи ,тва същност е бахти му и тъпия въпрос ,глезли колкото искаш ;за авторката;
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    teenems Така ще се научи, като си купи веднъж и после съжалява дълго и продължително, няма да си повтори грешката.
    Не е точно така.Аз колко пъти съм си купувала нещо просто ей така защото ми харесва.И после си викам ем това за какво ми е онова за какво си го купих.А да не говорим колко неща имам захвърлени които съм ги носила не повече от 2,3 пъти.Ама пак си купувам като харесвам.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ^Мхм и аз имам същия проблем,харесва ми-купувам си го и после не го нося.И само давам излишни пари за нещо,което ще облеча веднъж-два пъти.Простоо стискай зъби и не го купувай след,като знаеш че е безсмислено.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си