- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не ми трябва, но искам да си я купя
Радвам се, че ти е дошъл акъла в главата. Това, че ти ги е дала, не означава, че веднага трябва да ги изхарчиш. Може да си ги прибереш някъде и да си ги пазиш, докато наистина нещо ти потрябва. Моята майка ми праща всеки месец пари, за да си купувам неща, от коите имам нужда. Но обикновено си ги събирам и накрая си купувам нещо, което наистина ми трябва.Първоначално написано от TheNewReligion
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
6te vidi6 4e parite 6ti vlqzat v ypotereba za ne6to po stoinostno i nqma da te e qd.a i zarejdaniqta za lqtoto tep1rva predstoqt![]()
![]()
![]()
k1si pantalonki poli rokli banski......... ne6to koeto naistina 6te si stryva i nqma da sedi v garderoba
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
mdam..qko e kato ima6 pari s1brani.az taka si kypix tela imax s1brani pari xaresax go i si go zex.ne se nalaga6e da opo4vam tepp1rva da s1biram i s meseci da zqpam vitrinataПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Не си купувам неща, които не ми трябват. За какво ти е? Толкова ли не можеш да си доставиш радост с нещо друго, та трябва да харчиш 40лв за няква чанта, която няма да носиш? Не ги разбирам такива хора...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
splendour, именно! До сега съм имала три телефона и два от тях са били закупени с мои пари! И ти е много по-яко да си го ползваш, когато знаеш, че сам си си го купил.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от Mihailova
пак изказки ,абе то много лесно така да се каже !помисли ;авторката; майка ти и баща ти са се трудили хората се потили там да изкарат пари ,и то чесно не като други дето крадат и тваа и онова!а ти кво скимнало ти да си земеш няква шибана чанта .. щото няя кво да праиш ..
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
teenems Така ще се научи, като си купи веднъж и после съжалява дълго и продължително, няма да си повтори грешката.
Envoi moi ! ;]
квото ще да праи ,тва същност е бахти му и тъпия въпрос ,глезли колкото искаш ;за авторката;
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не е точно така.Аз колко пъти съм си купувала нещо просто ей така защото ми харесва.И после си викам ем това за какво ми е онова за какво си го купих.А да не говорим колко неща имам захвърлени които съм ги носила не повече от 2,3 пъти.Ама пак си купувам като харесвам.Първоначално написано от Mihailova
^Мхм и аз имам същия проблем,харесва ми-купувам си го и после не го нося.И само давам излишни пари за нещо,което ще облеча веднъж-два пъти.Простоо стискай зъби и не го купувай след,като знаеш че е безсмислено.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски