- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ли съм?
Ц ц толкова си изостаналана 16 и още не си правила секс..... хората вече се отварят на по 10....ти какво чакаш.....
Ми не си девствена според мен.
Но наистина си непорочна.
Имаш погрешно схващане обаче какво харесват мъжете и кво не... не ги гледай че нон-стоп опъват курви.. тръгнат ли да си търсят мома, гледат да е възможно най-непорочната... и да не е имала много момчета преди тях, защото егото им не може да го понесе... пък и не харесват к у р в и, освен за ебанеСигурно сега съжаляваш, че вече си се 'отворила', но тва е положението..
Ако те питат, казвай че не си девствена, но не си правила секс. Те ако имат мозък в главата ще схванат че може да е от други причини - гимнаситчески упражнения, мастурбиране /както в твоя случай/ и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не трява някой батко да те оправи![]()
![]()
![]()
--->GanGs7a FoReVeR <--- Бъди такъв какъвто си !
Като консервни кутии се отварАт![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Тъпа си
не миличка, никое момиче не се ражда без девствена ципаПървоначално написано от IronLady
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Всъщност има новородени без химен. той на практика е излишен и понякога не се развива.
http://www.cosmopolitan.bg/dr_cosmo/p3_149_0.html
Първоначално написано от sweetybaby1
не си запозната май??? повечето момчета си падат по девствени!!!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Не мога да повярвам,че се стигна до тук... да те е срам от девствеността си на 16 !![]()
Защо не писа по-рано...на един познат най-голямата му мечта е да спи с девственицаПървоначално написано от sweetybaby1
![]()
И все пак си мисля, че си девствена понеже не си била с "реален" партньор
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
OМГ! Девствена си до като не спиш с момче!
Толкова ли не можа да го направиш с момче,че се ръгаш с вибратор.Ебахти злето..
Абе момчетата необичали... Тия са дето искат да те припомпят 2-3 пъти...
а примерно ако някои момче те е харесало и иска да сте заедно дори ще се зарадва хах е ся завизи секи с мнението и предпочитанията сиама за мен винаги е било глупаво моимче да се отвори с предмет... дори едно лято се смях на една селянка... (с морков)
![]()
да бе...с морков???Първоначално написано от suffering891
и такива ли ги има???
ми да ти кажа тя небеше от Варна.. ми някво село незнам си къде и беше при роднини... това стана преди 2-3 годинки и от тогава нее идвалаПървоначално написано от HichNeMiPuka
чак ми е кофти, апък момичето небеше зле... не много...
![]()
\Първоначално написано от john_kaleka
/ попринцип... по-старото поколение преди повтаряше "еи да си фанеш хубаво девствено момиче е голяма работа" а сега съм чувал "еи да отвори момиче не е работа, неспира да те търси само тромози по телефони и тнт..." всъшност аз съм ЗА химена ! хах т.е ще ми е супер яко да си ходя с някое момиче да си я чувствам и да е девтсвена и аз да съм първия...
иначе... тъпичко звучи да се отвориш с "robo dick"![]()
If Your Ass Is Hot And nick of my dick is dog let's make a Hot Dog
това означава че си много куха не мисля че има място за самнение че не си девствена все пак това е вибратор бе момиче....![]()
Пък аз мислех да си го сложа сега, ама видях, че TheBestFriends е с него и се отказах.Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
Да, беее! Девствена си.
Не не не на къде утива тоя свят блиско е до акъла че не си девствена как може с вибратор да ти е 1-вия път е кво се чудя една позната с четка за зъби се отвори лятото.
Abe, momi4e, te4e li ti kruv, kogato go polzva toq vibrator? Ako ne ti e ima dva varianta:
1. Da si vse o6te devstvena,za6toto himena e bil po-ystoi4iv
2. Da ne si devstvena,no da e nqmalo kruv
Suvet: Pomoli nqkoi da te opravi,za da si sigyrna,4e ne si devstvena![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Девствена си, не си получавала мъжки ласки и нещо друго!Т.е не си усетила чувството да правиш секс с фулл адреналин!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
не си девствена.
отнела си девствеността си с предмет.
и все пак не си спала с момче.