.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

женски проблеми

охх нз знам колко смешно ще прозвучи ама вече мн се отчаях! Съжелявам ако това не в правилният раздел.

та ето го и проблема ми! значи ще заминавам на плаж на 1 (май). обаче тези дни трябва да ми идва а не се случва миналия месец бях на 30 и неска трябваше да ми дойде!! не искам да цъфна на почивката и да си разваля кефа заради тъпите женски проблеми

та някакав съвет как да си "предизвикам" цикъла смисъл да ми дойде колкото се може по скоро

уфф напрау никога не съм си и представяла че ще имам такива проблеми.. сори че задавам такива въпроси ама просто вече много ми се скапа настроението защото с такова нетърпение очаквах тази почивка .....

Град
    Под слънчевите лъчи...
    има начини но според мен това което мислиш да направиш е вредно.по-добре си сложи тампон.

Град
    The Paradise
    питай в аптеката, има разни хапчета. не провай тези глупости с витами ц и разни други глупости, че да не си докараш някоя беля.
    Good girl gone bad

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    е че то 1 май...ище ще е студена водата и без това няма да влизаш кво значение има мм не ти трябва да го предизвикваш...както казаха си сложи тампон.. пък ако си мн ината отиди при личния си и питай.. ще вземе да си навредиш нещо посл ещеима д ани псуваш

Cruel Intentions

Град
    в света на приключенията ..

Re: женски проблеми

Цитирай Първоначално написано от bebeeeeee
    охх нз знам колко смешно ще прозвучи ама вече мн се отчаях! Съжелявам ако това не в правилният раздел.

та ето го и проблема ми! значи ще заминавам на плаж на 1 (май). обаче тези дни трябва да ми идва а не се случва миналия месец бях на 30 и неска трябваше да ми дойде!! не искам да цъфна на почивката и да си разваля кефа заради тъпите женски проблеми

та някакав съвет как да си "предизвикам" цикъла смисъл да ми дойде колкото се може по скоро

уфф напрау никога не съм си и представяла че ще имам такива проблеми.. сори че задавам такива въпроси ама просто вече много ми се скапа настроението защото с такова нетърпение очаквах тази почивка .....
    питай лекар за такива хапчета/и без това в аптеката вече вс е с рецепта/ макар че тези лекарства не са много препоръчителни... приятно прекарване на почивката

Град
    In the middle of Nowhere
    Водата е ледена а до 1ви Май няма да се стопли...Не си предизвиквай цикъла и без това само ще си потопиш пръстите във водата...Онзи ден ходих до морето и само го пипнах и ми замръзнаха пръстите а камо ли да влезеш цялата..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Казанлък
    При мен лятото беше така! Трябваше да ходя на море, но трябваше и да ми дойде! Взех си едни хапчета (казваха се ,,Primolut - Hor 5'', а май самата фирма е ,,Schering'') и всичко си мина чудесно! А и стига сте предлагали тези тампони, не на всеки му е удобно с тях, така че по-добре с хапчета! Дано да съм ти помогнала!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl
    При мен лятото беше така! Трябваше да ходя на море, но трябваше и да ми дойде! Взех си едни хапчета и всичко си мина чудесно! А и стига сте предлагали тези тампони, не на всеки му е удопбно с тях, така че по-добре с хапчета!
    И аз бях така, само че хапчетата не ми подействаха нещо и пак си ми дойде...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Казанлък
    ^ Вероятно има разлика какви хапчета ще вземаш, от коя фирма! А и може да не си ги приемала правилно! На мен цикъла ми беше избързал, и почнах да ги пия тогава и всичко си мина добре - цикъла ми спря!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl
    ^ Вероятно има разлика какви хапчета ще вземаш, от коя фирма! А и може да не си ги приемала правилно! На мен цикъла ми беше избързал, и почнах да ги пия тогава и всичко си мина добре - цикъла ми спря!
    Консултирах се с лекар и той ми каза да си взема такива... Почнах да ги пия както трябва, но ми дойде. На всеки организъм влияят различно..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Бях на миналата почивка с тампон, сложи си и ти, няма да усетиш дори, че си в цикъл.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от evalongoriq
    има начини но според мен това което мислиш да направиш е вредно.по-добре си сложи тампон.

не, само тампон недей да слагаш...веднъж отидох така на басейн и стана някъв ужъс...мокро сичко..изцапано....хуу че нямах инфекция
    а за предизвикване нз..нямам идея..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Казанлък
    Да, Габсита, права си - на всеки организъм влияят по различен начин! Но при мен проработи!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от evalongoriq

не, само тампон недей да слагаш...веднъж отидох така на басейн и стана някъв ужъс...мокро сичко..изцапано....хуу че нямах инфекция
    а за предизвикване нз..нямам идея..
    Не си го сложила правилно, ако ти е било за първи път - нищо чудно.

Мега фен Аватара на Infinity
    Вие пък какво се надигнахте водата била ледена....ми може да не ходи в Бг,може да се къпе в закрит басейн...джакузи-изобщо има толкова много варианти...,а иначе според мен вземи си тия хапчета и готово струва ми се по-добре от тампоните
    To infinity and beyond.

благодаря на всички за съветите ще го почакам още два дена и тогава ще водя какво ше правя

пс: и да няма да съм в бг и водата ще си е мн топличка (sun)

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    слажи си тампон не пречи когато си на плажа дори когато си във водата

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Колко Ви личи, че не живете на морето само
    Сложи си тампон и влез във додата, за да може 100%-ово всички възможни инфекции и гъбички да бъдат прихванати от теб. Не слушай хорските глупости. Ходенето на плаж по време на цикъл - поради излагането на топлина, гарантира протичане.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Колко Ви личи, че не живете на морето само
    Сложи си тампон и влез във додата, за да може 100%-ово всички възможни инфекции и гъбички да бъдат прихванати от теб. Не слушай хорските глупости. Ходенето на плаж по време на цикъл - поради излагането на топлина, гарантира протичане.
    Аз съм тренирала плуване с тампон и нямах проблем. Слагах нов точно преди тренировката и го махах веднага след това. Не получих никакви инфекции. А лятото като ходих на басейн не съм била в цикъл и не съм носила тампони, а въпреки това лепнах нещо (не съм сигурна дали е точно от това, но не съм правила нищо друго, различно от обичайните ми занимания).

Град
    Варна
    Sissy90 Като си плувкиня, наистина ли се налага да ти обяснявам разликата между басейн и море ? В басейна има много по-добра хигиена, отколкото в морето - особено в басейните, където се провеждат тренировки.
    Envoi moi ! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си