- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвете на първа среща?
Уместно ли е да се подарява цвете на първа среща? Запознахме се преди няколко дена в интернет и си допадаме и скоро предстои среща.
Въпросът ми е към момичетата главно, но може и мъжки мнения. Как бихте се почувствали, ако примерно ви подарят роза на първа среща?
ми зависи от теб, може да подариш цветето яко и да изглежда добре, да кажеш нещо умно, ако го подариш смотано и се изчервиш, (спечеш) ще е тъпо![]()
The Spark
Това е ясно, че ще изръса някоя простотия, която разбира се ще звучи чаровноПървоначално написано от 5StaR
. А цветето... розичка от най-червените.
Въпроса е дали е уместно, че не съм го правил до сега, но просто това момиче го чувствам по-различно, отколкото другите и искам да изглеждам отличително пред нея. Някак си.... да спечеля точки с това цвете... положителни.
Само недей като мен едно време: "Не знаех какво пасеш, но се надявам това да ти хареса..."Първоначално написано от umri
Да дадеш болни при за цвете, с което после да те замерят... неблагодарна история
Ако ще подаряваш - давай по традиционният начин. Може да й се стори малко прекалено като за първа среща, ама да не ти дремеЩом така го чувстваш - така го правиш...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Не го разсейвайте момчето от главната цел, щом иска да я впечатли и знае, че няма да се спечи нека й подари цвете, независимо какво на нея много ще й хареса. Това е страшно романтично и ще я зарадваш адски много ( освен аконяма няква алергия към цветя)
Аз лично ще се зарадвам и то много...Но зависи от момичето... ако си се харесвате и мислите да се взимате не виждам причина да не и подариш... но ако още сте само приятели ще се почувства малко или много неудобно... ти я познаваш по - добре...прецени сам...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да не ти дреме .. ако не и хареса значи е много ограничена![]()
идеята е мн добреаз лично бих била мн щастлива ако някой ми подари цветенце още на 1вата среща
![]()
но червена роза не е ли малко прекалено всмисъл защо не й подариш беличкапоне аз червената роза я свързвам със силни чувства и т.н.
^^ Съгласна съм
Разбери (ако не знаеш вече) кое е любимото й цвете и й подари него![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Бих се почувствала тъпо, ако ми подарят роза на първа среща. Би ме впечатлило, ако ми го подари гаджето ми, но непознато момче на първа среща - странно е.
Момчето ви пита,как бихте се почувствали,а вие му отговаряте да не му дреме...Ако не му дремеше,нямаше да пита.Лично аз не бих подарил цвете.Просто се чудя какво ще прави с него по време на срещата.Ще го разнася през цялото време с нея,да и пречи ли?Не.мерси.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не бих искала цвете на първа среща , даже напротив бих се почувствала много тъпо . Адски неловко ще и стане на нея , поне според мен .
Така че , аз казвам НЕ! (лично мое мнение)
Ако не се познавате по-добре наистина не и подарявай .. но ако сте познати не виждам какво му е лошотоПървоначално написано от vesito13
![]()
Аз бих се зарадвала. Обичам цветята и романтиката много ;p Но нека не е червена роза, нека е бяла примерно. Червената роза символизира много силна любов и чувства, а на този етап едва али я обичаш толкова много...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И аз бих се почувствала тъпо. Ще се смутяПо-добре се вижте, виж я каква е като човек и в бъдеще може и да й подаряваш, ако й харесват цветята
![]()
аз бих се усмихнала,изчервилаи,бих ти благодарила![]()
подари й няма нищо лошо в това
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е... значи може би бяла ще да е... не съм от най-романтичните и не разбирам напълно. И аз съм се замислял за това.... цяла среща какво ще е прави тая роза ще е мъкне с нея... Та нов въпрос.
На първа или на втора ще е по-удачно, че и на мен ми се стори малко прекалено, но както казват хората... първото впечатление е най-важно и както казах не я чувствам като поредната ами просто има нещо.. усеща се.
На първатаПървоначално написано от umri
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+ 1...не познавам момиче,което да не обича да му подаряват цветя..пък и цветето езнак за внимание..100 процента ще е поласканаПървоначално написано от soul1199
![]()
Бих се почувствала много притисната ! Лично аз мисля , че това е много , много прибързано ,, така ще ми наложиш ,че щом ти ме харесваш , значи и аз трябва с това да ти отвърна. А момичето може само като приятел да те харесва и да желае да сте само такива ,, може да се почувства неловко
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Щом това е първата ви среща може би няма да е уместно червена роза,но ако толкова държиш - подари й друго цвете.По натам вече на 2-3 среща можеш да й поднесеш червената розичка , която показва чувствата ти![]()
СПОРЕД МЕН НЕДЕЙ НА ПЪРВА СРЕЩА ПО ДОБРЕ АКО МИНЕ СРЕЩАТА МНОГО ДОБРЕ И АКО ИМА ВТОРА МОЖЕ ЗА ДА И НАПРАВИШ ПО ГОЛЯМО ВПЕЧЕТЛЕНИЕ НО ЗА ПЪРВА НЕ СЪМ СЪГЛАСНА
Много е романтично![]()
ЗА подаряването съм на цвете на първа среща![]()
Бих се почувствала специална, щастлива![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
бла,бла,блааа...роза...мноого изтъркано,нещо по-свежоПървоначално написано от umri
например аз бих се зарадвала на слънчоглед или още по-яко бурени или някви цветя,откъснати от парка
![]()
Барнатият гъз е нечист гъз!