.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Цвете на първа среща?

Уместно ли е да се подарява цвете на първа среща? Запознахме се преди няколко дена в интернет и си допадаме и скоро предстои среща.
    Въпросът ми е към момичетата главно, но може и мъжки мнения. Как бихте се почувствали, ако примерно ви подарят роза на първа среща?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ми зависи от теб, може да подариш цветето яко и да изглежда добре, да кажеш нещо умно, ако го подариш смотано и се изчервиш, (спечеш) ще е тъпо
    The Spark

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    ми зависи от теб, може да подариш цветето яко и да изглежда добре, да кажеш нещо умно, ако го подариш смотано и се изчервиш, (спечеш) ще е тъпо
    Това е ясно, че ще изръса някоя простотия, която разбира се ще звучи чаровно . А цветето... розичка от най-червените. Въпроса е дали е уместно, че не съм го правил до сега, но просто това момиче го чувствам по-различно, отколкото другите и искам да изглеждам отличително пред нея. Някак си.... да спечеля точки с това цвете... положителни.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Това е ясно, че ще изръса някоя простотия...
    Само недей като мен едно време: "Не знаех какво пасеш, но се надявам това да ти хареса..." Да дадеш болни при за цвете, с което после да те замерят... неблагодарна история

Ако ще подаряваш - давай по традиционният начин. Може да й се стори малко прекалено като за първа среща, ама да не ти дреме Щом така го чувстваш - така го правиш...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Не го разсейвайте момчето от главната цел, щом иска да я впечатли и знае, че няма да се спечи нека й подари цвете, независимо какво на нея много ще й хареса. Това е страшно романтично и ще я зарадваш адски много ( освен аконяма няква алергия към цветя )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз лично ще се зарадвам и то много... Но зависи от момичето... ако си се харесвате и мислите да се взимате не виждам причина да не и подариш... но ако още сте само приятели ще се почувства малко или много неудобно... ти я познаваш по - добре...прецени сам...

Град
    `In Hell`
    Да не ти дреме .. ако не и хареса значи е много ограничена

идеята е мн добре аз лично бих била мн щастлива ако някой ми подари цветенце още на 1вата среща
    но червена роза не е ли малко прекалено всмисъл защо не й подариш беличка поне аз червената роза я свързвам със силни чувства и т.н.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    ^^ Съгласна съм
    Разбери (ако не знаеш вече) кое е любимото й цвете и й подари него
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Бих се почувствала тъпо, ако ми подарят роза на първа среща. Би ме впечатлило, ако ми го подари гаджето ми, но непознато момче на първа среща - странно е.

Град
    столицата
    Момчето ви пита,как бихте се почувствали,а вие му отговаряте да не му дреме...Ако не му дремеше,нямаше да пита.Лично аз не бих подарил цвете.Просто се чудя какво ще прави с него по време на срещата.Ще го разнася през цялото време с нея,да и пречи ли?Не.мерси.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не бих искала цвете на първа среща , даже напротив бих се почувствала много тъпо . Адски неловко ще и стане на нея , поне според мен .
    Така че , аз казвам НЕ! (лично мое мнение )

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Не бих искала цвете на първа среща , даже напротив бих се почувствала много тъпо . Адски неловко ще и стане на нея , поне според мен .
    Така че , аз казвам НЕ! (лично мое мнение )
    Ако не се познавате по-добре наистина не и подарявай .. но ако сте познати не виждам какво му е лошото

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз бих се зарадвала. Обичам цветята и романтиката много ;p Но нека не е червена роза, нека е бяла примерно. Червената роза символизира много силна любов и чувства, а на този етап едва али я обичаш толкова много...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Враца
    И аз бих се почувствала тъпо. Ще се смутя По-добре се вижте, виж я каква е като човек и в бъдеще може и да й подаряваш, ако й харесват цветята

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз бих се усмихнала,изчервилаи,бих ти благодарила подари й няма нищо лошо в това
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Студентски град
    Е... значи може би бяла ще да е... не съм от най-романтичните и не разбирам напълно. И аз съм се замислял за това.... цяла среща какво ще е прави тая роза ще е мъкне с нея... Та нов въпрос.

На първа или на втора ще е по-удачно, че и на мен ми се стори малко прекалено, но както казват хората... първото впечатление е най-важно и както казах не я чувствам като поредната ами просто има нещо.. усеща се.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Е... значи може би бяла ще да е... не съм от най-романтичните и не разбирам напълно. И аз съм се замислял за това.... цяла среща какво ще е прави тая роза ще е мъкне с нея... Та нов въпрос.

На първа или на втора ще е по-удачно, че и на мен ми се стори малко прекалено, но както казват хората... първото впечатление е най-важно и както казах не я чувствам като поредната ами просто има нещо.. усеща се.
    На първата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    аз бих се усмихнала,изчервилаи,бих ти благодарила подари й няма нищо лошо в това
    + 1...не познавам момиче,което да не обича да му подаряват цветя..пък и цветето езнак за внимание..100 процента ще е поласкана

Бих се почувствала много притисната ! Лично аз мисля , че това е много , много прибързано ,, така ще ми наложиш ,че щом ти ме харесваш , значи и аз трябва с това да ти отвърна. А момичето може само като приятел да те харесва и да желае да сте само такива ,, може да се почувства неловко

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Щом това е първата ви среща може би няма да е уместно червена роза,но ако толкова държиш - подари й друго цвете.По натам вече на 2-3 среща можеш да й поднесеш червената розичка , която показва чувствата ти

СПОРЕД МЕН НЕДЕЙ НА ПЪРВА СРЕЩА ПО ДОБРЕ АКО МИНЕ СРЕЩАТА МНОГО ДОБРЕ И АКО ИМА ВТОРА МОЖЕ ЗА ДА И НАПРАВИШ ПО ГОЛЯМО ВПЕЧЕТЛЕНИЕ НО ЗА ПЪРВА НЕ СЪМ СЪГЛАСНА

Много е романтично
    ЗА подаряването съм на цвете на първа среща

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Бих се почувствала специална, щастлива
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Springfield;Sofia

Re: Цвете на първа среща?

Уместно ли е да се подарява цвете на първа среща? Запознахме се преди няколко дена в интернет и си допадаме и скоро предстои среща.
    Въпросът ми е към момичетата главно, но може и мъжки мнения. Как бихте се почувствали, ако примерно ви подарят роза на първа среща?
    бла,бла,блааа...роза...мноого изтъркано,нещо по-свежо например аз бих се зарадвала на слънчоглед или още по-яко бурени или някви цветя,откъснати от парка
    Барнатият гъз е нечист гъз!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си