- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оголемяване на горната устна и правене на по плътни устни
Как?![]()
Има едни "напомпващи" гланцове, опитай с тяхДругия начин е силикон...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
^ Напълно съгласна! А и май ако си очертаваш устните с молив пак ще изглеждат по-големи (което лично на мен не ми харесва, но всеки с вкуса си)!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
нещо не им вярвам на тези гланцове.наистина ли вършат работа?Първоначално написано от GabisiTa
![]()
^ Ами зависи колко искаш да ти се ,,напомпат'' устните! Ако не искаш да имат няква фрапираща разлика - да, вършат работа!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
не съм много запозната, но до колкото знам има едни вещества, които се инжектират в устните и ефекта е като този на силикона, но за разлика от него трае около 6 месеца![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ботокс.... и даже мисля ,че има различни варианти... за 6 месеца ,за 1 година..не съм много сигурнаПървоначално написано от Seducti0n
не е ботокс
едно момиче от класа ми иска да си направи такава инжекция,
ако авторката се интересува мога да попитам какво точно е веществото, цената и продължителносността на ефекта.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
хиалуронова киселина е това в-во,което се слага,и което с времето ако не се инжектира отново спадаПървоначално написано от Seducti0n
![]()
To infinity and beyond.
Не се лъжете с тея гланцове за "напомпване"! Нищо не става от тях... Като ги сложиш започва да ти щите на устните и нищо повече..
Колаген. А с гланцове няма да стане.Първоначално написано от Seducti0n
Напоследък по телевизията все чувам за зехтин и сол и така устните ти "подпухвали".Незнам какъв е ефекта и изобщо има ли такъв.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
хиалуронова киселинаПървоначално написано от Goddess
To infinity and beyond.
гланц със силикон е моя.....не ти прави устните фрапира6то големи а просто опти4ески ги уголемява.......струва 3 лева
като си натъркаш люта чушка
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Значи,има на Ревлон едни гланцове,коите са точно такива..попринцип пиша,че имат силикон и действиетлно правят устнините много яки,а и придава страхотен блясък-нито щипеунито нищо...Първоначално написано от t1n4e7o
![]()
To infinity and beyond.
Смесваш ги и си мажеш устните с тях.По-добре виж из нет-а, може да пише повече за това.Първоначално написано от BeboP
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...