.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра

въпрос за един лаптоп

Мисля да си взема лаптоп hp 6730s 3gb и 320gb hdd.За толкова пари е доста добър,поне за мен.Някой има ли такъв или поне да знае дали да добри като издражливост?

каква издръжливост те гони. това е hp марково е хубаво е или поне така би трябвало. вече въпросът е дали мислиш да плащаш за марката HP и дали примерно не си надвишил конфигурацията за твоите цели.

Re: въпрос за един лаптоп

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    поне да знае дали да добри като издражливост?
    Лаптопите на НР са много добри и този който си си го харесала а какво ще рече дали са издаржливи то неможе да го използваш за чук и да искаш да е здрав примерно

е то това зависи вече колко си навътре със строителните инструменти (или разрушителните ако го ворим за чук специално )

Град
    силистра
    Само да вметна,че съм момиче.За изражливост имам предвид дали се прецакват лесно

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Само да вметна,че съм момиче.За изражливост имам предвид дали се прецакват лесно
    това няма никакво значение момиче ли си или момче можеш ли да го поддържаш както трябва няма да се прецака лесно...

Град
    силистра
    Казах го щото сте писали " си си го харесал"

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    това няма никакво значение момиче ли си или момче можеш ли да го поддържаш както трябва няма да се прецака лесно...
    Всъщност има. Мъжките ръце са по-тежки, а женските по-леки и това оказва влияние на клавиатурата.
    Но пък жената може да я тормози ПМСто и да удря даже по-силно от мъжа върху клавишите
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    Всъщност има. Мъжките ръце са по-тежки, а женските по-леки и това оказва влияние на клавиатурата.
    Но пък жената може да я тормози ПМСто и да удря даже по-силно от мъжа върху клавишите
    Лично аз съм чупила 5 или 6 клавиатури /от яд/ и 2 мишки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си