- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- според вас матурите по-трудни ли ще са от миналата година?
Защо мислиш така?Първоначално написано от strong
Трудно ще е и всички сегашни 12-то класници го знаехме още като видяхме миналогодишната матура.Важно е какво ще е нивото на държащите матура,ако е по-слабо критерийте за оценяване може и да не претърпят големи промени.За 41-въпрос изключвам Далчев,Багряна и Славейков-защото са по-трудно разбираеми.Всички други автори и тяхните произведения има шанс да се паднат.
единственото нещо, което всичките 80 хилки, дет ще се гърчотим утре, знаем е, че българският се пише с кирилица, и то добре, че сътвориха форумите, че да я научим тая дума..![]()
![]()
Незнам колко по-трудни ще са матурите, ама дано не се падне лирика, определено предпочитам да ми се падне проза. Но Йовков 99% няма да се падне, все пак се падна и на юнската и на септемврииската сесия миналата година, така че (за жалост) едва ли ще пишем по негово произведение.
Колкото до скалата за оценяване: след като се проверят работите на всички ученици, в зависимост от това на какво средно ниво са работите решават каква ще е скалата. Ако половината са се справили доста добре, нормално да вдигнат точките за отличен...
постепенно ще ги правят все по трудни,за да послужат за някакъв достъп до вузовете
относно кво ще се падне според мене трябва да е от тия 3-мата,независимо какво - Елин Пелин,Вазов,Ботев
И тримата са много приятни и лесни,поне според мене
Успех утре ;]
ако не знаете да препишете!![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Мисля че няма да са по-трудни от миналата година,а подобни по трудност и дано да е така!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
според мен бяха мъъъничко по-трудни![]()
someone else...
Леснички бяха,имаше и трудни въпроси ,тези които бях сгрешила хаха.Дано сега и втората да я направят по-достъпна!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Изпит, изпит ама ти зависи средното от него...Първоначално написано от fenkatakrisi952
Първоначално написано от AnincetoSexy
Бе някъде четох, че скъсаните ще са минимален брой. Смятайте, че все пак е криза и няма да могат да си позволят мн поправки чисто финансово, пък и има избори и тряа се отчетат като добре свръшили работа в сферата на образованието, която е приоритетна..![]()
ебати коментара
![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Доскоро се бях отчаял,но сега си мисля,че няма да са чак толкова трудни тези матури.Просто няма какво толкова да измислят за 1 тест,пък и не им е целта да ни прецакват. (надявам се)
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.