- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица на ухото - възпаление..
просто трябва да носиш обеци от злато и сребро .. ама истинско ;d
АЗ СЪМ СЕ ПРОЗБИВАЛ САМ !
Ухото боли,но продължавай да го промиваш,и ще ти мине , спокич .. познавам много , ама много хора които си пробиват сами ушите,дори и някой други места![]()
..сега прочетох че си се пробивал с игла за шиене![]()
не се притеснявай,и аз така се пробих , и обичакта
беше от 40 стотиники .. нищо според мен няма да те стане
Немога да разбера защо си пробивате сами дупките...има едно момиче от моя клас,което може би има над 10 дупки на двете уши,които сама си ги е пробивала и съм била свидетелка как пробива ушите и на други хора от училището...но не само може да се инфектира,но и да се засегне някоя важна точка върху ухото.![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Вие кво си мислитече тея от студията знаят точно къде каква точка се намира ли?
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Охоо, тая тема аз я писах преди време от стария ми акаунт![]()
Вече съм по-умен, нека ви светна къде ми беше грешката:
Всеки ден вадех обицата и промивах със спирт.
Обицата я махнах и като зарасна дупката се пробих на ново. С абокат и някаква обица за 1 лв. Промивах го с физиологичен разтвор и нямах НИКАКВИ проблеми. Обицата не съм я вадил. Та, така. Учете е от грешките на другите![]()
Не говори простотии, моля те.Първоначално написано от deSireeE
![]()
Пиърса винаги мжое да се инфектира, а за такива магически точки на ухото за пръв път чувам. Най-много да улучи някой малък кръвоносен съд..![]()
Гентамицин!
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Значи аз взех кислородна вода и гентамицин , бях го видял от един друг форум мажа ухото ми и то доста време и не минава. Слагам кислородна вода (не чакам да изсъхне) и веднага гентамицин , мажа дори и обицата с гентамицин ! Беше ми минало и изведнъж отново взе да ме боли и пак взе да набира гнойПървоначално написано от Psyhosocial
А и забравих да отбележа ,че ухото ми е дупчено с пистолет 5 лв е и съм със медицинска обица и пак ....
![]()
Teardrop
ами хора аз пъреият път се сдупчих сама на хрущяла и нямах никакви проблеми нито се потду, нито нищо ..мина ми доста бързо .. 2рият път преди няколко месеца си направих още една обаче този път отидох в студио .. и първоначално нямах никакви проблеми и после се потду не много, но точно до дупката имам някякво меко потдуто образование с какво ли не го мазах и все си мислех, че ще ми мине обаче не минава .. при положение, че се дупчих с безопасна игла и си сложих съвсем обикновена обеца и се сдупчих накриво, и нищо ми нямаше пък като бях на лицензирано място ми се получи този проблем, медицинската обеца я махнах преди месец а се сдупчих септември .. просто имам много повече доверие на себе си отколкото на тези от студиото![]()
...If what they say is true...
You’re a boy - and I'm a girl
I will never fall in love with you...
ВИНАГИ се дупча сама със абокат.За да не се възпалява го почиствай със спирт или кислородна вода и слагай антибиотик.![]()
Pro4etoh vsi4ko...iskam da ti kaja 4e as..si probih usxite i nosa sama..imam 3 dupki na ednoto uho i 4 na drugoto....iskam da ti kaja 4e e mn vajno da e s abokat..i to da e za probivane..po debell..zasxtoto s obiknovenna igla ili obica..stava mn po trudnnoo..boleznenoo..a i na krivoo..taka 4e ne se pritesnqvai ..kupi si abokat ..obgori go s edna zapalna..probii se..ii si oprai obicata i ne mu mislii..![]()
![]()
Megiii
А ти нали знаеш, че на нас ни е абсолютно все едно как, къде и с какво ще се пробиеш и дали ще си докараш инфекция?Първоначално написано от Joro951
Ти си този, който иска съвет, затова вместо да ни обясняваш какво знаем и какво не, седни помисли малко преди да се ебаваш със здравето си.
Половината му викат не се дупчи сам, другите му викат да не се промива със спирт, третите му викат дупчи се сам и се промивай със спирт... Да ви таковам и разбирачите, дето сте се събрали в тая тема...
Първоначално написано от KumchoValcho
и седнали наще сами да се дупчат
![]()
![]()
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
От спирта по-зле става. Кислородна вода или физиологичен разтвор. Винаги с абокат, който е по-широк от обицата, иначе става много зле.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ахахаха ти си много луд ;д![]()
Първоначално написано от rosencetooo
awerw♥
Абе човек трябваше да отидеш да ти пробият ухото.Сега ще дадеш двойно повече пари за лекарства.И то за това се слага медицинска обеца като се пробива в салон.И тя по принцип се носи 1 месец и после тепърва сребърни или златни обеци.Аз съм сигурна че си сложил/а веднага някоя пластмасова обеца и това е 1 факторите поради,които ти се е възпалило да не говорим за микробите по тая игла![]()