.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на SWASTIKA

Как да си направите Mozilla Firefox 2 пъти по - бърз?

Firefox - влизате и пишете на address bar-a ( адрес поле ) - ” about:config ” След това ще Ви се отвори страница в която ще откриете Filter bar (филтер поле) и в него пишете Network. Ще Ви се покажат различни файлове...
    Потърсете малко по-надолу този файл - ” network.http.pipelining “. След като го откриете цъкнете 2 пъти върху него и отдясно трябва да Ви се покажат следните данни - ”user set” “boolean” “true” След това под този файл има друг който се казва: ” network.http.pipelining.maxrequests “. Цъкнете пак два пъти върху него и напишете в полето “10″ (това е максимума). След което отдясно на файла трябва да видите следните данни- “user set” “integer” “10″.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    а за опера ?
    то густо, то пусто

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе направих го, ама ми се струва едно и също
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от Joc
    а за опера ?
    Опера никога не съм ползвал, препоръчвам ти Mozilla във всички случаи.

Примерно от ТУК

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Свастичке, Лиско си има официален сайт Както и сайт за лумпени: getfirefox.com

ПП. Колкото до ускоряването - че щяло да е двойно - глупости на търкалета, ами поне не се излагай да пишеш подобни неща

Ако те интересува ето батко ти Кристофф(zLoBaRcHo) написа следното нещо през 2005-та(преди има няма 3-4 години): http://firefox.badmin.org Там е описано на малко по-разбираем език от твоят и се покриват доста повече опции, като донякъде е обяснено на юзърски език за какво точно са тези стойности...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Свастичке, Лиско си има официален сайт Както и сайт за лумпени: getfirefox.com

ПП. Колкото до ускоряването - че щяло да е двойно - глупости на търкалета, ами поне не се излагай да пишеш подобни неща

Ако те интересува ето батко ти Кристофф(zLoBaRcHo) написа следното нещо през 2005-та(преди има няма 3-4 години): http://firefox.badmin.org Там е описано на малко по-разбираем език от твоят и се покриват доста повече опции, като донякъде е обяснено на юзърски език за какво точно са тези стойности...
    Батко ти Свасти познава хора, които казаха да не се излагаш с целия си пост, че разбираш колкото водопроводчик от компютри.

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA

Батко ти Свасти познава хора...
    Питат циганче: "Ял ли си луканка ? - Не, ама Тати е виждал как други хора го правят."

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Съмнява ме да си ми батко, Свасти

И с кое съм се изложил?

Че FF няма да се ускори двойно от съветите ти в първият пост? Вече някой спомена че голямо ускорение не вижда...

Изложил съм се като съм казал че Лиско си има официален сайт, който не е този който си посочил(калдата)? Според теб къде е официалното: kaldata.com или mozilla.org ? Браузъра се казва "Mozilla Firefox", а не "Kaldata Firefox"

Сайта за лумпени(които не правят връзка mozilla <-> firefox) е http://getfirefox.com и те пренасочва към официалният сайт на mozilla - в частност към download на firefox. И тука ли съм се изложил? Не, просто те информирам

Или Кръстьо се е изложил преди години, когато нахвърля накратко упътване как да си настроиш FF/SM така че да използваш връзката си малко по-ефективно?

Колкото до познанията ми - съмнявам се да имаме общи познати Все пак можеш да споменеш имена, за да се посмея малко на "авторитета".
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Съмнява ме да си ми батко, Свасти

И с кое съм се изложил?

Че FF няма да се ускори двойно от съветите ти в първият пост? Вече някой спомена че голямо ускорение не вижда...

Изложил съм се като съм казал че Лиско си има официален сайт, който не е този който си посочил(калдата)? Според теб къде е официалното: kaldata.com или mozilla.org ? Браузъра се казва "Mozilla Firefox", а не "Kaldata Firefox"

Сайта за лумпени(които не правят връзка mozilla <-> firefox) е http://getfirefox.com и те пренасочва към официалният сайт на mozilla - в частност към download на firefox. И тука ли съм се изложил? Не, просто те информирам

Или Кръстьо се е изложил преди години, когато нахвърля накратко упътване как да си настроиш FF/SM така че да използваш връзката си малко по-ефективно?

Колкото до познанията ми - съмнявам се да имаме общи познати Все пак можеш да споменеш имена, за да се посмея малко на "авторитета".
    Общи познати - Не.
    Просто хора, които се занимават с интернет много повече от мен и теб.
    Точно в тези кратки съвети се споменава подобрение на скоростта на ФФ, но не скоростта на уърк, а друга скорост, която се измерва в кб.

Разбираш ме правилно, предполагам?

Това, което го споменавам като "2 пъти повече" е частична псевдо телевизионна реклама... Тук пак ме разбра, при това напълно.

Изложи се, не защото информацията ти е грешна, изложи се, защото коментираш хттпс от които не вярвам да имаш големи познания.

Общо взето ефективността се подобравя, не виждам защо поста ти е в антипод на моя.

Не можеш да знаеш всичко, нито пък аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си