.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Колко трябва да е голям члена на 13-14 г момче?

искам да ви попитам нещо на4и понеже не сам запознат с височините искам да се увера колко е нормалната големина на един член на 13 14 г възраст

Супер фен Аватара на Shia
    2.5+ най-малко след това си с олимпийски размери

Еми - сподели колко ти е - аз съм на 13 и ми е 9-10 см - но всеки различно - при мен е толкова от 5,6 клас...

Тоя пубертет хич не ме е хванал - чакам го

kolkoto ti dal Bog

БАси саднатата тема :<
    На мен ми е 16см., изяж се!
    Хора бее, колкото - толкова ;/
    по-спокойно, be happy
    ала бала

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Поредната малоумна тема. Сега ако ти кажем, че трябва да е 20см, а твоя е по-къс ще се размажеш на плочките пред блока ли?

еми моя се върти около 10-13 и половина там некаде ама зависи до каква степен на възбуждане то да остава доста време ама смис деа знам колко трябва да е и нали са траа се питат връстниците все пак мерси мси на сички

Тояно в тоя сайт има достатъчно статии за това!Потърси малко!А инче по темата трябва да е около 10-12см и имаш още мноооого да растеш!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Почти съм сигурна, че няма такова проучване.
    When you dream anything can happen.

Супер фен
    Град
    Венера
    Увери се първо, че си на "ти" с българския език.
    Да си мериш пишката си пръв.

Повече от фен
    Максимум 1 - 2 санта

Фен
    Град
    Plovdiv
    под 25 санта няма смисъл, ако е по-малко го режи

начи щи кажа съвсем сериозно как да изчислиш...фащаш си го и почваш да прайш моряшки възел.. ако успееш начи е достатъчно ама ако не по добре е направо да го 'изкорениш' за да започне наново да растее и да се надяваш да успееш с възела аа може да пробваш с хининова вода да го мажиш...на мен ми помага за бърз растеж..на косата... можи и за дребнии пишки да действа
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Цитирай Първоначално написано от Ecstasy
    Почти съм сигурна, че няма такова проучване.
    +1

egois74e на колко ракий си то моя не е толкова мек за да мога

хм нз колко е нормалното, но на бившия ми на 14 му беше 18 см ..

Цитирай Първоначално написано от s3xy
    Скрий се някъде - - това че е осми клас не означава,че е на 14, сигурно повтаря за 6ти път

Цитирай Първоначално написано от john95
    Цитирай Първоначално написано от s3xy
    Скрий се някъде - - това че е осми клас не означава,че е на 14, сигурно повтаря за 6ти път
    не сериозно не се шегувам ако щеш вярвай, на 14 си е момчето .. и на мен ми беше мн странно ама факт

Град
    Варна
    20 см. трябва да ти е.

eгАти факта
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от egois74e
    начи щи кажа съвсем сериозно как да изчислиш...фащаш си го и почваш да прайш моряшки възел.. ако успееш начи е достатъчно ама ако не по добре е направо да го 'изкорениш' за да започне наново да растее и да се надяваш да успееш с възела аа може да пробваш с хининова вода да го мажиш...на мен ми помага за бърз растеж..на косата... можи и за дребнии пишки да действа

Цитирай Първоначално написано от egois74e
    аз бих добавила да си го подрязваш редовно
    по 2 см преди закуска и вечер в продължение на 10 дни и ще достигне нормалния размер -
    30 см НАВЪТРЕ

Голям фен Аватара на Naik1
    аз съм на 14 и пениса ми е 13см.не се притеснявай от това колко см ти е.по добре да е 15 и да знаеш какво да правиш с него, отколкото да е 20 ама да неможеш да го дигнеш.ако все пак искаш да ти порасне чувал съм че чикиите и секса помагат.все пак пениса е кат оостаналите мускули - като се използват и натоварват порасват

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    аз съм на 14 и пениса ми е 13см.не се притеснявай от това колко см ти е.по добре да е 15 и да знаеш какво да правиш с него, отколкото да е 20 ама да неможеш да го дигнеш.ако все пак искаш да ти порасне чувал съм че чикиите и секса помагат.все пак пениса е кат оостаналите мускули - като се използват и натоварват порасват
    Пениса е мускул

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Пениса е мускул
    ще ми кажеш ли от какво е изграден ? от кост ? може би коса аа сетих се сигурно от мазнини
    ако не вярвяш попитай..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си