- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко трябва да е голям члена на 13-14 г момче?
искам да ви попитам нещо на4и понеже не сам запознат с височините искам да се увера колко е нормалната големина на един член на 13 14 г възраст![]()
Еми - сподели колко ти е - аз съм на 13 и ми е 9-10 см - но всеки различно - при мен е толкова от 5,6 клас...
Тоя пубертет хич не ме е хванал - чакам го![]()
kolkoto ti dal Bog![]()
БАси саднатата тема :<
На мен ми е 16см., изяж се!
Хора бее, колкото - толкова ;/
по-спокойно, be happy![]()
ала бала
Поредната малоумна тема. Сега ако ти кажем, че трябва да е 20см, а твоя е по-къс ще се размажеш на плочките пред блока ли?
еми моя се върти около 10-13 и половина там некаде ама зависи до каква степен на възбуждане то да остава доста време ама смис деа знам колко трябва да е и нали са траа се питат връстниците все пак мерси мси на сички![]()
Тояно в тоя сайт има достатъчно статии за това!Потърси малко!А инче по темата трябва да е около 10-12см и имаш още мноооого да растеш!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Почти съм сигурна, че няма такова проучване.![]()
![]()
![]()
When you dream anything can happen.
Увери се първо, че си на "ти" с българския език.
Да си мериш пишката си пръв.
Максимум 1 - 2 санта![]()
под 25 санта няма смисъл, ако е по-малко го режи![]()
![]()
начи щи кажа съвсем сериозно как да изчислиш...фащаш си го и почваш да прайш моряшки възел.. ако успееш начи е достатъчно ама ако не по добре е направо да го 'изкорениш' за да започне наново да растее и да се надяваш да успееш с възела![]()
![]()
аа може да пробваш с хининова вода да го мажиш...на мен ми помага за бърз растеж..на косата... можи и за дребнии пишки да действа
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
+1Първоначално написано от Ecstasy
![]()
![]()
![]()
egois74e на колко ракий си то моя не е толкова мек за да мога![]()
хм нз колко е нормалното, но на бившия ми на 14 му беше 18 см ..
Скрий се някъде -Първоначално написано от s3xy
- това че е осми клас не означава,че е на 14, сигурно повтаря за 6ти път
![]()
не сериозно не се шегувам ако щеш вярвай, на 14 си е момчето .. и на мен ми беше мн странно ама фактПървоначално написано от john95
eгАти факта![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Първоначално написано от egois74e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз бих добавила да си го подрязваш редовноПървоначално написано от egois74e
по 2 см преди закуска и вечер в продължение на 10 дни и ще достигне нормалния размер -
30 см НАВЪТРЕ
![]()
![]()
аз съм на 14 и пениса ми е 13см.не се притеснявай от това колко см ти е.по добре да е 15 и да знаеш какво да правиш с него, отколкото да е 20 ама да неможеш да го дигнеш.ако все пак искаш да ти порасне чувал съм че чикиите и секса помагат.все пак пениса е кат оостаналите мускули - като се използват и натоварват порасват
Пениса е мускулПървоначално написано от Naik1
![]()
ще ми кажеш ли от какво е изграден ? от кост ? може би косаПървоначално написано от dimitar_ak
аа сетих се сигурно от мазнини
![]()
ако не вярвяш попитай..