.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

anonymous546178
    Guest
    има мускулни влакна ама тва не го прави мускул (ако не греша има само гладки тоест неволеви мускули) иначе пениса е изграден от кожа две пещерести тела (мисля че така им викаха) и гъбесто вещество посредата уретър... и не го дигаш защото ти е тежък или защото си хилка а защото навлиза кръв в него

При всеки е различно : ) При мен например, когато съм възбуден е около 13-14 сантиметра, а когато съм адски възбуден, достига 15 : ) :P

Град
    Варна Сити

---

Моя като бях на 13-14 беше около 15 см
    Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    А пък нали 13-14 годишните се е*ат секи ден и за тва е жизненоважно да имат 15+ ... Абе да ви имам въпросите... Има да растееее....да растеее... Колкото ... толкова!!!

Град
    Where streets have no name
    Ааа, аз преди 30 санта не признавам, щото съм хукнала да се чукам с тринайсетгодишни надарени хипопоми...

П.П.Ама вие сериозно ли си мерите пишките? Все едно аз да си пъхна една линия и...

Град
    София
    Ей, хора, вие май не разбрахте, че няма смисъл да се питате такива неща. Както казват на Изток: "По-добре малък, но твой и отпред, отколкото голям, но чужд и отзад!"

Цитирай Първоначално написано от Naik1
    аз съм на 14 и пениса ми е 13см.не се притеснявай от това колко см ти е.по добре да е 15 и да знаеш какво да правиш с него, отколкото да е 20 ама да неможеш да го дигнеш.ако все пак искаш да ти порасне чувал съм че чикиите и секса помагат.все пак пениса е кат оостаналите мускули - като се използват и натоварват порасват

na 14g. si i ti e 13 az sum na 13g pik mi e 16sm prav si 4e ne razmera e tolkova vajen a kak go izpolzva6 ma za tvoqta vuzras trea ti e pone 17sm

Град
    Некъде из Сливен
    Цитирай Първоначално написано от HyDrAnOiD
    na 14g. si i ti e 13 az sum na 13g pik mi e 16sm prav si 4e ne razmera e tolkova vajen a kak go izpolzva6 ma za tvoqta vuzras trea ti e pone 17sm
    Удари се някъде бе дете.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Ами виж във важните теми - там има разни размери , а при мен е 14-15 см и съм на 14.

Abe pi4 ne se pritesnqwai ima koga da ti raste! Az sam na 13 i 10 meseca i mi e 10 santa a otnosno kakvo e pi6kata wuob6te ne e muskul i s 4ekii i seks n6t ne staa towa ne6to pri erekciq se pulni s kruv....... muskulite da ne bi da se pulnqt s krav ?????

Е по-забавна тема небях чел. Много ме изкефиха някой коментари. Трябва някой пак да направи такава забавна тема. :P:P:P

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    2009 ...........
    maDamn

654356765456

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Поне 25 санта, иначе не се брои.
    Welcome to the Jungle...

Пращаш си члена да разпита другите членове, ако много го вълнува.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    темата е стара.
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си